Biri bana yardımcı olsun lütfen bilgisi olan varsa adetime 3kala test yaptım çok silik çıktı hemen sabah kalktigimda silinmişti biraz hemen sağlık ocağında kan verdim sonuç negatif çıktı evde tekrar test yaptm 2tane sonuç tekrar silik cikiyo bu ne anlama geliyo buguna adet günüm yardımcı olun lutfen
Benimde böyle kanda negatif adetime 2gun vardı kanı yaparken
Ayni seyi kardesim yasadi 2 aylikken ogrendi ustune görmüs adeti hatta bi degisle bebek yatagini boşaltmis diolar kan ver canim bu tarz seyler cok nadir de olsa olabiliyo adet olup hamile oldugunu ögrenen cok kisi var cewremde. Hayirli olur insallah saglikla gelsin miniginarkadaşlar günaydın,
benim durumumda olan bir arkadaş var mı diye çok araştırdım ama bulamadım. Konu ile alakalı bilginiz, tecrübeniz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ayın 23 ünde normal kanama ile regl oldum. normalde 6 gün ve üzeri sürer reglim. 4. günde bitti. ama yoğunluğu gayet fazlaydı. Adet olmadan önce idrar testi yapmıştım ve negatif sonuçlarını görünce, üzerine bir de regl olunca, kısmet önümüzdeki aya artık demiştim.
Dün akşam, bel ağrımdan ve yorgunluğumdan şüphelenip evde bulunan erken gebelik testimi yaptım. ikinci çizgi silik şekilde belirdi. açıkçası çok şaşırdım. Çünkü, ne göğüslerimde ne de başka bir yerde belirgin bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. Konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 790483
acil cevap verirseniz sevinirim ayladır hep negatif bugün kanamam gibi bişeyim var kahverengi arada kan da var gibi sanki kasıklarım şiş acıyor göğüslerim acıyordu ama artık acımıyor bu sabah testte şöyle bişey çıktıkızzzz mnaglerr :))) sen hamılesın tatlım valla benım testımde böyle çıkmıştı 28 haftalığım şimdi
değilsiniz zaten o hassasiyet geçiyorsa gebe değilsiniz demek ben de de oluyor her ay...Ş
acil cevap verirseniz sevinirim ayladır hep negatif bugün kanamam gibi bişeyim var kahverengi arada kan da var gibi sanki kasıklarım şiş acıyor göğüslerim acıyordu ama artık acımıyor bu sabah testte şöyle bişey çıktı
değilsiniz zaten o hassasiyet geçiyorsa gebe değilsiniz demek ben de de oluyor her ay...
Doğru söylüyorsunuz regl oldum bu ayda değil malesefdeğilsiniz zaten o hassasiyet geçiyorsa gebe değilsiniz demek ben de de oluyor her ay...
Benim bundan da silikti öğrendiğimde.Kızlar benim test sonucum da böyle adet günüm geçti bu şekilde çıkıp hamile olan veya olmayan varmııııEki Görüntüle 2970237
Bizim burada randevusuz gidiliyor, ben erkenden gidip vermiştim. Saat 10a kadar sanırım kan alıyorlarSabah tekrardan bi test yapayım diyorum sağlık ocağından randevu alamadım anca cumaya artık
Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun bat gününden kaç gün geçti ve belirti var mıydıAaa öyle mi canım olmadı gidip kan vereyim cumaya kadar beklemek yoruyor
Canım hamilemiymişsin 1 sene geçmiş ama sorayım dedim2erken gebelik testi yaptim diğer iki su normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?