• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Bugün gittim ve şimdi kan sonucum çıktı 2.16 ve adetimin 3. Günü
dr. 2.16 için ne dedi benimde aynı sn gibi kanamam oldu ama ben kimyasal flan hiçbirşey anlamadım tamamen enfeksyon flan diye gittim dr beta baktı 7 gün snra dr gittim beta 2.60 tı neymiş bu yani

dr. 2.16 için ne dedi benimde aynı sn gibi kanamam oldu ama ben kimyasal flan hiçbirşey anlamadım tamamen enfeksyon flan diye gittim dr beta baktı 7 gün snra dr gittim beta 2.60 tı neymiş bu yani
Sadece dediği şu , ultrasonla karnımda sıvı gördü bu testi istedi sonra bana ilaç verdi böbrek ilacı doktorumu sanırım değiştireceğim gebelik filan yok diye yanıt verdi

Sadece dediği şu , ultrasonla karnımda sıvı gördü bu testi istedi sonra bana ilaç verdi böbrek ilacı doktorumu sanırım değiştireceğim gebelik filan yok diye yanıt verdi
anladım tuhaf yani benimki hemen kanda gebeliğe bakmıştı eğer kanamadan sonra yakın zamanda gitseydim daha net bilgi verebilirdi ben 7 günsonra gittim ihmal ettim yani siz doktorunuzu değiştirin bencede içiniz rahatlasın en azndn

anladım tuhaf yani benimki hemen kanda gebeliğe bakmıştı eğer kanamadan sonra yakın zamanda gitseydim daha net bilgi verebilirdi ben 7 günsonra gittim ihmal ettim yani siz doktorunuzu değiştirin bencede içiniz rahatlasın en azndn
Doktorumu değiştirdim 👍👌

faydasını gördünüz mü
Yani şuan hamileyim canım, 1,5 yıl korunmadım. 1 kimyasal yaşadım. Kimyasaldan sonra 1 yıl olmadı. Ovülasyonla hep takip ettim. Hep ikinci çizgi kopkoyu çıkmıyordu. Yumurtlama oluyırdu ama kaliteli değildi sanırım. Sonra araştırıp bu c life macunu aldım. İlk ay hamile kalmadım, düzenli kullandım. İkinci ay cenaze oldu içemedim. Ama ikinci ayda ovülasyon testim kopkoyu oldu. O ayda hamile kaldım. Hamd olsun darısı tüm isteyenlere.

Yani şuan hamileyim canım, 1,5 yıl korunmadım. 1 kimyasal yaşadım. Kimyasaldan sonra 1 yıl olmadı. Ovülasyonla hep takip ettim. Hep ikinci çizgi kopkoyu çıkmıyordu. Yumurtlama oluyırdu ama kaliteli değildi sanırım. Sonra araştırıp bu c life macunu aldım. İlk ay hamile kalmadım, düzenli kullandım. İkinci ay cenaze oldu içemedim. Ama ikinci ayda ovülasyon testim kopkoyu oldu. O ayda hamile kaldım. Hamd olsun darısı tüm isteyenlere.

Sağlıkla devam etsin inşallah ❤💕💕💕 çok sevindim

Selam aleyküm hanimlar adetim e 8 gün varken test yptım böyle cıktı gebelik belirtileri cogu var karnımda hafif basık lar göğsüm şişmiş ağrıyor midem hafif bunalıyor başım ağrıyor sırtım ağrıyor beyaz Akıntım var Adetime 7 gün var

Eklentiler

• IMG-20201006-WA0022.jpeg
    IMG-20201006-WA0022.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20201007-163058.png
    Screenshot_20201007-163058.png
    502,7 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba 2 gun geciktim kizlar ama emin olamadim fikri olan var mii?🤷‍♀

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    239,2 KB · Görüntüleme: 68
Eki Görüntüle 2552918

merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi 🙁 benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
Aynı durumu ben de yaşıyorum test yaptım bir kırmızı bir pembe çizgi çıktı acaba hamile miyim çok merak ediyorum bilenler yazabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230322_191037.jpg
    IMG_20230322_191037.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20230322_190202.jpg
    IMG_20230322_190202.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 27
Back