• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Ay hadi inşAllah eşimde içime kız doğuyor diyo ama bakalım sen nerden anladın ki kuzum
Ben araştirmayı severim merakliyim cewremdeki herkezinki genelde tuttu bu bir teori 😊kiz ve erkek arasinda daha ilk oluştuğu dakkadan itibaran fark var canim tabi rabbim bilir herşeyin hayirlisi🤗

Ben araştirmayı severim merakliyim cewremdeki herkezinki genelde tuttu bu bir teori 😊kiz ve erkek arasinda daha ilk oluştuğu dakkadan itibaran fark var canim tabi rabbim bilir herşeyin hayirlisi🤗
Aaa nasil anliyorsunu onu yaa

Cumartesi günü tekrarlicam takibide gine erken gebelik testi alcam otekilerine töbeliyim 😂 bide bugun yaptiğim afedersiniz idrarimi biraz aşiri bekletmişim bide dik bekletmem gerekirken ben yatay bekletttim ilk önce kullanma talimatini okumam lazimdi ama ona rağmen cizgi var şukur test cocuğu hala islak duşunun 😂😂😂😂

Ve adetim 2 gün gecikti
Bu ay olmamiş muhtemelem geç yumurtlamişsiniz ondan geçmiş adetiniz yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde tabi başka bir sorun yoksa genelde 26 28 30 35 gün arasi adet duzeni normal olarak kabul edilir sikmayin caninizi rabbim büyüktür🤗

Bu ay olmamiş muhtemelem geç yumurtlamişsiniz ondan geçmiş adetiniz yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde tabi başka bir sorun yoksa genelde 26 28 30 35 gün arasi adet duzeni normal olarak kabul edilir sikmayin caninizi rabbim büyüktür🤗
Ay olur mu acaba oysaki bu ay adet olmayı bekledim tüp bebek için ama gecikince çok ümitlendim

Back