- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 303
- 41
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
BENDE DE OLMUŞTU HAMİLELİKLERİMDE BENce al bi test yap 5 tl birşey hatıra kalır hem :) bu arada ne zamana kadar silik çıkmıştıGebelik olduğunu hisseden çogu insan test yaptığında bu silik çizgilerle karşılaşıyor galiba bende onlardan biriyim son adet tarihim 3 Aralık tı test yaptım ve hep silikti sonra hamile olduğumu öğrendim tabi ama o silik çizgiler o kadar sinirimi bozuyodu ki şimdide hamile olduğumu bilmeme rağmen Bi tane test alıp o kop koyu çizgiyi görme isteği var içimde sizde oluyo mu acaba böyle
Ayy bende aynı his vardıGebelik olduğunu hisseden çogu insan test yaptığında bu silik çizgilerle karşılaşıyor galiba bende onlardan biriyim son adet tarihim 3 Aralık tı test yaptım ve hep silikti sonra hamile olduğumu öğrendim tabi ama o silik çizgiler o kadar sinirimi bozuyodu ki şimdide hamile olduğumu bilmeme rağmen Bi tane test alıp o kop koyu çizgiyi görme isteği var içimde sizde oluyo mu acaba böyle
10 ocakta randevum var doktor ne yapar bilmiyorum pazartesi gitcemHadi hayirlisi kan vericekmisin
Bende gidip gelip bakiyoruma acaba hayal mi diye bana daha önce bu erken gebelik testinde silik cikmamişti direk beyaz cikiyordu hiç cizgi cikmiyordu bende umutlendim cünkü ucuz testlerden diğil hayirlisi olsun bu ay 3 tane yumurtam catlamişti zatenBENDE DE OLMUŞTU HAMİLELİKLERİMDE BENce al bi test yap 5 tl birşey hatıra kalır hem :) bu arada ne zamana kadar silik çıkmıştı
Ben Adetim 3 gecikince yaptım en son o zamanda silikti hep siliktiBENDE DE OLMUŞTU HAMİLELİKLERİMDE BENce al bi test yap 5 tl birşey hatıra kalır hem :) bu arada ne zamana kadar silik çıkmıştı
Ya hep Bi tereddütteydim şimdi hamileyim evet ama işte o koyu çizgiyi hiç görmedim ya Bi görmekte istiyorum yaniAyy bende aynı his vardı) ben hamileyken yaptım kopkoyu çizgiyi gördüm içim rahatladı :))))))
Ne zaman yaptın canım fotoğrafı var mıKizlar gebelik testini yaptim adetime daha var dayanamadim işte hayalet gibi cizgi cikti
Bu sabah yaptim fotosunu cekmedim cünkü işikca ve aydinlikta gözüküyor kameradan denedim ama işte cikmiyor resim işikta ve aydinlikta cok silik bir cizgi var bariz belli pazartesi randevum var zaten cumartesi tekrarlicam testi sizinde mi silik cikmişti bilginiz var miNe zaman yaptın canım fotoğrafı var mı
Evet benimki silik olmasina rağmen cok sevindim gidip gelip bakiyorumYa hep Bi tereddütteydim şimdi hamileyim evet ama işte o koyu çizgiyi hiç görmedim ya Bi görmekte istiyorum yani
Hayirli olsun bu arada rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsinYa hep Bi tereddütteydim şimdi hamileyim evet ama işte o koyu çizgiyi hiç görmedim ya Bi görmekte istiyorum yani
Diğer testlerini silmişim Bi bu var buda adetim 3 gün geçinceydi silik değil mi sencedeBu sabah yaptim fotosunu cekmedim cünkü işikca ve aydinlikta gözüküyor kameradan denedim ama işte cikmiyor resim işikta ve aydinlikta cok silik bir cizgi var bariz belli pazartesi randevum var zaten cumartesi tekrarlicam testi sizinde mi silik cikmişti bilginiz var mi
Amiin hepimiz inşAllah çok tesekkür ederimHayirli olsun bu arada rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin
Rica ederimAmiin hepimiz inşAllah çok tesekkür ederim
Hadi hayirlisi allah yuzunu guldurdu bu sefer insallah.10 ocakta randevum var doktor ne yapar bilmiyorum pazartesi gitcem
Sagol allah razi olsun inşallah vardir gidip gelip bakiyorumHadi hayirlisi allah yuzunu guldurdu bu sefer insallah.
Benimki bu testlerden diğil erken gebelik testi pahali olanlardan yaptim onun için zaten silik olduğu icin umutlendim ben bu 5 tlk testlerde daha önce bir cok kez yalanci pozitif gördüm ondan sonra birdaha almam dedim işte almadim sizinki kesin var dime kaç kere denemişsiniz cunkuDiğer testlerini silmişim Bi bu var buda adetim 3 gün geçinceydi silik değil mi sencede
Evet canım var ben 3 4 defa doktor randevusuna gittim 10 gün sonra bidaha randevum var inşAllahBenimki bu testlerden diğil erken gebelik testi pahali olanlardan yaptim onun için zaten silik olduğu icin umutlendim ben bu 5 tlk testlerde daha önce bir cok kez yalanci pozitif gördüm ondan sonra birdaha almam dedim işte almadim sizinki kesin var dime kaç kere denemişsiniz cunku
MaşallahEvet canım var ben 3 4 defa doktor randevusuna gittim 10 gün sonra bidaha randevum var inşAllah
Canım son adet tarihim 3 Aralık aslında şuan 9+2 olması lazım son adet tarihine göre ama doktor geç döllenme olmuş dedi şuan 8+0 belki ileride normal düzenine döner bilmiyorum kiMaşallahcanim şimdi kaç haftalik tam gün soylersen cinsiyet tahmini yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?