İdrar testinde silik çizgi çıkması

BENDE DE OLMUŞTU HAMİLELİKLERİMDE BENce al bi test yap 5 tl birşey hatıra kalır hem :) bu arada ne zamana kadar silik çıkmıştı

Ayy bende aynı his vardı ) ben hamileyken yaptım kopkoyu çizgiyi gördüm içim rahatladı :))))))

BENDE DE OLMUŞTU HAMİLELİKLERİMDE BENce al bi test yap 5 tl birşey hatıra kalır hem :) bu arada ne zamana kadar silik çıkmıştı
Bende gidip gelip bakiyoruma acaba hayal mi diye bana daha önce bu erken gebelik testinde silik cikmamişti direk beyaz cikiyordu hiç cizgi cikmiyordu bende umutlendim cünkü ucuz testlerden diğil hayirlisi olsun bu ay 3 tane yumurtam catlamişti zaten

Ne zaman yaptın canım fotoğrafı var mı
Bu sabah yaptim fotosunu cekmedim cünkü işikca ve aydinlikta gözüküyor kameradan denedim ama işte cikmiyor resim işikta ve aydinlikta cok silik bir cizgi var bariz belli pazartesi randevum var zaten cumartesi tekrarlicam testi sizinde mi silik cikmişti bilginiz var mi

Diğer testlerini silmişim Bi bu var buda adetim 3 gün geçinceydi silik değil mi sencede

Eklentiler

• IMG-20200106-WA0017.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 114
Diğer testlerini silmişim Bi bu var buda adetim 3 gün geçinceydi silik değil mi sencede
Benimki bu testlerden diğil erken gebelik testi pahali olanlardan yaptim onun için zaten silik olduğu icin umutlendim ben bu 5 tlk testlerde daha önce bir cok kez yalanci pozitif gördüm ondan sonra birdaha almam dedim işte almadim sizinki kesin var dime kaç kere denemişsiniz cunku

Evet canım var ben 3 4 defa doktor randevusuna gittim 10 gün sonra bidaha randevum var inşAllah

Eklentiler

• IMG_20200203_090144.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 90
Maşallah canim şimdi kaç haftalik tam gün soylersen cinsiyet tahmini yapabilirim
Canım son adet tarihim 3 Aralık aslında şuan 9+2 olması lazım son adet tarihine göre ama doktor geç döllenme olmuş dedi şuan 8+0 belki ileride normal düzenine döner bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…