- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 35
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
EvetEki Görüntüle 2585341
Merhaba kizlar sizce hamilemiyim?
Kaç gün geçti adetiniz teste göre tebrik ederim hamilesinizEki Görüntüle 2585341
Sonuç 5 dakka sonra mi cikti yoksa uzun sure beklediniz mi bu ucuz testlerde yanniş acikma intimali var ama erken gebelik testide yanniş cikma ihtimali duşuk hayirli olsun tekrarEki Görüntüle 2585341
Inshallah oyledirKaç gün geçti adetiniz teste göre tebrik ederim hamilesiniz
Sonuc 5 dakika icinde cikti sonra da ayni kaldiSonuç 5 dakka sonra mi cikti yoksa uzun sure beklediniz mi bu ucuz testlerde yanniş acikma intimali var ama erken gebelik testide yanniş cikma ihtimali duşuk hayirli olsun tekrar
Hadi Inshallah
Inshallah oyledirAdetim normalde 28gunde oluyordu ama gecen ay 12si olucakken 9u oldu o yuzden bu ayi tam
O zama 6 sinda adet günün oluyor bugun 5 olduğunu göre 1 gün kala yapmişsin tahmini 4 cu haftadasin
Kendiğinden mi oldu yoksa tedavi falan gördunüz mu bende erken gebelik testi aldim ama yapmadim daha benimde 28 günde bir 11 de adet günüm 1 hafta var ama bilmiyorum bir kaç gün daha bekledikten sonra yapcam bu arada belirti yaşadiniz mi anlatir misiniz rica etcemHadi Inshallah
Yok daha once dis gebelik yasadim ama tedaviye ihtiyac duyulmadi belirtim yok aslinda simdiKendiğinden mi oldu yoksa tedavi falan gördunüz mu bende erken gebelik testi aldim ama yapmadim daha benimde 28 günde bir 11 de adet günüm 1 hafta var ama bilmiyorum bir kaç gün daha bekledikten sonra yapcam bu arada belirti yaşadiniz mi anlatir misiniz rica etcem
Bende diş gebelik yaşadik 2 kere ilkkinde sağ tüpümü aldilar sonra gine sol tüpümde diş gebelik gecirdim ama onu ilaçla erittiler ordan sizinki nasil oldu ki ama sol tüpüm cok şukur rahim filmi cektim temiz cikti siz diş gebelikten sonra rahim filmi cektiniz miYok daha once dis gebelik yasadim ama tedaviye ihtiyac duyulmadi belirtim yok aslinda simdi
Cok ShukurBende diş gebelik yaşadik 2 kere ilkkinde sağ tüpümü aldilar sonra gine sol tüpümde diş gebelik gecirdim ama onu ilaçla erittiler ordan sizinki nasil oldu ki ama sol tüpüm cok şukur rahim filmi cektim temiz cikti siz diş gebelikten sonra rahim filmi cektiniz mi
Senin ilacla mi diş gebeliğini sonlandirdilarCok ShukurBende de cektiler bir sey yok dediler ama bizim elimizde olmayan komplikasyonlar olabilir demishlerdi iste tup birbirine yapisabilir falan ama cok cok az ihtimal dediler
Kizlar gebelik testini yaptim adetime daha var dayanamadim işte hayalet gibi cizgi ciktiKendiğinden mi oldu yoksa tedavi falan gördunüz mu bende erken gebelik testi aldim ama yapmadim daha benimde 28 günde bir 11 de adet günüm 1 hafta var ama bilmiyorum bir kaç gün daha bekledikten sonra yapcam bu arada belirti yaşadiniz mi anlatir misiniz rica etcem
Yumurtlama lekesidir o bende cok oluyor ki günüme göre denk geliyor zaten canimkızlar merhaba ocak 23 te adet oldum 29 gibi bitti ayın 4ünde tekrar az miktarda lekelenme tarı kanamam başladı 3 gündür leke şeklinde var.bu nedendir acaba böyle birşey hiç yaşamamıştım daha önce
evet ama 36 yaşındayım ve hayatımda ilk kez oldu :OYumurtlama lekesidir o bende cok oluyor ki günüme göre denk geliyor zaten canim
Hadi hayirlisi kan vericekmisinKizlar gebelik testini yaptim adetime daha var dayanamadim işte hayalet gibi cizgi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?