- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 35
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Ilk bebek miCanım son adet tarihim 3 Aralık aslında şuan 9+2 olması lazım son adet tarihine göre ama doktor geç döllenme olmuş dedi şuan 8+0 belki ileride normal düzenine döner bilmiyorum ki
İlk bebek canım 1 tane düşüğüm varIlk bebek mi
Bebeğin kiza benziyor canim hayirlisi olsunİlk bebek canım 1 tane düşüğüm var
Ay hadi inşAllah eşimde içime kız doğuyor diyo ama bakalım sen nerden anladın ki kuzumBebeğin kiza benziyor canim hayirlisi olsun
Ben araştirmayı severim merakliyim cewremdeki herkezinki genelde tuttu bu bir teoriAy hadi inşAllah eşimde içime kız doğuyor diyo ama bakalım sen nerden anladın ki kuzum
Tabiki hayırlısı canımBen araştirmayı severim merakliyim cewremdeki herkezinki genelde tuttu bu bir teorikiz ve erkek arasinda daha ilk oluştuğu dakkadan itibaran fark var canim tabi rabbim bilir herşeyin hayirlisi
Inşallah benimde herşey yolunca gider duğa eder misinizTabiki hayırlısı canım
Aaa nasil anliyorsunu onu yaaBen araştirmayı severim merakliyim cewremdeki herkezinki genelde tuttu bu bir teorikiz ve erkek arasinda daha ilk oluştuğu dakkadan itibaran fark var canim tabi rabbim bilir herşeyin hayirlisi
Meslek sirri diyelimAaa nasil anliyorsunu onu yaa
Adetiniz geçti mi eger adet gününüzse üzgünüm cikma ihtimali duşukturKızlar nolur yardımcı olun 0.00 çıktı beta hcg böyle olup yükselen var mı ?
Tabikide ederim hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalım inşAllah rabbim bütün isteyenlere tattırsın bu güzel duyguyuInşallah benimde herşey yolunca gider duğa eder misiniz❤
Amin amin inşallahTabikide ederim hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalım inşAllah rabbim bütün isteyenlere tattırsın bu güzel duyguyu
Geçti 2 gün evetAdetiniz geçti mi eger adet gününüzse üzgünüm cikma ihtimali duşuktur
Bu ay olmamiş muhtemelem geç yumurtlamişsiniz ondan geçmiş adetiniz yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde tabi başka bir sorun yoksa genelde 26 28 30 35 gün arasi adet duzeni normal olarak kabul edilir sikmayin caninizi rabbim büyüktürVe adetim 2 gün gecikti
Adetimin ilk günüydü yaptığımda ama olmamıştımAdetiniz geçti mi eger adet gününüzse üzgünüm cikma ihtimali duşuktur
Kan kesin sonuç olduğu icin gebelik yok gözüküyor canim inşallah birdahi aya ne zamandir istiyorsunuzAdetimin ilk günüydü yaptığımda ama olmamıştım
Ay olur mu acaba oysaki bu ay adet olmayı bekledim tüp bebek için ama gecikince çok ümitlendimBu ay olmamiş muhtemelem geç yumurtlamişsiniz ondan geçmiş adetiniz yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde tabi başka bir sorun yoksa genelde 26 28 30 35 gün arasi adet duzeni normal olarak kabul edilir sikmayin caninizi rabbim büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?