Teşekkürler ben adet zamanını bekleyim en iyisi peki senin sonucu ne oldu ? Ve belirtilerin artarak devam etti miTesti tekrarla cnm ilk 10 dakika içinde çıktıysa sıkıntı yoktur benim silik çıkmıştı ama hemen oldu kuruma çizgisi de olabiliyo kan ver en garanti
Adetime 5 gün kala öğrendim ben hamileliğimi çok normal erken öğrenmen tebrikler kan ver canım takip et ben şuan mesela 18 haftalık hamileyimMerhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim adetime 2 günüm var ve ben bir-kac tane belirti yaşadım diye 2 gün önce yani adete 4 gün kalasıya idrar testi yaptım ve silik ikinci çıkmıştı fotoğraf ekledim ama burda netlik gidiyor pek belli değil ışıktan normalde daha belirgin alır almaz eline görüyorsun bugün bir daha yaptım ve birşey çıkmadı ama testler başka markaydı.Size sorum şu olacak bu şekilde olup sonrasında pozitif gören oldu mu?
Belirtilerim adete 2 hafta kalasıya bel agrisiyla başladı ağrı da değil sancı tarzında belimde birşey dolaşıyordu sanki ve hala var bu
Diğer belirtiler sonrasında başladı 1- Kasıklarimda ve karnımda anı hareketlerle gelen ve normal şekilde de gelen kramplar batmalar oldu 2-göğüslerim ağrıdı şişti ve renkli kısımda sivilce gibi noktalar belirginleşti 3- bundan birkaç gün sonra yadı adetine 6 gün kalasıya aşırı derecede gün içinde baş dönmem ve mide bulantim oluştu ve su anda da var bulantim
Ay şu an çok mutlu oldum inşallah öyledir 2 gündür rüyalarıma testler giriyor dün kan testi gördüm 48 çıkıyordu değer bu gece de idrar testi kıpkırmızıydı çizgiler psikoloji olarak çok inanıyorum galibaTatlım bu bariz pozitif bence. Bak sana adetim 2 gün geciktiginde yaptığım testi atayım seninkinden cok daha siliktiEki Görüntüle 2706322
Tebrik ederim tatlım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirilsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniAdetime 5 gün kala öğrendim ben hamileliğimi çok normal erken öğrenmen tebrikler kan ver canım takip et ben şuan mesela 18 haftalık hamileyim
Canım benim iki tane aynı testten al yap. Ve yine ikinci silik çizgiyi görürsen ben gibi hemen gidip kan ver bende dün öğrendim hamile olduğumu Rabb'im herkese yaşatsın bu duyguyuMerhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim adetime 2 günüm var ve ben bir-kac tane belirti yaşadım diye 2 gün önce yani adete 4 gün kalasıya idrar testi yaptım ve silik ikinci çıkmıştı fotoğraf ekledim ama burda netlik gidiyor pek belli değil ışıktan normalde daha belirgin alır almaz eline görüyorsun bugün bir daha yaptım ve birşey çıkmadı ama testler başka markaydı.Size sorum şu olacak bu şekilde olup sonrasında pozitif gören oldu mu?
Belirtilerim adete 2 hafta kalasıya bel agrisiyla başladı ağrı da değil sancı tarzında belimde birşey dolaşıyordu sanki ve hala var bu
Diğer belirtiler sonrasında başladı 1- Kasıklarimda ve karnımda anı hareketlerle gelen ve normal şekilde de gelen kramplar batmalar oldu 2-göğüslerim ağrıdı şişti ve renkli kısımda sivilce gibi noktalar belirginleşti 3- bundan birkaç gün sonra yadı adetine 6 gün kalasıya aşırı derecede gün içinde baş dönmem ve mide bulantim oluştu ve su anda da var bulantim
Ay çok sevindim senin adına Allah kucağın almayı da nasip etsinCanım benim iki tane aynı testten al yap. Ve yine ikinci silik çizgiyi görürsen ben gibi hemen gidip kan ver bende dün öğrendim hamile olduğumu Rabb'im herkese yaşatsın bu duyguyu
Allah seni ona kavuştursun tebrikler canimCanım benim iki tane aynı testten al yap. Ve yine ikinci silik çizgiyi görürsen ben gibi hemen gidip kan ver bende dün öğrendim hamile olduğumu Rabb'im herkese yaşatsın bu duyguyu
Ben şuan 7 haftalık hamileyim kuzumAy şu an çok mutlu oldum inşallah öyledir 2 gündür rüyalarıma testler giriyor dün kan testi gördüm 48 çıkıyordu değer bu gece de idrar testi kıpkırmızıydı çizgiler psikoloji olarak çok inanıyorum galibasenin sonucun ne şu an peki canim?
Ben kasıklarımda batma ile şüphelendim ne zaman ani hareket etsem iki büklüm kalırdım eşim acaba hamile misin değince ondan gizli test yaptım hamile çıktım adetime beş gün varken kan verdim 43.36 çıkmıştıTebrik ederim tatlım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirilsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğinisIzde belirti var mıydı? Neydi belirtileriniz
Allah bağışlar inşallah canım, sendeki belirtiler neydi merak ettimBen şuan 7 haftalık hamileyim kuzum
Canım benim pozitif çıktı ama 7 haftada kanamadan dolayı düştü maalesefTeşekkür ederim Aygolge peki silik çıktıktan sonra belirtilerin devam etti mi ve pozitif mı sonuç
Ya çok üzüldüm ama elbette allah zamanini bekliyor umudun yitirmeCanım benim pozitif çıktı ama 7 haftada kanamadan dolayı düştü maalesefsen naptın tekrar yaptın mı test ? Hayırlı haberini bekliyorum
Canım benim her zamanki regli belirtilerimdi. Göğüslerim çok aşırı ağrıyordu adet sancılarım vardı ped takıp yatıyordum geldi gelecek diye. Bir de bi disimde sorun vardı o birden kısa süreliğine ağrımıştı. Başka belirtim yoktu canımAllah bağışlar inşallah canım, sendeki belirtiler neydi merak ettimben pazartesi teste gidicem yarın da adet günüm zaten
İnşallah canımYa çok üzüldüm ama elbette allah zamanini bekliyor umudun yitirmeBen pazartesiyi bekliyorum teste gidicem inşallah yarın hasta olmam adet günüm yarın çünkü, haber veririm çünkü ilk burda sizinle paylaştım tesekkur ederim ☺
Teşekkür ederim pazartesi gidicem bende buraya yazarımCanım benim her zamanki regli belirtilerimdi. Göğüslerim çok aşırı ağrıyordu adet sancılarım vardı ped takıp yatıyordum geldi gelecek diye. Bir de bi disimde sorun vardı o birden kısa süreliğine ağrımıştı. Başka belirtim yoktu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?