- 11 Eylül 2020
- 461
- 626
- 33
- 34
Yerleşme kanaması olabilir canım. Dün kan testine gitmiştiniz sonuç çıkmadı mıAdet oldum galiba pembe akıntı geldi ama agrim yok
Veremedim dün şu anda az az geliyor da zannetmiyorum ya bakalım yine devam etmezse yarın giderim artıkYerleşme kanaması olabilir canım. Dün kan testine gitmiştiniz sonuç çıkmadı mı
Benim gögsüm çok ağırlaştı bide uçların yanları mora yakın damarlarla doldu uzaktan bakılsa morluk zannedilir nerdeyse. Birde sabahları uyandığımda belim ağrıyor yarım saate geçiyor hemen hemen. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk üç gün belimde nokta gibi bir yer ağrıyordu ve sanki yavaş yavaş karnıma doğru ilerliyor gibiydi şimdiyse olmuyor. Koku olaraksa gebe olduğumu öğrenmeden önce yemeklik salçalı soğan kavrulma kokusu geldi burnuma bi iki kere aldım bu kokuyu, şuan da çiğ et kokusu geliyor huylanıyorum bu koku bi süre sürüyor tam geçiyor diyorum geri geliyor.Senin belirtilerin bir azalıp bir çoğaldı mı nasildi
Canım o bel ağrısı gün boyu geçmiyor ben de nokta kadar bir yeri sanki biri parmağıyla basıyorBenim gögsüm çok ağırlaştı bide uçların yanları mora yakın damarlarla doldu uzaktan bakılsa morluk zannedilir nerdeyse. Birde sabahları uyandığımda belim ağrıyor yarım saate geçiyor hemen hemen. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk üç gün belimde nokta gibi bir yer ağrıyordu ve sanki yavaş yavaş karnıma doğru ilerliyor gibiydi şimdiyse olmuyor. Koku olaraksa gebe olduğumu öğrenmeden önce yemeklik salçalı soğan kavrulma kokusu geldi burnuma bi iki kere aldım bu kokuyu, şuan da çiğ et kokusu geliyor huylanıyorum bu koku bi süre sürüyor tam geçiyor diyorum geri geliyor.
Hadi hayırlı olsun canım beta kaç çıktıAmiin inşallah canım çok teşekkür ederim. ❤
Teşekkür ederim canım yaa. Bat dan 2 gün önce 322 çıktı.Hadi hayırlı olsun canım beta kaç çıktı
Aaa iki gün geçince mi böyle oldu benim 2 günüm var biraz ümit oldu sankiTatlım bu bariz pozitif bence. Bak sana adetim 2 gün geciktiginde yaptığım testi atayım seninkinden cok daha siliktiEki Görüntüle 2706322
Evet canım bekle inşallah daha netleşecekAaa iki gün geçince mi böyle oldu benim 2 günüm var biraz ümit oldu sankiEki Görüntüle 2708938
Ayyy Allahım inşaAllahEvet canım bekle inşallah daha netleşecek
canim gözün aydın benimde bu gün çatlama iğnesinin 18.günüMerhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim adetime 2 günüm var ve ben bir-kac tane belirti yaşadım diye 2 gün önce yani adete 4 gün kalasıya idrar testi yaptım ve silik ikinci çıkmıştı fotoğraf ekledim ama burda netlik gidiyor pek belli değil ışıktan normalde daha belirgin alır almaz eline görüyorsun bugün bir daha yaptım ve birşey çıkmadı ama testler başka markaydı.Size sorum şu olacak bu şekilde olup sonrasında pozitif gören oldu mu?
Belirtilerim adete 2 hafta kalasıya bel agrisiyla başladı ağrı da değil sancı tarzında belimde birşey dolaşıyordu sanki ve hala var bu
Diğer belirtiler sonrasında başladı 1- Kasıklarimda ve karnımda anı hareketlerle gelen ve normal şekilde de gelen kramplar batmalar oldu 2-göğüslerim ağrıdı şişti ve renkli kısımda sivilce gibi noktalar belirginleşti 3- bundan birkaç gün sonra yadı adetine 6 gün kalasıya aşırı derecede gün içinde baş dönmem ve mide bulantim oluştu ve su anda da var bulantim
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim adetime 2 günüm var ve ben bir-kac tane belirti yaşadım diye 2 gün önce yani adete 4 gün kalasıya idrar testi yaptım ve silik ikinci çıkmıştı fotoğraf ekledim ama burda netlik gidiyor pek belli değil ışıktan normalde daha belirgin alır almaz eline görüyorsun bugün bir daha yaptım ve birşey çıkmadı ama testler başka markaydı.Size sorum şu olacak bu şekilde olup sonrasında pozitif gören oldu mu?
Belirtilerim adete 2 hafta kalasıya bel agrisiyla başladı ağrı da değil sancı tarzında belimde birşey dolaşıyordu sanki ve hala var bu
Diğer belirtiler sonrasında başladı 1- Kasıklarimda 8ve karnımda anı hareketlerle gelen ve normal şekilde de gelen kramplar batmalar oldu 2-göğüslerim ağrıdı şişti ve renkli kısımda sivilce gibi noktalar belirginleşti 3- bundan birkaç gün sonra yadı adetine 6 gün kalasıya aşırı derecede gün içinde baş dönmem ve mide bulantim oluştu ve su anda da var bulantim
canim gözün aydın benimde bu gün çatlama iğnesinin 18.günü bugun bebetime testi yaptim pozitif çikti karnim ve belim inanilmaz ağriyo yarin adet gunum çok korkuyom kimyasal olucak diyeMerhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim adetime 2 günüm var ve ben bir-kac tane belirti yaşadım diye 2 gün önce yani adete 4 gün kalasıya idrar testi yaptım ve silik ikinci çıkmıştı fotoğraf ekledim ama burda netlik gidiyor pek belli değil ışıktan normalde daha belirgin alır almaz eline görüyorsun bugün bir daha yaptım ve birşey çıkmadı ama testler başka markaydı.Size sorum şu olacak bu şekilde olup sonrasında pozitif gören oldu mu?
Diğer belirtiler sonrasında başladı 1- Kasıklarimda ve karnımda anı hareketlerle gelen ve normal şekilde de gelen kramplar batmalar oldu 2-göğüslerim ağrıdı şişti ve renkli kısımda sivilce gibi noktalar belirginleşti 3- bundan birkaç gün sonra yadı adetine 6 gün kalasıya aşırı derecede gün içinde baş dönmem ve mide bulantim oluştu ve su anda da var bulantim
Aynen benimde aynı hislerim vardı ama üç dört gün sürdü şimdi sadece sabahları uyandığımda belim ağrıyor birde ev işlerini yapınca hemen ağrıyor.Canım o bel ağrısı gün boyu geçmiyor ben de nokta kadar bir yeri sanki biri parmağıyla basıyor
Canım aynı durumla karşıkarşıyayım, adetime 5-6 gün varken idrar testim 5. Dakikada silik çizgi çıktı, aynı gün gittim kan verdim negatif.Veremedim dün şu anda az az geliyor da zannetmiyorum ya bakalım yine devam etmezse yarın giderim artık
Merhabalar kızlar yeniyim burada 24 hazirandan beri korunmuyorum normalde her ayın 8 inde hiç şaşmaz aynı gün olurum ne ileri atar nede geri gelir Temmuz 8 de regli oldum sonra gecikince hamile olduğumu sandım ama değildim 22 Ağustos’ta regli oldum sonra baya gecikince tekrar hamile olduğumu düşündüm ama son 6 ekimde regli oldum ve bu ayı çok merek ediyorum normal şartlarda 6 gün sonra regli olmam gerekiyor ama bu sabah test yaptım ve negatif çizgisi silik çıktı bu ne demek oluyor bundan önce yaptığım bütün testler kıpkırmızı oluyordu negatif bölümü böyle bir şey yaşayan varmı aranızda bana yazarsanız mutlu olurum teşekkür ederim
Bende gebelik varmı sence? Dün gece yaptım testi bugün adet günüm olmadım daha inşallah da olmam...Tatlım bu bariz pozitif bence. Bak sana adetim 2 gün geciktiginde yaptığım testi atayım seninkinden cok daha siliktiEki Görüntüle 2706322
Bende gebelik varmı sence? Dün gece yaptım testi bugün adet günüm olmadım daha inşallah da olmam...
Canım benim her zamanki regli belirtilerimdi. Göğüslerim çok aşırı ağrıyordu adet sancılarım vardı ped takıp yatıyordum geldi gelecek diye. Bir de bi disimde sorun vardı o birden kısa süreliğine ağrımıştı. Başka belirtim yoktu canım
Testim bu?Tatlım bu bariz pozitif bence. Bak sana adetim 2 gün geciktiginde yaptığım testi atayım seninkinden cok daha siliktiEki Görüntüle 2706322
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?