- 3 Mart 2025
- 28
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Merveorl13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim amin canım insallah emin olamadım yarın sabah tekrardan sabah idrarıyla yapacağım.Hayırlı olsun ,var bence sağlıkla ilerlesin
tm dahada belirgin cikmis iste var gebelik hayirli olsunMerhabalar bu sabah da test yaptım böyle çıktı ama anlamadım cevap verirseniz sevinirim böyle olan var mı henüz kan testi yaptırmadım
Ya kan testi yaptırmadım ya o yüzden emin olamadım test tarihim 10 Mart bugün transferimin 7. Günü eğer transfer gününü sayarsak.tm dahada belirgin cikmis iste var gebelik hayirli olsun
Ya kan testi yaptırmadım ya o yüzden emin olamadım test tarihim 10 Mart bugün transferimin 7. Günü eğer transfer gününü sayarsak.
Hayırlısı olsunMerhabalar bu sabah da test yaptım böyle çıktı ama anlamadım cevap verirseniz sevinirim böyle olan var mı henüz kan testi yaptırmadım
Teşekkür ederimHayırlısı olsunbenim 7.günümde bundan daha bile silikti, 58 çıkmıştı betam. Umarım sağlıkla ilerler
![]()
12 haftalık olduk. O stres ve heyecanla bekleme hiç bitmiyorTeşekkür ederimBeta henüz hiç baktırmadım yarın baktıracağım ama inşallaj ilerler ilk denemem bir de siz kaç aylık oldunuz
![]()
Şimdi bu teste göre hamileysem kanda betanın dusuk çıkıp hamile olmama olasılığım yine var ama değil mi12 haftalık olduk. O stres ve heyecanla bekleme hiç bitmiyortüp bebek anneleri olarak en baştan alışıyoruz gerçi beklemelere
![]()
Siz 7. Gününüzde mi 58 çıkmıştı betanızHayırlısı olsunbenim 7.günümde bundan daha bile silikti, 58 çıkmıştı betam. Umarım sağlıkla ilerler
![]()
Yok yok bu çizgiye kanda negatif görmezsiniz kesin pozitif :)) sadece 2 gün sonra artışa bakacak, beta 2 katı veya %60 artarsa sağlıklı ilerliyor demektir. ( ki benim bir değerim %50 lerde artmıştı onda bile şükür sorun olmadı)Şimdi bu teste göre hamileysem kanda betanın dusuk çıkıp hamile olmama olasılığım yine var ama değil miyani testte pozitif görüp kanda negatif olabilir mi acaba
![]()
Merhabalar bu sabah da test yaptım böyle çıktı ama anlamadım cevap verirseniz sevinirim böyle olan var mı henüz kan testi yaptırmadım
Kızlar ikinizdede 2. Çizgiyi gördüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhabalar bugün transfer gününü sayarsak 6. Saymazsak 5. Günüm.Dayanamadım idrar testi yaptım bir çizgi silik çıktı sadece ben mi görüyorum anlayamadım resmi ekleyeceğim beşinci gün dondurulmuş embriyo transferim ilk denemem.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah güzel dilekleriniz beni çok mutlu ettiYok yok bu çizgiye kanda negatif görmezsiniz kesin pozitif :)) sadece 2 gün sonra artışa bakacak, beta 2 katı veya %60 artarsa sağlıklı ilerliyor demektir. ( ki benim bir değerim %50 lerde artmıştı onda bile şükür sorun olmadı)
Evet, transfer günü hariç 7.gün betam 58di. Bence gayet güzel ilerleyecek merak etmeyin, bekliyoruz güzel haberleri![]()
Canm ben kullanmıyorum en son transferden bigün önce içtimm bugün transferle 7. Günüm bir tane bile içmedimm içimdende gelmiyorum normaldede tiryakiydimm lütfen sende içmer bari günde bir iki taneye indirmeye çalışşKızlar aranızda sigara kullanan var mı bu süreçte gerçekten çok stres oldum ben içiyorum günde beş tane falan kan testi henüz vermedim ama idrarda pozitif gözüktüğü halde çat diye bırakamadım sigarayı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlarr
Kızlar ikinizdede 2. Çizgiyi gördüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Testlerin markası neydi birde kaçıncı dkda çıktı