İdrar testi

Testin ortasında çizik var. Muhtemelen bozok bir test. Testi tekrarlamanda fayda var. Bozuk testlerim oldu ama bu kadar koyu ilk defa görüyorum
silik felan olsa yine baya baya belli bide 12 gün gecikmeye göre

Hayır sadece sürtünme yoluyla
Sekiz kadından birinin kızlık zarı olmadığını okumuştum eğer sekiz kadından biriyseniz yani zar doğuştan yoksa evet sperm üzerinden bi şekilde içeri gitmiş olabilir çünkü çok hızlı hareket eden bi organizma geçmiş olsun yinede bi kan testi en net sonuxu verir sizin için

silik felan olsa yine baya baya belli bide 12 gün gecikmeye göre
Aynen öyle. Bu işte bir iş var. 4senede hiçbir sorun yokken denemediğimiz yöntem kalmadı zar zor hamile kaldım. Birleşme olmadan hamile kalınması saçma.

Aynen öyle. Bu işte bir iş var. 4senede hiçbir sorun yokken denemediğimiz yöntem kalmadı zar zor hamile kaldım. Birleşme olmadan hamile kalınması saçma.
Bende onu diyorum yoksa neden akıl danışayım nasıl olur nasıl pozitif çıkar bu testler yanılır mı yapan arkadaşlara sormak istedim

Sağ salim kucağına al inşAllah bende bi senedir istiyorum daha olmadı 😕 Ya bide korkunca veya istemeyince olur ya bilemedimde ama içine girmedendee zor yaa

fake konu bence👎

Sekiz kadından birinin kızlık zarı olmadığını okumuştum eğer sekiz kadından biriyseniz yani zar doğuştan yoksa evet sperm üzerinden bi şekilde içeri gitmiş olabilir çünkü çok hızlı hareket eden bi organizma geçmiş olsun yinede bi kan testi en net sonuxu verir sizin için
O kadar kolay mı ki

Bende onu diyorum yoksa neden akıl danışayım nasıl olur nasıl pozitif çıkar bu testler yanılır mı yapan arkadaşlara sormak istedim
canm yanılma payı var ama 12 gün gecmiç normalde düzenlimi adetlerin ne zaman birleşme oldu birleşme olmasn sürtünme diyelim

Sağ salim kucağına al inşAllah bende bi senedir istiyorum daha olmadı 😕 Ya bide korkunca veya istemeyince olur ya bilemedimde ama içine girmedendee zor yaa
İstemeyince değil de hiç aklında yokken oluyor. Beynin onu düşünmemesi gerekiyor. Bende bu ay öyle oldu. Taşınmaydı virüstü karantinaydı derken aklımdan uçmuş gitmiş. Tüp bebekle bile başarısız olan ben kendiliğinden nasıl olduysa hamile kaldım hala şaşkınım. Düşünmemek odaklanmamak lazım. Allah razı olsun inşallah senin de olur 🤲

canm yanılma payı var ama 12 gün gecmiç normalde düzenlimi adetlerin ne zaman birleşme oldu birleşme olmasn sürtünme diyelim
Gerçekten sürtünme ve üstüne boşalma oldu inanın .yani bir ay oldu adetimin bittiği günlere denk geldi hemen hemen

Valla Allah verdiğine bukadar kolay veriyor kardeş bende bu çizgiyi görmek için kendimi parçalıyorum bir bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi deniyorum inşallah bende görürüm bu testin benim olmasını isterdim şuan
İnşAllah görürsün Canm Bendee inşAllah

X