- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
-
Çok silik görüyor musunuz?Kan ver cnm
Evet görünüyorÇok silik görüyor musunuz?
İnşallah bebiş vardır sabah idrar testimi tekrarlicam çarşamba kan vericem yarın 29 Ekim olduğu için kan veremiyorumEvet görünüyor
Canım hevesini asla kırmak istemem ama gebelik testlerinde ilk 5 dakikadan sonraki sonucu dikkate almamalısın içerisinde yazar zaten sabah aç karnına ilk idrarla yapman daha doğru sonuç verecektir .. inşallah hamilesindir şimdiden tebriklerİnşallah bebiş vardır sabah idrar testimi tekrarlicam çarşamba kan vericem yarın 29 Ekim olduğu için kan veremiyorum
Teşekkür ederim zaten heveslenmek istemiyorum ama yorumları okudum böyle olup hamile olan varmış kimisi öğlen 5 te test yapıp çizgiyi görmeyip sabah hayalet çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler var ama doğru neyse olsun Allah hayırlısını versin bir testim daha var sabah yapıcam mutlakaCanım hevesini asla kırmak istemem ama gebelik testlerinde ilk 5 dakikadan sonraki sonucu dikkate almamalısın içerisinde yazar zaten sabah aç karnına ilk idrarla yapman daha doğru sonuç verecektir .. inşallah hamilesindir şimdiden tebrikler
İnşallah canım sen sabah yap bakalım testi yenidenİnşallah bebiş vardır sabah idrar testimi tekrarlicam çarşamba kan vericem yarın 29 Ekim olduğu için kan veremiyorum
İnşallah canım sen sabah yap bakalım testi yeniden
Olsun ya ben yapayım testi çıkarsa vardır çıkmazsa nasip değildirGörünüyor ama buharlaşma çizgisi olabilir beş saat sonra gördüğün için inşallah vardır
Tabimi bende o yüzden açıklamak istedim kimisi kaç gün sonra öğreniyor kaç kere test yapıp yok çıkıp kanda öğrenenler inşallah hamilesinizdirTeşekkür ederim zaten heveslenmek istemiyorum ama yorumları okudum böyle olup hamile olan varmış kimisi öğlen 5 te test yapıp çizgiyi görmeyip sabah hayalet çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler var ama doğru neyse olsun Allah hayırlısını versin bir testim daha var sabah yapıcam mutlaka
Şimdi bir daha yaptım 2. Çizgi lambaya bakınca belli oluyor 5 dkda gördüm bu sefer ama çok silik belkide yeni yeni hamileyim dir inşallah test doğrudur ya kesin kan vericemTabimi bende o yüzden açıklamak istedim kimisi kaç gün sonra öğreniyor kaç kere test yapıp yok çıkıp kanda öğrenenler inşallah hamilesinizdir❤ Mutlaka bilgilendirin bizi
Suan verme bekle bence. Sonra ayri bi strese girersin.3 gun filan beklesen daha iyi olur. Hatta 5 gun.Şimdi bir daha yaptım 2. Çizgi lambaya bakınca belli oluyor 5 dkda gördüm bu sefer ama çok silik belkide yeni yeni hamileyim dir inşallah test doğrudur ya kesin kan vericem
Aslında doğru diyorsun test düşük çıkarsa şüpheye düşücem daha çok canım sıkılacak belkide daha çok çok yeni gebelik teşekkür ederimSuan verme bekle bence. Sonra ayri bi strese girersin.3 gun filan beklesen daha iyi olur. Hatta 5 gun.
Kesinlikle strese girme..Aslında doğru diyorsun test düşük çıkarsa şüpheye düşücem daha çok canım sıkılacak belkide daha çok çok yeni gebelik teşekkür ederim
Aradan belki en fazla bir saat geçti testi hamile değilim biliyorum ama en azından kafamdan atayım umut insanı daha çok bitiriyor diye yaptım 2 dk sonra çıkmayınca rahatladım biliyor musun dedim ki bu seferde olmadı ama olur beklerim sabır yeter ki dedim saatler sonra ikinci çizgiyi görünce ağladım ya kendimi kandırıyorsam diye 2 kişiye attım sonra tekrar sabah test yaptım belli belirsiz gördüm fakat oda şimdi saatler sonra diğerine inat gibi kuruyunca silindi umut cidden insanı bitiriyor belirsizlik insanı gerçekten tüketiyor olmayışına üzülmem Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna inanıyorum ama beni şuan tüketiyor keşke o testi çöpe atsaydım diyorum bir anda öğrenseydim hamilesin veya değilsin diye ama şu belirsizliği yaşamasaydımKesinlikle strese girme..
Bekle bekleyebildigin kadar. En kotüsu 2 3 gun sora idrar testi yaparsin tekrsr.
Böyle stres yapacağına erken gebelik testi alsana canm daha kolay olur senin icin en azindan bu geceyi düşünmeden geçirirsinAradan belki en fazla bir saat geçti testi hamile değilim biliyorum ama en azından kafamdan atayım umut insanı daha çok bitiriyor diye yaptım 2 dk sonra çıkmayınca rahatladım biliyor musun dedim ki bu seferde olmadı ama olur beklerim sabır yeter ki dedim saatler sonra ikinci çizgiyi görünce ağladım ya kendimi kandırıyorsam diye 2 kişiye attım sonra tekrar sabah test yaptım belli belirsiz gördüm fakat oda şimdi saatler sonra diğerine inat gibi kuruyunca silindi umut cidden insanı bitiriyor belirsizlik insanı gerçekten tüketiyor olmayışına üzülmem Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna inanıyorum ama beni şuan tüketiyor keşke o testi çöpe atsaydım diyorum bir anda öğrenseydim hamilesin veya değilsin diye ama şu belirsizliği yaşamasaydım
Ya stres değil belirsizlik üzüyor sadece yarın direk kan vericem idrar testi yapıp daha fazla var mı yok mu düşünmicem eşim hastahanede çalışıyor konuştuk birlikte verelim dedi bakalım hayırlısı varsa nasip inşallah minnak bir tontik vardır yoksa bir gün insallah olucak zatenBöyle stres yapacağına erken gebelik testi alsana canm daha kolay olur senin icin en azindan bu geceyi düşünmeden geçirirsin
Canım bende iki testte de silik görmüştüm hatta baya silikti ve kan verdiğimde 23.06 çıkmıştı çok yeniydi şuan 6 haftalik olduk bile kesinlikle kan verŞimdi bir daha yaptım 2. Çizgi lambaya bakınca belli oluyor 5 dkda gördüm bu sefer ama çok silik belkide yeni yeni hamileyim dir inşallah test doğrudur ya kesin kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?