- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
İnşallah bebektir ya teşekkür ederimCanım bende iki testte de silik görmüştüm hatta baya silikti ve kan verdiğimde 23.06 çıkmıştı çok yeniydi şuan 6 haftalik olduk bile kesinlikle kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebektir ya teşekkür ederimCanım bende iki testte de silik görmüştüm hatta baya silikti ve kan verdiğimde 23.06 çıkmıştı çok yeniydi şuan 6 haftalik olduk bile kesinlikle kan ver
Inşallah kuzum önce sen sağlıklı ol hayırlısı olur hakkında inşallahİnşallah bebektir ya teşekkür ederim
İnşallah yarın kan vericem sonucu size yazarımInşallah kuzum önce sen sağlıklı ol hayırlısı olur hakkında inşallah
Bekliyorum kuzum güzel sonuçlar çıkar inşallahİnşallah yarın kan vericem sonucu size yazarım
Ya yemin ederim her mesajını okuduğumda teşekkür ederim diye tekrarlıyorum gerçekten teşekkür ederim yorumun içimi rahatlatıyorBnce kesinlikle hamilesin canım. Gebelik yoksa silikte olsa 2.çizgi kesinlikle çıkmaz. He gebeliğin sağlıklıdır yada değildir, devam eder yada etmez o ayrı konu ama test sonucun pozitif. Ben şimdiden tebrik edeyim. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
İnşallah,Bekliyorum kuzum güzel sonuçlar çıkar inşallah
Belirsiz cok kötu birsey.. ben hamile olduğumu ögrendikten sora bile gunlerce yaşadim bunu.. hastanelerde ugrastim yoruldum sürecten.varsa vardir ama şunu unutma bazen pozitifi görmekle bitmiyor iş.. onemli olan saģlikli hayirlisini gorebilmek..Ya yemin ederim her mesajını okuduğumda teşekkür ederim diye tekrarlıyorum gerçekten teşekkür ederim yorumun içimi rahatlatıyor
Teşekkür ederim inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip ederBelirsiz cok kötu birsey.. ben hamile olduğumu ögrendikten sora bile gunlerce yaşadim bunu.. hastanelerde ugrastim yoruldum sürecten.varsa vardir ama şunu unutma bazen pozitifi görmekle bitmiyor iş.. onemli olan saģlikli hayirlisini gorebilmek..
O yuzden şimdiden cok stres yapip uzme kendini... olduğnda gümbür gumbür ben burdayim diyecek bebegin :)
Hersey gonlunce olsun
Bnce kesinlikle hamilesin canım. Gebelik yoksa silikte olsa 2.çizgi kesinlikle çıkmaz. He gebeliğin sağlıklıdır yada değildir, devam eder yada etmez o ayrı konu ama test sonucun pozitif. Ben şimdiden tebrik edeyim. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
Kan verdim bugün sonucum 0.03 çıktı neden anlamıyorum idrarda iki test yaptım 1.si hadi bekledi silik çizgi oldu ikincisi niye 2 dkda çıktı adette olmadım sanırım testler bozuktu başka açıklaması yok ilk kanda sonra idrarda çıkmaz mı?Canım bende iki testte de silik görmüştüm hatta baya silikti ve kan verdiğimde 23.06 çıkmıştı çok yeniydi şuan 6 haftalik olduk bile kesinlikle kan ver
Bizi haberdar etİnşallah yarın kan vericem sonucu size yazarım
Canım sonucum çok düşük çıktıBizi haberdar et
Cnm kaç cıktı testCanım sonucum çok düşük çıktı
Çok düşük 0.03 sanırım idrar testleri bozuktu silik çizgilerin başka manası yokCnm kaç cıktı test
Fazla beklemektende olabilir öbür aya inşallahÇok düşük 0.03 sanırım idrar testleri bozuktu silik çizgilerin başka manası yok
Çatlatma iğnesi olmuşmuydun,onun etkisinden de silik çizgi çıkabiliyor.Çok düşük 0.03 sanırım idrar testleri bozuktu silik çizgilerin başka manası yok
Çok düşük 0.03 sanırım idrar testleri bozuktu silik çizgilerin başka manası yok
Hayır yarın doktora gidicem hem hormon testi isticem hemde 7 ay oldu nedeni hakkında ne yapabilirim diye sorucamÇatlatma iğnesi olmuşmuydun,onun etkisinden de silik çizgi çıkabiliyor.
Açıkçası çıkmaması üzmedi beni insanı gerçekten belirsizlik üzüyorGeçen ay benim ondan daha koyu 2. çizgim çıktı ama kanda negatif çıktı.
Maalesef böyle olunca yıkım oluyor.