Test baya gözüküyor adet samanı mi yaptınix tesri
Kanı ne zaman verdiniz? Adetiniz gelmediyse tekrar kan verin bence.2 gün önce yaptım 4 testte pozitif çıktı inanmadım 4 tane yaptım sonra kan verdim 1.2 sonra ağla ağlaya bildiğin kadar
Gününüz geçerse tekrarlayın bence 4 testi aynı idrarla mı yaptınız testler hangi markaydı2 gün önce verdim negatifti şuan da adet günümü bekliyorum kan vermesine veririm de üzülüyorum o yüzden bakalım adet günüm geçsin olmazsam tekrardan veririm
Hangi marka test kullandinizReglime 4 gün kala sabah idrarıyla kaset test yaptım ve hayalet çizgi gördüm. Öyle olunca şüphelenip öğlen kan testi verdim. Test sonucu ertesi güne kalma ihtimali olduğu için dönerken idrar testi aldım ve kan verdikten yaklaşık 1 saat sonra da onu yaptım. İkinci çizgi çıktı. Kan testinin pozitif olacağından neredeyse emindi. 2 tane test yanılmaz diye düşündüm ve çizgi de ilk teste göre epey belirgindi fakat kan testim negatif (0.1) çıktı. Kanı idrardan 1 saat önce verdiğim için negatif çıkmış olabilir mi o kadar kısa sürede beta hcg idrarda çıkabilecek kadar yükselmiş midir ? Kafam çok karıştı yardım ederseniz sevinirim.
Artımed marka her testte yalancı pozitif çıkarıyor artık ben ne o markanın erken gebeligini nede kaset testini kullanmıyorum2 gün önce yaptım 4 testte pozitif çıktı inanmadım 4 tane yaptım sonra kan verdim 1.2 sonra ağla ağlaya bildiğin kadar
Reglime 4 gün kala sabah idrarıyla kaset test yaptım ve hayalet çizgi gördüm. Öyle olunca şüphelenip öğlen kan testi verdim. Test sonucu ertesi güne kalma ihtimali olduğu için dönerken idrar testi aldım ve kan verdikten yaklaşık 1 saat sonra da onu yaptım. İkinci çizgi çıktı. Kan testinin pozitif olacağından neredeyse emindi. 2 tane test yanılmaz diye düşündüm ve çizgi de ilk teste göre epey belirgindi fakat kan testim negatif (0.1) çıktı. Kanı idrardan 1 saat önce verdiğim için negatif çıkmış olabilir mi o kadar kısa sürede beta hcg idrarda çıkabilecek kadar yükselmiş midir ? Kafam çok karıştı yardım ederseniz sevinirim.
Adetinizi ne kadar geçmişti bu testleri verdiğinizde ben gecikmeden 4 gün sonra verdim değerim 2 çıktı tekrar yaptırmadım ama regl de olmadım henüzMerhabalar ben ilk testi 11 eylülde 2.77 ile görüp 2. Testi 1 hafta sonra 18 eylülde verdim 282 yi gördüm sonuç olarak. Değeriniz yükselir mi bilemem ama 1 hafta bekleyin derim testi tekrarlamak için. Diğer türlü çok stres olursunuz.
1 hafta geçmişti bat, değerim 2.77 çıkmıştı.Adetinizi ne kadar geçmişti bu testleri verdiğinizde ben gecikmeden 4 gün sonra verdim değerim 2 çıktı tekrar yaptırmadım ama regl de olmadım henüz
Ben geç döllenme olduğundan neredeyse %100 emindim. Sizin ne kadar geçti batsın üzerinden ?Adetinizi ne kadar geçmişti bu testleri verdiğinizde ben gecikmeden 4 gün sonra verdim değerim 2 çıktı tekrar yaptırmadım ama regl de olmadım henüz
Bat nedir onun anlamını bilmiyorum malesefBen geç döllenme olduğundan neredeyse %100 emindim. Sizin ne kadar geçti batsın üzerinden ?
Beklenen adet tarihiBat nedir onun anlamını bilmiyorum malesef