Aydınlandım teşekkür ederimBeklenen adet tarihi
Bana doktorum bir defasında "adet olmadıysan umut var demektir" demiştiAydınlandım teşekkür ederim6 gün geçti ama hiçç geçmedi bugüne kadar böyle
Aydınlandım teşekkür ederim6 gün geçti ama hiçç geçmedi bugüne kadar böyle
Bunu duyduğuma sevindim :) eğer olmazsam bende testi bir hafta sonra tekrarlayacağım teşekkür ederimBana doktorum bir defasında "adet olmadıysan umut var demektir" demiştiBen ilk yaptırdığım 2.77 değer gördüğüm testten 1 hafta sonra tekrarladım testi.
Rabbim gönlünüze göre versinBunu duyduğuma sevindim :) eğer olmazsam bende testi bir hafta sonra tekrarlayacağım teşekkür ederim
İnşallah çok sağolunRabbim gönlünüze göre versinGüzel haberlerinizi bekliyorum
Sonuç ne çıktıReglime 4 gün kala sabah idrarıyla kaset test yaptım ve hayalet çizgi gördüm. Öyle olunca şüphelenip öğlen kan testi verdim. Test sonucu ertesi güne kalma ihtimali olduğu için dönerken idrar testi aldım ve kan verdikten yaklaşık 1 saat sonra da onu yaptım. İkinci çizgi çıktı. Kan testinin pozitif olacağından neredeyse emindi. 2 tane test yanılmaz diye düşündüm ve çizgi de ilk teste göre epey belirgindi fakat kan testim negatif (0.1) çıktı. Kanı idrardan 1 saat önce verdiğim için negatif çıkmış olabilir mi o kadar kısa sürede beta hcg idrarda çıkabilecek kadar yükselmiş midir ? Kafam çok karıştı yardım ederseniz sevinirim.
Hamile değildim. NegatiftiSonuç ne çıktı
Sonucunuz ne çıktıBunu duyduğuma sevindim :) eğer olmazsam bende testi bir hafta sonra tekrarlayacağım teşekkür ederim
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda benim de umudum yok 02 düşük bayaHamile değildim. Negatifti
Sonucum çıkmaya gerek kalmadan 5 gün gecikmeyle regl oldum, klomen kullanmıştım fakat işe yaramadı. Belki de onun yüzünden gecikti yani.Sonucunuz ne çıktı
Merhaba sizin gebeliğiniz geç döllenme sonucu mu oluşmuştu? Adetinize yakın mı hamile kaldınız acaba ben de aynı durumdayım gebelik şüphem var bekliyorumbenimde adetim 1 hafta gecikti kanda 2.77 gördüm değer 1 hafta sonra kanda tekrar baktığımızda 282 yi gördük değer düzenli katlandı şu an 7 haftalık hamileyim. regl olmadığınız sürece umut var demektir
Hayırlısı olsunSonucum çıkmaya gerek kalmadan 5 gün gecikmeyle regl oldum, klomen kullanmıştım fakat işe yaramadı. Belki de onun yüzünden gecikti yani.
AminHayırlısı olsun inşallah hakkımızda benim de umudum yok 02 düşük baya
Merhabalar evet adetime bir kaç gün kala hamile kaldımMerhaba sizin gebeliğiniz geç döllenme sonucu mu oluşmuştu? Adetinize yakın mı hamile kaldınız acaba ben de aynı durumdayım gebelik şüphem var bekliyorum
Merhabalar ben de yeniyim burda.adetime 6 gün kala productor gebelik testinde silik çizgi gördüm kan verdim 2.30 çıktı sonra birkaç sefer daha yaptım negatif silik bile çıkmadı kaset test yaptım birkacinda çizgi gördüm birkacinda görmedim.kafam allak bullak oldu adetlerim çok düzenli değil.yumurtlamam ne zaman bilmiyorum.ama yaklaşık 12 13 gündür ara ara giren adet sancıları kasık ağrım var belime vuruyor arada göğüslerim sızlıyor ve akıntım çok oldu o bakımda ısrarla test yaptım normalde hiç bu kadar sık test yapmam çünkü herhangi bir belirtim olmaz.rezervim düşük umudum az olduğundan bugün yine kaset yaptım birinde sıfır çizgi birinde silik çizgi artık delircemMerhabalar evet adetime bir kaç gün kala hamile kaldım
Reglin geçince kan ver bence canım. İdrar testleriyle boşuna uğraşma çoğu hatalıMerhabalar ben de yeniyim burda.adetime 6 gün kala productor gebelik testinde silik çizgi gördüm kan verdim 2.30 çıktı sonra birkaç sefer daha yaptım negatif silik bile çıkmadı kaset test yaptım birkacinda çizgi gördüm birkacinda görmedim.kafam allak bullak oldu adetlerim çok düzenli değil.yumurtlamam ne zaman bilmiyorum.ama yaklaşık 12 13 gündür ara ara giren adet sancıları kasık ağrım var belime vuruyor arada göğüslerim sızlıyor ve akıntım çok oldu o bakımda ısrarla test yaptım normalde hiç bu kadar sık test yapmam çünkü herhangi bir belirtim olmaz.rezervim düşük umudum az olduğundan bugün yine kaset yaptım birinde sıfır çizgi birinde silik çizgi artık delircem
Sonucunuz ne oldu acabaBundan sonra bende kullanmam bi albi kaset yanlış çıkarmadı bu zamana kadar rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Adetiniz geçtiyse kan verin daha net sonuç alırsınızMerhabalar ben de yeniyim burda.adetime 6 gün kala productor gebelik testinde silik çizgi gördüm kan verdim 2.30 çıktı sonra birkaç sefer daha yaptım negatif silik bile çıkmadı kaset test yaptım birkacinda çizgi gördüm birkacinda görmedim.kafam allak bullak oldu adetlerim çok düzenli değil.yumurtlamam ne zaman bilmiyorum.ama yaklaşık 12 13 gündür ara ara giren adet sancıları kasık ağrım var belime vuruyor arada göğüslerim sızlıyor ve akıntım çok oldu o bakımda ısrarla test yaptım normalde hiç bu kadar sık test yapmam çünkü herhangi bir belirtim olmaz.rezervim düşük umudum az olduğundan bugün yine kaset yaptım birinde sıfır çizgi birinde silik çizgi artık delircem
Kan vermedim bidaha zaten regli oldumAdetiniz geçtiyse kan verin daha net sonuç alırsınız