• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar rengine göre cinsiyet tahmini

Canım benim bildiğim bu tarama testi bir ultrason bir de kan tahlili ile oluyor. Sonucu da bir hafta on güne çıkıyor diye biliyorum.. Ama öğrenmek için 6gün daha bekleyeceğim.. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar da 💖
Tabi canım 330lira az para mı?..
İnşallah güzel sonuçlar çıkar hepimizde. Ablama down sendromlu demişlerdi yeğenimde. Ama aslan gibi doğdu. Hatta üstün zekalar sınavına vs giriyor.

İhtimaller üzerinden söylüyorlar heralde. Garibim bütün hamileliğini ağlayarak geçirmişti.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

İnşallah güzel sonuçlar çıkar hepimizde. Ablama down sendromlu demişlerdi yeğenimde. Ama aslan gibi doğdu. Hatta üstün zekalar sınavına vs giriyor.

İhtimaller üzerinden söylüyorlar heralde. Garibim bütün hamileliğini ağlayarak geçirmişti.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Benim görümceme ve yengeme de dediler, ikisi de taş gibi şimdi maşallah
Moral bozuyorlar sadece.
Benim görümcemde kızcağız çok ağladı

Bunları duyunca yaptırmssam mı diye düşünüyorum. Sanki öyle olunca kıyacak mısın yavruna .
Hiç.
Ama işte önlenebilir bir hastalık olur da, biz testi yaptırmadığımız için önlenemezse, bu vicdan azabı ile hiç yaşayamayız maalesef :( :(

Bence bu konu çok saçma olmuş. İdrara göre cinsiyet belirlemek mi duyduğum en saçma şey. İdrar renğinin su ile alakası olabilir yada olmayabilir her insanın yapısı farklıdır vücut sistemi farklıdır. Bu eski kulaktan dolma şeylere hala inanıyor musunuz gerçekten. Biraz daha sabredin bebeğiniz büyüyünce öğrenirsiniz.

Aynen ben burda doğup büyüdüğüm için alışkınım :) doktor havuza müsade ederse bol bol girer serinlerim evimde serin olur rahat geçer :)
Galiba ilk aylar ve son aylar girme diyorlar. Yinede sormadan girme. Güzel olur sizin için. Yoksa geçmez bu yaz:) kayseri mahsen gibi. Serin evimde. Daha dağlarda kar var serinliği geliyor. Hazirana kdr kar kalkmaz burdan:)

Ee bebek solda teoriye göre erkek ozaman :(

Eklentiler

• 15551632124312733679474755220184.webp
    15551632124312733679474755220184.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 240
Back