- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Tabiki de canım :))Öğrenince haber veririz burdan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de canım :))Öğrenince haber veririz burdan :)
HahahaaSen Adanalımısın kız yoksa
İyi olur valla teşekkür ederim. İnşallah seninde sonuçların iyi olurda stressiz bi süreç geçirirsin canımCanım yapılınca yazarım sana benimde ilk olduğu için tecrübesizim
Hiç belli değil orda teyzesi son kontrole iki hafta önce gitmiştik. İki hafta sonra gidince biraz daha belli olur bu defa hareketlerinide görürüm inşallah:)Usg fotosu varsa atsana canım
İnşallah güzel sonuçlar çıkar hepimizde. Ablama down sendromlu demişlerdi yeğenimde. Ama aslan gibi doğdu. Hatta üstün zekalar sınavına vs giriyor.Canım benim bildiğim bu tarama testi bir ultrason bir de kan tahlili ile oluyor. Sonucu da bir hafta on güne çıkıyor diye biliyorum.. Ama öğrenmek için 6gün daha bekleyeceğim.. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar da
Tabi canım 330lira az para mı?..
Benim görümceme ve yengeme de dediler, ikisi de taş gibi şimdi maşallahİnşallah güzel sonuçlar çıkar hepimizde. Ablama down sendromlu demişlerdi yeğenimde. Ama aslan gibi doğdu. Hatta üstün zekalar sınavına vs giriyor.
İhtimaller üzerinden söylüyorlar heralde. Garibim bütün hamileliğini ağlayarak geçirmişti.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Bunları duyunca yaptırmssam mı diye düşünüyorum. Sanki öyle olunca kıyacak mısın yavruna .Benim görümceme ve yengeme de dediler, ikisi de taş gibi şimdi maşallah
Moral bozuyorlar sadece.
Benim görümcemde kızcağız çok ağladı
Hiç.Bunları duyunca yaptırmssam mı diye düşünüyorum. Sanki öyle olunca kıyacak mısın yavruna .
Tıp fakültesi her yerde varmış hemen hemen kız ben çok az yerde var sanıyordum :) neyse yakın mışız:)))Hahahaaadanalı gibi bir izlenim mi verdim canım . Gaziantepliyim
Bir çok üniversitede var ya. Biz kayseride yaşıyoruz. :) siz adanalısın galibaTıp fakültesi her yerde varmış hemen hemen kız ben çok az yerde var sanıyordum :) neyse yakın mışız:)))
Evet :) sen öyle deyince eşim Yanımdaydı ona sordum saydı hepsini baya varmış yaBir çok üniversitede var ya. Biz kayseride yaşıyoruz. :) siz adanalısın galiba
Allah yardımcın olsun ozaman . Hem sıcak hem hamilelik . Ay çok felaket ordaki hava. Gerçi siz alışmıssınızdır:)Evet :) sen öyle deyince eşim Yanımdaydı ona sordum saydı hepsini baya varmış ya
Öğrenince haber veririz burdan :)
Ederiz canımm inşallah bir dahaki gidişinde öğrenirsinYine dua edin netleşemeyen var cinsiyetioda ben
Aynen ben burda doğup büyüdüğüm için alışkınım :) doktor havuza müsade ederse bol bol girer serinlerim evimde serin olur rahat geçer :)Allah yardımcın olsun ozaman . Hem sıcak hem hamilelik . Ay çok felaket ordaki hava. Gerçi siz alışmıssınızdır:)
Galiba ilk aylar ve son aylar girme diyorlar. Yinede sormadan girme. Güzel olur sizin için. Yoksa geçmez bu yaz:) kayseri mahsen gibi. Serin evimde. Daha dağlarda kar var serinliği geliyor. Hazirana kdr kar kalkmaz burdan:)Aynen ben burda doğup büyüdüğüm için alışkınım :) doktor havuza müsade ederse bol bol girer serinlerim evimde serin olur rahat geçer :)
Burası iyi aslındada bana soğuk niyeyseGaliba ilk aylar ve son aylar girme diyorlar. Yinede sormadan girme. Güzel olur sizin için. Yoksa geçmez bu yaz:) kayseri mahsen gibi. Serin evimde. Daha dağlarda kar var serinliği geliyor. Hazirana kdr kar kalkmaz burdan:)
O zaman bebeğiniz erkek olabilir :)Burası iyi aslındada bana soğuk niyeyse