- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Bende 1,5litre su içmişimdir 1su bardağı çay içtimBen bugün hiç su içmedim çayda içmedim şuan susadığımı hissettim:))
Şimdide çorba istedi canım çorba yapacağım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1,5litre su içmişimdir 1su bardağı çay içtimBen bugün hiç su içmedim çayda içmedim şuan susadığımı hissettim:))
Anladım canım benim bir hafta geride gidiyor geç döllenme galibaBenim geride değil hayatım kadın öle sanmış sadece
Evet demiyorlar devlette cinsiyet filanValla bende bilmiyorum ki sigortam olsaydı özele sorardım ya aslında tıp fakültesi daha iyi olurda cinsiyet için bişey demezlermiş devlette
Ben özele gidiyorum gene göremedikValla bende bilmiyorum ki sigortam olsaydı özele sorardım ya aslında tıp fakültesi daha iyi olurda cinsiyet için bişey demezlermiş devlette
Kaç haftalık senin :))Ben özele gidiyorum gene göremedik![]()
13+5 adete göre canım :)Kaç haftalık senin :))
15inci haftada gözükmezse büyük ihtimal kızdır :)))13+5 adete göre canım :)
Benim bugün canım yoğurt istedi niyeyse maşşallah ben her dakka bişey istiyorum bikaç saat öncede tatlı kokusu geldi Gittim yedim hemen :)Bende 1,5litre su içmişimdir 1su bardağı çay içtim
Şimdide çorba istedi canım çorba yapacağım :))
Bende çok su içen biri değilim ama kızımda en baştan beri hep açık renkti
Şimdi erkek bebeğe hamileyim
İlk 10 hafta açık değildi bazen koyuydu ama tuhaf bi kokusu vardı
10. Haftadan sonra açıldı
Ben özele gidiyorum gene göremedik![]()
Olaydı iyiydi :)gerçek olamazz :O![]()
Ay bendeeBenim bugün canım yoğurt istedi niyeyse maşşallah ben her dakka bişey istiyorum bikaç saat öncede tatlı kokusu geldi Gittim yedim hemen :)
Haha ben kendimi tek zannediyordum ama değilmişim bunu duyduğuma sevindim :)Ay bendee
O gün tek başıma 2kilo meyve yedim
Canım bi çorba istiyor, bi meyve istiyor, bi turşu istiyorum bir yaş pasta istiyorum Allahım Allahım![]()
Sağlıklı olsun da insan merak ediyor valla :))15inci haftada gözükmezse büyük ihtimal kızdır :)))
Ay yok yok kesinlikle tek değilsin :))Haha ben kendimi tek zannediyordum ama değilmişim bunu duyduğuma sevindim :)
Aynen canım bende öyle, merak içindeyim :))Sağlıklı olsun da insan merak ediyor valla :))
Öğrenince haber veririz burdan :)Aynen canım bende öyle, merak içindeyim :))