Takım elbise miİnşallah kız:)) merak içindeyim :)
Duramıyorum haftasonu eşimle gidip bebişe bir takım elbise alıcam :) beyaz bişey :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takım elbise miİnşallah kız:)) merak içindeyim :)
Duramıyorum haftasonu eşimle gidip bebişe bir takım elbise alıcam :) beyaz bişey :)
He doğrudur canım :) ben 6ncı haftada gittiğimde duymuştum üçüncü gidişim falandı :)Yok canım biz ilk gittiğimzde duyduk 7+6da. Diğer arkadaşa yok demiş
İşte ben bilerek geç gitmiştim çünkü bazılarına duyamadım 5 gün sonra gel diyenler oldu garantiye alayım demiştimHe doğrudur canım :) ben 6ncı haftada gittiğimde duymuştum üçüncü gidişim falandı :)
Evet canım benim de bir hafta gerideKızlar benim beyinsiz doktor 7 haftalık sandığı için öle demiş vajinadan bakınca AA 6 haftalıkmış daha ufakmış dedi
Kız yazışımdan öyle anlaşılmışTakım elbise miya kızsa
![]()
Hahahah iyi yapmışsın :))) benim 2sene olmadı da çocuğum, sürpriz oldu kendisi :)İşte ben bilerek geç gitmiştim çünkü bazılarına duyamadım 5 gün sonra gel diyenler oldu garantiye alayım demiştim![]()
Ahahha öyle anladım canım valla Allah mı söyletti neKız yazışımdan öyle anlaşılmışbir takım kıyafet yani zıbını tişörtü çorabı şapkası eldiveni filan :))) öyle takım yani
![]()
Şükür canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsınHahahah iyi yapmışsın :))) benim 2sene olmadı da çocuğum, sürpriz oldu kendisi :)
O yüzden ilk zamanlar bayağı kontrole gittim :))
Hmm ben ilk defa duydum canm belkide vardır bilmiyorumBen size bişey söylim mi bence var ben suyu zorluyorum artık içme için çay içiyorum günde 5,6 çay bardağı ama suyu bazen 1 litre bile içemiyorum ve hiç koyulaşma olmadı koyuysa ne kadar su içersen iç açık olmuyor ben bunu çoğu insandan duydum
Ay güldürme kızz beniAhahha öyle anladım canım valla Allah mı söyletti nehadi hayırlısı inşallah
![]()
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaŞükür canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsınhepimiz inşallah
Benim de öyle, suyu az içersem koyulaşıyor ama genelde hep çok su içtiğim için hep açık renkHmm ben ilk defa duydum canm belkide vardır bilmiyorumama benim hep değişirdi o gün içtiğim su miktarın a gore
Yok özelde canımDevlettemi 50 tl ödedin benimde sigortamı yapmadı eşim daha kaldım böyle
Aminn canım inşallah inşallahİnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Rabbim isteyen herkese de yaşatsın bu duyguyu
Çok Az ödemişsin 200-300 arası diye biliyordum ben 50 tl olsa özele giderdimYok özelde canım
Benim de öyle, suyu az içersem koyulaşıyor ama genelde hep çok su içtiğim için hep açık renk
Canım ben 2016 da yaptırdım kendi doktorum yapmıstı işte sadece kan tahliline para verdim. Suan degişmiş mi bende onu anlamaya calısıyorum usg ye de mi ayrı para vercezÇok Az ödemişsin 200-300 arası diye biliyordum ben 50 tl olsa özele giderdim
Benim geride değil hayatım kadın öle sanmış sadeceEvet canım benim de bir hafta geride
Valla bende bilmiyorum ki sigortam olsaydı özele sorardım ya aslında tıp fakültesi daha iyi olurda cinsiyet için bişey demezlermiş devletteCanım ben 2016 da yaptırdım kendi doktorum yapmıstı işte sadece kan tahliline para verdim. Suan degişmiş mi bende onu anlamaya calısıyorum usg ye de mi ayrı para vercez![]()