- 24 Ağustos 2019
- 449
- 169
- 103
- 29
- Konu Sahibi Bebisisteyenkiz
-
bende de böyle çıktı dün sabah yapmıştım. Yarın sabah tekrar yapıcam.Merhaba hanımlar buraya yeni katıldım etrafımda fazla bilgi alacağım kimse olmadığından size danışmak istedim . Bugün 10 kasım ve benim hesaplamama gore adet olacağım günün üzerinden 2 gün geçti internet üzerinden hesaplandığimda ise bugün olmam gerektiği yazıyordu bugün de olmadım ve dayanamadım gidip test aldım dün de yapmıştım ama bisey çıkmamıştı bugün yaptığımda ilk başta yine Birsey çıkmadı yaklaşık iki saat sonra dayanamayip iyice incelediğimde çok hayali çok silik bir çizgi olduğunu gördüm sizler de görüyor musunuz bu bi belirti olabilir mi lütfen cevap verin. Yarın sabah tekrar test yapacağım renk olmazsam bir de doktora gideceğim ama sabırsızlanıyorum sizlerden fıkır almak istiyorum lütfen fikirlerinizi yazın.
Geç gördüm kusura bakmayın :) şuan 9+2 haftalık bebişMerhaba nasilsiniz, umarım bebiş tutunmustur
Bu kadar agresif olmayın , herkes benzer heyecan ve merakla birbirinden destek almaya calısıyor. Bunda bu kadar ofke kusacak ne var anlamadım . :) Forum sitelerinde benzer konu baslıkları oldugu zaman bilgi almak icin yazıyor insanlar . Biraz sakin olun lütfen . Burada oldugunuza göre sizinde bebek beklentiniz var . Cok sukur benım bebegım 9 haftalık. Allah sizinde gönlünüze göre veriri de biraz daha pozitif olursunuz insanlara karsı umarımEn sinir olduğum şeyi yapmış yine birisi mervebkc burdaki konuyu açan arkadaş unutulmuş sizin testine bakılmasını istiyorsanız açarsınız bir başlık insanlar oraya yazar ama siz başka birinin heyecanının hevesinin arasına giriyorsunuz
Agresiflik ya da öfke kusan cümlem hangisi anlayamadım gayet normal bir eleştiri yaptım ben sizi çözdüm siz şu insanlar konuşurken devamlı kendi dinlensin isteyen kişisiniz dinlemeyi fırsat vermeyi bilmeyen,:)hala aynı şeyi söylüyorum başlık açıp sorabilirdiniz başkasının konusuna kendinizi katmamalıydınız konunun özeri bu allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim ama beni boşa yargılamayın,Bu kadar agresif olmayın , herkes benzer heyecan ve merakla birbirinden destek almaya calısıyor. Bunda bu kadar ofke kusacak ne var anlamadım . :) Forum sitelerinde benzer konu baslıkları oldugu zaman bilgi almak icin yazıyor insanlar . Biraz sakin olun lütfen . Burada oldugunuza göre sizinde bebek beklentiniz var . Cok sukur benım bebegım 9 haftalık. Allah sizinde gönlünüze göre veriri de biraz daha pozitif olursunuz insanlara karsı umarım
Agresiflik ya da öfke kusan cümlem hangisi anlayamadım gayet normal bir eleştiri yaptım ben sizi çözdüm siz şu insanlar konuşurken devamlı kendi dinlensin isteyen kişisiniz dinlemeyi fırsat vermeyi bilmeyen,:)hala aynı şeyi söylüyorum başlık açıp sorabilirdiniz başkasının konusuna kendinizi katmamalıydınız konunun özeri bu allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim ama beni boşa yargılamayın,
Geç gördüm kusura bakmayın :) şuan 9+2 haftalık bebiş
Canım adet kaç gün geçince bu değer çıktı acaba hayırlı olsun bu arada bebeğin sağlıkla gelsin inşallahMerhaba , kan sonucum geldi Beta hcg 161 çıktı yani gebelik pozitifAma değer düşükmüş haftaya göre bu biraz korkuttu yarın kadın dogum doktoruma gıdıcem . Umarım bebiş tutunur saglıkla . ALLAH SİZE DE NASIP ETSİN İNŞALLAH
Merhaba , adetim tam 3 gün gecikmişti silik çizgi çıktı . Ertesi sabah kan testinde 161 cıkmıştı. Normalde 9+6 haftalık gebeliğim, (son adet tarihim 15 şubat) ama doktor kontrlü yani ultrasona göre 9+2 haftalık çıkıyor bebeğin baş popo mesafe ölçüsüne göre . Biraz geç döllenme olmuş sanırım ben buna bağlıyorumCanım adet kaç gün geçince bu değer çıktı acaba hayırlı olsun bu arada bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
Canım şuan 12 gün geçmiş oluyor sanırım bende sürekli idrar testinde koyulaşıyor mu diye takip ettim bugün yaptığım böyle şıktı adetim 2 gün geçince gittim yani 13 ünde kan verdim 59.3 çöktü değerim o zaman çok Silikti şuan net bir çizgi var salı günü randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz iyidir bebekMerhaba , adetim tam 3 gün gecikmişti silik çizgi çıktı . Ertesi sabah kan testinde 161 cıkmıştı. Normalde 9+6 haftalık gebeliğim, (son adet tarihim 15 şubat) ama doktor kontrlü yani ultrasona göre 9+2 haftalık çıkıyor bebeğin baş popo mesafe ölçüsüne göre . Biraz geç döllenme olmuş sanırım ben buna bağlıyorum
Bence bebiş var , keseyi de görürsün inşallah :)) hayırlı olsun . Olmazsa da sakın üzülme emin ol en doğru zamanda geliyor bebişlerCanım şuan 12 gün geçmiş oluyor sanırım bende sürekli idrar testinde koyulaşıyor mu diye takip ettim bugün yaptığım böyle şıktı adetim 2 gün geçince gittim yani 13 ünde kan verdim 59.3 çöktü değerim o zaman çok Silikti şuan net bir çizgi var salı günü randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz iyidir bebek
İnşallh canım belirtilerim çok var benim hemde aşırı göğüs agrısı sık idrara Çıkması miğde bulantısı vsBence bebiş var , keseyi de görürsün inşallah :)) hayırlı olsun . Olmazsa da sakın üzülme emin ol en doğru zamanda geliyor bebişler
Allah gönlüne göre en onemliside saglıklı bir şekilde versin cnm , kontrolden sonra sonucunu bildir olur mu bize deİnşallh canım belirtilerim çok var benim hemde aşırı göğüs agrısı sık idrara Çıkması miğde bulantısı vs
tamam canım bildireceğim mutlakaAllah gönlüne göre en onemliside saglıklı bir şekilde versin cnm , kontrolden sonra sonucunu bildir olur mu bize de
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim gebelik var miKızlar merhaba lütfen yardımcı olurmusnuz gecikmemin 7 günü ve hiç hasta olcakmışım gibi bir belirtim yok.. Aksine kasık ağrım ve sabahları uyandığımda miğde bulantım oluyor.. Bugün evde test yaptım sonuç bu sizce birley varmı benmi hayal kuruyorumnolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?