- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
- Konu Sahibi Bebisisteyenkiz
-
Merhaaba kan verdinizmiMalesef az önce yaptım çıkmadıne kadar üzgün olduğumu anlatamam suan bu sefer içimde bir ümit vardı ama hala regl de olmadım günüm de geçti acaba stres mi yaptım diye düşünüyorum kan vercem bugün bakalım lütfen benim için dua edin
Evet kesinlikle gebelik var bnce hemen kan verin hayirli olsunSelam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedimböyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında. İkinci çizgi ilk 5 dk içinde çıktı
İnşallah dediğiniz gibidirEvet kesinlikle gebelik var bnce hemen kan verin hayirli olsun
Rica ederim tabiki ama bence hrmen gidin cunku antibiyotik kullanmaissiz gebelign baslarinda sknti yapmadigini soylerler yimede siz kontrol ettirinİnşallah dediğiniz gibidirteşekkür ederim cevabınız için dua edin
Yarın kan testi vermeye gideceğim , sonuçları paylaşırım sizinle umarım pozitif çıkarRica ederim tabiki ama bence hrmen gidin cunku antibiyotik kullanmaissiz gebelign baslarinda sknti yapmadigini soylerler yimede siz kontrol ettirin
Insallah şayet gebe iseniz ki umuyorum ki oyle sizde bizleri duanizda unutmayinYarın kan testi vermeye gideceğim , sonuçları paylaşırım sizinle umarım pozitif çıkarTeşekkürler
Tabi kiiiiInsallah şayet gebe iseniz ki umuyorum ki oyle sizde bizleri duanizda unutmayin
Pozitif canım kan ver belli olur hayırli olsunSelam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedimböyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında. İkinci çizgi ilk 5 dk içinde çıktı
Amjnnn cumlemizin insallahTabi kiiiiAllah sizin de gönlünüze göre versin inşallah
Bu sabah yaptığım testte silik kan verdim geldim az önce bakalım sonuç ne cıkacakAmjnnn cumlemizin insallah
Hayirli olsun canim bariz belli varBu sabah yaptığım testte silik kan verdim geldim az önce bakalım sonuç ne cıkacak
Insallah tutunacaktor merak etmeyin hayirli olsun tekrardanMerhaba , kan sonucum geldi Beta hcg 161 çıktı yani gebelik pozitifAma değer düşükmüş haftaya göre bu biraz korkuttu yarın kadın dogum doktoruma gıdıcem . Umarım bebiş tutunur saglıkla . ALLAH SİZE DE NASIP ETSİN İNŞALLAH
Merhaba , kan sonucum geldi Beta hcg 161 çıktı yani gebelik pozitifAma değer düşükmüş haftaya göre bu biraz korkuttu yarın kadın dogum doktoruma gıdıcem . Umarım bebiş tutunur saglıkla . ALLAH SİZE DE NASIP ETSİN İNŞALLAH
Merhaba hanımlar buraya yeni katıldım etrafımda fazla bilgi alacağım kimse olmadığından size danışmak istedim . Bugün 10 kasım ve benim hesaplamama gore adet olacağım günün üzerinden 2 gün geçti internet üzerinden hesaplandığimda ise bugün olmam gerektiği yazıyordu bugün de olmadım ve dayanamadım gidip test aldım dün de yapmıştım ama bisey çıkmamıştı bugün yaptığımda ilk başta yine Birsey çıkmadı yaklaşık iki saat sonra dayanamayip iyice incelediğimde çok hayali çok silik bir çizgi olduğunu gördüm sizler de görüyor musunuz bu bi belirti olabilir mi lütfen cevap verin. Yarın sabah tekrar test yapacağım renk olmazsam bir de doktora gideceğim ama sabırsızlanıyorum sizlerden fıkır almak istiyorum lütfen fikirlerinizi yazın.
Geçen ay hamile değildim maalesef ama bu ay Rabbim nasip ederse bebisim varMerhaba, doktora gidecektiniz nedir durumlar, sizinle benzer şeyleri yaşıyorum. Silik hayalet bi t çizgisi var 3 gündür, ama koyulasmadi. Siz nasilsiniz
Geçen ay hamile değildim maalesef ama bu ay Rabbim nasip ederse bebisim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?