İdrar hamilelik testinde silik çizgi

Selam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedim böyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında. İkinci çizgi ilk 5 dk içinde çıktı

Eklentiler

• A800AA2E-D122-4381-8F5D-8F98A4A971D1.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 528
  • DDC97F96-D5D1-4D96-B7EC-A7F7B5124DA2.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 510
Evet kesinlikle gebelik var bnce hemen kan verin hayirli olsun

Pozitif canım kan ver belli olur hayırli olsun

Merhaba , kan sonucum geldi Beta hcg 161 çıktı yani gebelik pozitif Ama değer düşükmüş haftaya göre bu biraz korkuttu yarın kadın dogum doktoruma gıdıcem . Umarım bebiş tutunur saglıkla . ALLAH SİZE DE NASIP ETSİN İNŞALLAH

Insallah tutunacaktor merak etmeyin hayirli olsun tekrardan

Merhaba nasilsiniz, umarım bebiş tutunmustur

Merhaba, doktora gidecektiniz nedir durumlar, sizinle benzer şeyleri yaşıyorum. Silik hayalet bi t çizgisi var 3 gündür, ama koyulasmadi. Siz nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…