- 10 Mart 2020
- 82
- 34
- 38
- 26
- Konu Sahibi Bebisisteyenkiz
-
Hamile Değilsiniz :/
İnsallah yarın gidip kan vereceğim çok teşekkür ederimhayali çizgiyi gördüm testi yarın tekrarlayın ya da kan verin bence.. umarım istediğiniz gib iolur
Yarın sabah testi tekrarlayacagim insallah kan da vericem insallah pozitif çıkarEvet görünüyor ama bir kaç dakika da çıkıyor diye biliyorum. Kan testi yaptırın kesinlessin ya da sabah ilk idrarla
Aslında kamerada belli olmuyor normalde dikkatli bakınca daha belli hayırlısı olsunKuruma çizgisi bile göremedim malasef yok gibi
İnşallah vardırYarın sabah testi tekrarlayacagim insallah kan da vericem insallah pozitif çıkar
[QUOTE="Bebisisteyenkiz, post: 63079036, member: 985326"]
😞 ama çok dikkatli bakıldığında ikinci hayali bir çizgi görünüyor
[/QUOTE]
Ya insallahhh tabiki haberdar ederim dualarınızı eksik etmeyin[QUOTE="Bebisisteyenkiz, post: 63079036, member: 985326"] 😞 ama çok dikkatli bakıldığında ikinci hayali bir çizgi görünüyor [/QUOTE]
Ben gördüm canım insallah vardır haberdar et
Yarın mı test yapcan belirtilerin nelerYa insallahhh tabiki haberdar ederim dualarınızı eksik etmeyin
Evet yarın sabah yapicam kısmet olursa kasik afrilarim var bir de arada mide bulantim oluyor o kadarYarın mı test yapcan belirtilerin neler
Ben 1 hafta ader sancısı çektim canım ha oldum ha olcam derken megersem 1aylık hamileymişim adetten hemen sonra kalmışım duygu değişimin var mı bende bulantı ogrendigim günün sabahi oldu bence var sende hayalet cizgi gordum ben cünküEvet yarın sabah yapicam kısmet olursa kasik afrilarim var bir de arada mide bulantim oluyor o kadar
Yainsallah vardır o kadar çok istiyorum kii duygu değişimleri çok oluyor zaten duygusalim ama iyice duygusallastim su aralar suan bile adet sancısı gibi sancım oluyor korkuyorum bir yandan da adet olucam dieBen 1 hafta ader sancısı çektim canım ha oldum ha olcam derken megersem 1aylık hamileymişim adetten hemen sonra kalmışım duygu değişimin var mı bende bulantı ogrendigim günün sabahi oldu bence var sende hayalet cizgi gordum ben cünkü
Yainsallah vardır o kadar çok istiyorum kii duygu değişimleri çok oluyor zaten duygusalim ama iyice duygusallastim su aralar suan bile adet sancısı gibi sancım oluyor korkuyorum bir yandan da adet olucam die
Ayrıca bir de merak ettiğim şey de adet bitiminde hamile kalınıyormuymusEvet yarın sabah yapicam kısmet olursa kasik afrilarim var bir de arada mide bulantim oluyor o kadar
Ben adet bittikten sonra kaldım canımAyrıca bir de merak ettiğim şey de adet bitiminde hamile kalınıyormuymus
Malesef az önce yaptım çıkmadıCanım bak buda benim bi kaç gün önceki testim bekleyince benim hep çokıyır ama gebe değilim ilk anda çıkması önemli olan
İnşallah sen hamilesindir bende hayalii gördüm ama daha netlerini gördüğüm halde hamile değildim
İnşallah ikinci yapışınd şak diye çıkar iki.çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?