Ideolojisi olmayan kadinla olamam diyen erkek..

Ya ben bir noktada kapatmaya çalıştım konuyu halbuki, bak biz anlaşamıyoruz ortak nokta bulamıyoruz kapatalım başka şeylerden konuşalım diye. Ama onun tartışası mı varmış anlamadım kapatmadı. Ses yükselmeye başlayınca, ben de tutmadım kendimi önce düzgün konuş o sesinin tonunu ayarla elini kolunu tut öyle devam et dedim o da onun üzerine benimle olamaz böyle biri gibi bir tepki verdi. Gerisini biliyorsunuz:)

Yok bu düşüncenize katılmıyorum, eve daha yeni çıktım ben ama bu tarz konularda eğer haklı olduğunu düşünüyorsa hiçbir zaman geri adım atan biri olmadı zaten. Maddi yardımı da ben istemedim o hep gelip birşeylere yardım etti, en azından yeni ev konusunda bu böyle. Daha öncesine gidersem ay sonunu getiremeyecek diye arabasının vergisini ödediğim de oldu benim. Ya da sıkıntıda olduğunu bilip o öde diyemese de ödediğim hesaplarımız. Az harcayalım diye hadi bugün arabada oturalım demem. Arkadaşının yeni doğan çocuğuna ortak altın almamız vs. Hangimiz sıkıntıdaysa diğeri ona yardım ediyor yani öyle diyeyim. İçinden gelip birşeyler alıyor eve yardım ediyor diye de yapma diyemem ki. Benden çok mutlu oluyor eve alışveriş yapıp gelince.

Canim sen ne yaptin? Aksam aksam koptum resmen. Komsu mabedlerdekiler sesime uyanmis olabilir.
Komşu mabedi bırak,benim mabedin halılarını yıkarken bir yandan da buraya bakıyordum,gülmekten dünyayı unuttum,aşevinde yemeği yakmışım,yan mabedleri yanık kokusu sardı

Söylemek istediğinizi anlıyorum. Bu tartışmada öyle bir hava çizmis olabilirim ama kalkıp tek kalemde birşeyleri silecek bir yapım yok. Neredeyse iki senedir zorluklar yaşadık, ayrılma noktasına geldiğimiz de oldu ama hep ben bir şekilde uğraştım birşeyleri geri birleştirdim, çok üzüldüm çok zorlandım ama hep savaştım ikimiz için. Zaten bana söylediği en önemli şeylerden biri, senin bize olan inancına inanıyorum ben en çok idi. Benim inanmam sayesinde bu noktaya gelebildik.
Belki birden beni umutsuz ya da vazgeçmiş olarak görmek onu sarsmıştır. Ya da ilk defa ona böyle karşı tepki verdiğim için şaşırmıştır. Bilmiyorum.

Amin diyesim geldi bu nedir ferman mı yazdınız ayol

İdeoloji falan taş bir kadının yanında halt eder. Yani kıvırmasyon gibi geldi. Okuyamadım tamamını durumum yoktu.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Güzel birşey gibi anlatmam daha çok, ilişkimizin hep böyle ilerlemesi aslında. Doğal olan buymuş gibi geliyor. Zamanında yeri geldi ben ona maddi destek oldum, yeri geldi aç da gezdik hani hiç kimde ne kadar para var senin paran senin hesabın muhabbetimiz olmadı. İlla bunun için resmi bir bağ olması gerekmiyor bence. Hayatımı paylaştığım insan uzun zamandır o, o yüzden gelip evime erzak alması beni mutlu ediyor. Aynı durumu o yaşasa ben de her gittiğimde ona ufak tefek de olsa birşeyler alır götürürdüm. Yine de teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için

Bir turlu anlasamadiginiz kadin-erkek konusunu merak ettim. Ona gore bir sey diyebilirim ancak. Ama sinirli erkekle olmaz, olamaz. Sinirli erkekten cok korkarim ben, sagi solu da belli olmuyor bunlarin.

Vallahi uzun, billahi uzun. Başka bir konuya saklıyorum o mevzuyu Ama sinir konusunda haklısınız, inanılmaz zorlayıcı olabiliyor bazen. Eskisine göre çok törpüledi sinirini, bence zamanla pamuklaşabilir de, öyle umuyorum en azından:))

Özetle erkek arkadaşı ülkede savaş olsa sonuna kadar savaşırım demiş konu sahibide bize her yer angara ben bavulumu alır başka ülkeye giderim demiş.. adamda benim kadınım savaşacak kaçmayacak demiş falan sonra ne olmuş bilmem

Ben kendi adima konusayim, sinir hastasi bir babayla buyudum. Sinirli erkekten cok korkarim, tahammulum de yoktur. Babam simdi tedavi oldugu icin iyi ama bizim yillarimiz gitti. Yani size tavsiyem hosgormeyin bu durumunu.

Evet haklısınız, çok teşekkür ederim. İşin aslı uzun zaman ben de onun gibi düşündüm ettim, yani en azından yapılacak birşey varsa mutlaka yaparım kaçıp gitmem dedim, sonuçta yine huzur için refah için savaşmak söz konusuydu ama artık bu da anlamsız geliyor. Sonucu zaten belli bir de neden bizim hayatlarımız kararsın diye düşünmeye başladım sanırım. Umudumu kaybettim. Zaten anlamlandıramadığım bir sürü insani zaaf ya da siyasi durumlar varken bir de böyle hissetmek inanılmaz yordu beni. O yüzden şuan farklı düşünüyoruz. Ama kalkıp acaba tartıştığımız gibi bir durum olursa değişir miyim diye düşünmek de yanlış sanırım.

Onun soyledigine karsilik olan söylenmiş bi söz, kaldiramayacagi şeyi o neden hayatindaki insana soyluyor? Benle olamazsin diyosa, duyacagi lafa da hazir olmasi lazim.. Pek iletisim kurulabilecek biri gibi gelmedi bana.. Ya da birbirinize uygyn degilsiniz, bilemedim..

İlginç olan da şu ki, onun yurtdışında yaşama ihtimali benden daha fazla. Şuan yurtdışında birkaç iş ihtimali var, herhangi biri kesinleştiğinde gidecek. Bunun nasıl olacağını, 3-4 ülkeden biri olacak hangisi olursa benim ne kadar sürede onun yanına gidebileceğim, kardeşini oralarda okutup okutamayacağı, bunların hepsi konuşuldu. Çok daha iyi maddi imkanlarla ve huzurla yaşama ihtimalini o da kabul ediyor. Gidip de peşinde beni de götürmek isteyen, yeni hayat kurmak isteyen oydu. Hatta ben nasıl herşeyimi bırakır giderim diye şüpheye düşmüştüm.
Şimdi ne oldu da ben ihtimalim olursa giderim deyince böyle fıldır fıldır döndü anlamadım. Regl dönemi de değil ki

Sonuna kadar okudum ve ilişkiniz zaten karı koca ilişkisinden farksızmış.Birlikte uyumalar, yemek yapmalar,aynı ev vs.Yani sizin eksiğiniz bir tek resmi nikah kalmış gibime geldi bari onu da yapın da sonra tartışın yahu.

Hic sasirmadim. Bir benzetme yapardim simdi ama ban yemeye degmez

Kafama uyan balık mı, ahahah bunu çok sevdim :))
Evet dediğiniz gibi sinirlenme konusu kafama takıldı. Sanki bir görev dağılımı mı var aramızda anlayamıyorum, yani o sadece belli konularda bana destek olabilir yardımcı olabilir, ben de bazı durumlarda ona destek olabilirim. Yani ikimiz de herşey için eşit şekilde davranamıyoruz sanki. Kadın erkek ayrımı tartışmamız da biraz buradan geliyor sanırım. Bu konuları aşabilirsek çok daha iyi bir yerde oluruz, ben henüz vazgeçme taraftarı değilim. Zaman gösterecek diyeyim. Teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…