kızlar merhaba, benim yaklaşık 10 yıldır normal bir erkek arkadaşım var. Yıllardır beni beğendiğini , hoşlandığını biliyorum fakat o anlamda ben onu hiç düşünmedim ve başkalarıyla ilişkilerim oldu zaten hepsini biliyor, yakınız aynı zamanda. Bana hep eğer kimseyi bulamazsak biz evleniriz tarzı şakalar da yapar klasik olarak. En son evlenmeyi düşündüğüm ilişkim de 6 ay önce bitti ve ben ciddi ciddi bu çocuğu düşünmeye başladım, olabilir mi diye. ben 34, o 37 yaşında. İkimiz de aynı meslekteyiz, kültürlü , bilgili , işinde başarılı biri fakat bir huyu var çok kötü , cimri.. Farklı şehirlerde yaşıyoruz, işi olduğu zamanlar buraya geliyor, en son geçen hafta geldi ve en son geldiği günden örnek vereceğim, aramızda 1buçuk saat olmasına rağmen, 4 aydır yüzyüze görüşmemiştik, geldi kahve içtik, daha sonra hesabı isteyince, garsona, bir kampanya söyledi, onu kullanabiliyor muyum burda diye, garson evet dedi, ben bilmediğimden o ne diye sordum, 2 kahve alana bir bedava burda, senin kahven bedavaya geliyor yani dedi:) neyse olabilir dedim, daha sonra bir telefon kılıfçısına girdik, bir kılıf sordu , 20 tl dedi adam, 15 tl olursa alayım dedi, orda da bir utandım :) (Bu arada kazancı çok iyi, ailesinin de maddi durumu iyi, 2 - 3 milyonluk ev bakıyorlar taşınacaklar, bunu belirtiyorum ki belki parası yoktur denmesin diye, yanlış anlamayın kızlar. ) Evlerinde 20 yıllık çamaşır makineleri bozulmuş, yenisini almışlar, bana onu anlatıyor, eski makinenin resmini gösteriyor, çöp oldu fln diyor, belli ki takmış kafasına, üzülmüş:)) Sirkeciye gitmiş, 950 tllik saati pazarlıkla 350 tl ye almış, bunu böyle gururlu bir şekilde anlatıyor fln. Bunun gibi sayısız örnek var tabi, bunlar sadece son görüştüğümüz gün olanlar. Kafamı en çok karıştıran bu huyu. Beni seven, efendi biri, mantık evliliği yapayım bari diyorum ama bu huyu idare edilebilir gibi gelmiyor bana. Bir de yaşım 34 , evlenirsem ve eğer olursa hemen çocuk düşünürüm, o yüzden çalışmayı da düşünmüyorum. Böyle bir insanla , çalışmadan maddi anlamda ne kadar rahat olabilirim? Denemeye değer mi bilmiyorum?