• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdare Edilebilir mi?

Bu söylediğiniz bana mantıksız geldi. Ben burda fikir almak için yazdım herkes gibi , sizlerin fikirlerini merak ettim. Herkes eşi dostu hakkında bir şeyler yazıyor, hepsi bilse yazılanları, hepsi kızabilir soğuyabilir. Herkes için geçerli aynı durum :)

Olabilir, mantıklı gelmeyebilir. Sizin söylediğiniz birçok şeyde bana sorun gözüyle bakılmayacak şekilde mantıksız geldi. Herkes olarak genellemeniz pek doğru değil kanaatimce Ben dobra bir insanım, buraya ne yazıyorsam karşımdakine zaten söylemişimdir.

950 liralik saati 350 ye alsam ben se gururla Anlatirim. Satici resmen 3 kati fiyat bicmis ve gercekten hak ettigi parayi vermesini bilmis. Bence cimri degil Am enayi de degil. Etmeyecek seylere fazla para dokenler bana hep enayi gibi gelir. Ayrica bir saate 350 lira verebilen de bence cimri degildir. Cimri olsa gider 50-60 liralik saat alirdi. Ayrica bir ev icin de o kadar para verebiliyorlarsa bence yine cimrilik konusunu konusmamaliyiz bile. :)

cimri ise zor çok zor hemde
peki size karşı nasıl hediye vs alırken eli açık mıdır?

Arkana bakmadan kaç..
böyle adamı eğer çok sevmezsen ömür geçmez..Mantık evliliği için en son tercih böyle bir tip olmalı bence :KK14:
Müdürümden biliyorum.
Karısı hamileyken test yaptırıcak diye semtteki bütün hastaneleri tek tek arayıp fiyat almıştı..
Evleneceği zaman eşyalar ucuz diye Kayseriden İstanbula getirtti falan..Böyle şeylerle uğraşır yani ,aynı tipler.. :KK12:

aman sakın yarın bi gün gelinlik alışverişinde de pahalı gelir aşırı pazarlık yapmaya kalkar halini hayal bile edemiyorum.

cimri ise zor çok zor hemde
peki size karşı nasıl hediye vs alırken eli açık mıdır?
Sevgili degiliz canim arkadasiz, o yuzden hediye alip verimi hic olmadi aramizda. Benim 10 yillik arkadasim, ozel hayatini biliyorum, 2 3 ayi gecen iliskisi olmadi, baskasina nasil hediyeler alir onu da bilmiyorum o yuzden

Sevgili degiliz canim arkadasiz, o yuzden hediye alip verimi hic olmadi aramizda. Benim 10 yillik arkadasim, ozel hayatini biliyorum, 2 3 ayi gecen iliskisi olmadi, baskasina nasil hediyeler alir onu da bilmiyorum o yuzden
hani doğum günü vs belki almıştır diye düşünmüştüm

Hah Kadıköy yaparız dediğine göre o gün de onu denicek fırsatlar oluşturabilirsiniz kendinize.Sizi görgüsüz gibi algılamayacağı şekilde ne biliyim pahalı bir menü isteyin ya da alkol kullanıyorsanız en pahalı şaraplardan birini isteyin mesela ben onu çok severim falan diye.Şimdi anlatınca bu dediklerim çok kötü görünüyo olabilir ama tutumlu mu cimri mi anlayabilirsiniz bence biraz da olsa.
Cuma günü geliyormuş yine, öğle yemeği yiyeceğiz, pahalı bir yere götürmeyi düşünüyorum :) Kimse yanlış anlamasın, amacım, 30 tlik yemek paramı yada 10 tl kahvemi ödemesi değil, maddi durumum iyi allaha şükür :) onlarla kimse fakşr de zengin de olmaz. Benim amacım , cimriliğinin ne boyutta olduğunu görüp, ona göre karar vermek. Şimdiye kadar arkadaştık, benim erkek arkadaşım vardı ve tabiki buraya her geldiğinde benim hesabımı da ödemek zorunda değildi ama şimdi birkaç aydır flört ediyoruz resmen, şuan bir yemeğin yada kahvenin hesabını yapmamalı bence.

Kahve muhabbeti çok çirkin olmuş, bir kahve kaç lira Allah aşkına..böyle bir adamla ömür geçmez, bu tutumluluk değil düpedüz cimrilik..

Cuma günü geliyormuş yine, öğle yemeği yiyeceğiz, pahalı bir yere götürmeyi düşünüyorum :) Kimse yanlış anlamasın, amacım, 30 tlik yemek paramı yada 10 tl kahvemi ödemesi değil, maddi durumum iyi allaha şükür :) onlarla kimse fakşr de zengin de olmaz. Benim amacım , cimriliğinin ne boyutta olduğunu görüp, ona göre karar vermek. Şimdiye kadar arkadaştık, benim erkek arkadaşım vardı ve tabiki buraya her geldiğinde benim hesabımı da ödemek zorunda değildi ama şimdi birkaç aydır flört ediyoruz resmen, şuan bir yemeğin yada kahvenin hesabını yapmamalı bence.

Hadi bakalım güzel geçsin inşallah. :)

Neden denmesin ki? Para bk gibi diye oraya buraya saçacak değil ya? :) ihtiyaç olup da almıyorsa cimridir evet, ama öteki türlü değil bence.

Senin kahven bedavaya geliyor demesi hoş olmamış tabii, orası ayrı da. Bana eğer çok abartı hareketleri yoksa cimrilik olarak gelmedi.

Millet tuta tuta zengin oluyor zaten. :)
Bu mesajla kac diyenlerin mesaji arasinda kaldim.Ama azicik gunde cok gozune sokulmus.Erkeklerde az gorulurdu benim bildigim
Ama izle biraz, kabul edilebilir mi?Belki de tutumludur.Buyuzden evlenilmez degil.Bunu sonradan yavas yavas da gosterebilirdi.Oldugu gibi gostermis bu guzel.

Ben tutumlu da olsam ilkgunler hele boyle yapamam yani hic cekinmemis de:)
İlk günler değil aslında. Biz onunla uzun yıllardır arkadaşız, ama ara ara hep flört gibi mesajlaşma durumları oluyordu arada yıllardır. Şimdi ben erkek arkadaşımdan 6 ay önce ayrıldım, ve 3 4 aydır sürekli iletişim halindeyiz, yaza kadar hayatımızda kimse olmazsa çıkarız evleniriz artık fln diyor , hatta o şimdi bile başlar da ben hazır değilim diyorum. Ama yine de, aradaki samimiyete dayanarak da olsa, tamamen normal bir arkadaşı değilim ve 4 ay sonraki ilk görüşmemizde, bir kahveyi de bedavaya getirmeyiver yani, 10 tlnin hesabını da yapmayıver yani :)

kızlar merhaba, benim yaklaşık 10 yıldır normal bir erkek arkadaşım var. Yıllardır beni beğendiğini , hoşlandığını biliyorum fakat o anlamda ben onu hiç düşünmedim ve başkalarıyla ilişkilerim oldu zaten hepsini biliyor, yakınız aynı zamanda. Bana hep eğer kimseyi bulamazsak biz evleniriz tarzı şakalar da yapar klasik olarak. En son evlenmeyi düşündüğüm ilişkim de 6 ay önce bitti ve ben ciddi ciddi bu çocuğu düşünmeye başladım, olabilir mi diye. ben 34, o 37 yaşında. İkimiz de aynı meslekteyiz, kültürlü , bilgili , işinde başarılı biri fakat bir huyu var çok kötü , cimri.. Farklı şehirlerde yaşıyoruz, işi olduğu zamanlar buraya geliyor, en son geçen hafta geldi ve en son geldiği günden örnek vereceğim, aramızda 1buçuk saat olmasına rağmen, 4 aydır yüzyüze görüşmemiştik, geldi kahve içtik, daha sonra hesabı isteyince, garsona, bir kampanya söyledi, onu kullanabiliyor muyum burda diye, garson evet dedi, ben bilmediğimden o ne diye sordum, 2 kahve alana bir bedava burda, senin kahven bedavaya geliyor yani dedi:) neyse olabilir dedim, daha sonra bir telefon kılıfçısına girdik, bir kılıf sordu , 20 tl dedi adam, 15 tl olursa alayım dedi, orda da bir utandım :) (Bu arada kazancı çok iyi, ailesinin de maddi durumu iyi, 2 - 3 milyonluk ev bakıyorlar taşınacaklar, bunu belirtiyorum ki belki parası yoktur denmesin diye, yanlış anlamayın kızlar. ) Evlerinde 20 yıllık çamaşır makineleri bozulmuş, yenisini almışlar, bana onu anlatıyor, eski makinenin resmini gösteriyor, çöp oldu fln diyor, belli ki takmış kafasına, üzülmüş:)) Sirkeciye gitmiş, 950 tllik saati pazarlıkla 350 tl ye almış, bunu böyle gururlu bir şekilde anlatıyor fln. Bunun gibi sayısız örnek var tabi, bunlar sadece son görüştüğümüz gün olanlar. Kafamı en çok karıştıran bu huyu. Beni seven, efendi biri, mantık evliliği yapayım bari diyorum ama bu huyu idare edilebilir gibi gelmiyor bana. Bir de yaşım 34 , evlenirsem ve eğer olursa hemen çocuk düşünürüm, o yüzden çalışmayı da düşünmüyorum. Böyle bir insanla , çalışmadan maddi anlamda ne kadar rahat olabilirim? Denemeye değer mi bilmiyorum?
Olsa 10 yıldır olurdu, demek ki hiç ilgini çekmemiş. Şimdi sırf yaşın geçiyor diye olmayacak adamı düşünme derim. Bir erkekte cimrilik hiç idare edilir huy değil bence. Muhabbeti de çok bayık, çekilmez. Mutsuz olursun. Sevgili bile olsanız sana karşı davranışı değişir. Senin kahven bedavaya geldi demesi çok çirkin. Sırf o laf için bile arkana bakmadan kaç.

950 liralık saati 350 liraya satmak zorunda kalan esnafa acıdım ben :) Biraz pazarlık iyidir evet ama konu sahibinin sevgilisi 600 liralık pazarlık yapmış, esnaflar da insan yahu, esnafa yazık değil mi? :)

Öncelikle konu sahibi konuyu hortlattım, bu adam ne oldu var mı gelişme?

Sonrada 950 liralık saat değildir o muhtemelen çinden 50 dolara getirilen toplam maliyeti 200-250 lira civarı olan bir saattir. adam çok kazıklanacağına az kazıklanmış işte. Armani'nin sahte saatleri bu şekilde piyasada çok. Benimde almak istediğim bir sahte saat var aslında ama dolar çok arttı alamam heralde.

Back