Mezeler - Ordövrler İÇLİ KÖFTE..(Banvit Kıyma İle)

Eklentiler

• $4294565-cartoon-illustration-eines-kopf-koch-mit-einem-tablett-auf-weissem-hintergrund.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 137

Nefisssss oyumu kullandım bile :)) en kısa zamanda deneyeceğim çok canım istedi başarılar arzuşşş

Ben cok severim icli köfteyi hatta daha dün yedim ama benim yedigim haslanarak yapilmisti

Afiyet olsun canım..Evet haşlanarakda yenilebiliyor,damak tadı diyelim Bende çok severim,dışarıda yemek yediğimde mutlaka ara sıcak olarak içli köfte yerim Ama heryerin içli köftesi farklı oluyor tabi
Elde yapmanın Tadida ayrı.İç malzeme daha bol

Fotoğraflamalar çok güzel ve aydınlatcı olmuş kesinlikle denicem bu tarifi. Ellerinize sağlık.. Başarılarrr

Bravo Arzum sana kocaman alkış anket sonucuna göre sen birincisin tatlım.Hayırlı uğurlu olsun ellerin dert görmesin cnm benim.

Fotoğraflamalar çok güzel ve aydınlatcı olmuş kesinlikle denicem bu tarifi. Ellerinize sağlık.. Başarılarrr

Teşekkür ederim Bu kadara anlatım ve fotoğraflamaya yapamayacak kimse tanımıyorum sanırım Denerseniz Afiyet Olsun

Bravo Arzum sana kocaman alkış anket sonucuna göre sen birincisin tatlım.Hayırlı uğurlu olsun ellerin dert görmesin cnm benim.

Teşekkür ederim canım Hak eden kazansın diyelim,daha ônümüzde zaman var.Belli olmaz bir anda dengeler değişebilir İnşallah tabi birinci olabilirim

Arzum bir şey sorucam canım. Biz normalde içli köfteyi çok basit yaparız. Şöyle ki; bulgur, un, tuz, birazda salçayı yoğururuz. iç harcıda sadece yemeklik doğranmış soğanla kıymanın kavrulmasından oluşur, bol baharat kullanırız ve pişirme işleminde kaynar suda 10 dk haşlarız. çokta güzel olur, çok basit, seninki kadar teferruatlı değil. Hem içinde yumurta olacak, hem sonunda kızartılacak çok ağır olur diye düşünmüştüm şimdiye kadar ama merakıma yenik düştüm sayende Ben senin bu tarifini denemek istiyorum ama mide problemim yüzünden kızartma işlemini yapamam İçli köfteyi senin tarifine göre yapsam ama sonu bizim yaptığımız gibi haşlama yapsam olur mu acaba?

canım haşlama şeklinde pişirince başka bir köfte çeşidi oluyor.üzerine kırmızı biberli yağ yakıp gezdiriyormusunuz?bazıları öyle yapar

canım haşlama şeklinde pişirince başka bir köfte çeşidi oluyor.üzerine kırmızı biberli yağ yakıp gezdiriyormusunuz?bazıları öyle yapar

Her zaman yapmıyorum o işlemi, eşim pek tercih etmiyor Yani bu tarifi haşlayarak yaparsam köfte içli köftelikten çıkıyor başka bir köfteye terfi ediyor dolayısıylada olmuyor, doğru mu anladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…