Mezeler - Ordövrler İÇLİ KÖFTE..(Banvit Kıyma İle)

Ya arzum Türkün aklı sonradan gelirmiş sen şu an yemek yarışmasında mısın?

Katılım başlama tarihi : 28 Ocak 2013 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 02 Şubat 2013 / 23:59 Cumartesi
Oylama başlama tarihi : 04 Şubat 2013 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 09 Şubat 2013 / 23:59 Cumartesi

Oyum belli gibi yahu bayıldım gece gece de buralarda geziyorum

Cnm denedim tarifini, yedikten sonra aklıma geldi foto çekmesi. İnş yarın kızartırsam çekeceğim

Değişik bir içli köfte tarifi ve hoş görünüyor lezzetide görüntüsü kadar hoştur mutlaka, ellerine sağlık canım:)

Teşekkür ederim.Bu tarif benim ilk defa yaptıgım içli köftenin tarifidir.Her defasında lezzeti tutturmam ve kötü bir süprizle karşılaşmamamda çok mutlu ediyor gerçektende..Tavsiye ederim,gerçektende çok lezzetlidir

Cnm denedim tarifini, yedikten sonra aklıma geldi foto çekmesi. İnş yarın kızartırsam çekeceğim

:)) Olsun canım,afiyet olsun..Bende senin puf böregini iki sefer yaptım ama her seferinde bir curcuna oldu fotoya ne vakit nede börek kaldı valla Önemli olan lezzetle,agız tadıyla yemek

Ahh işte içli köfte deyince orada bir dururum ben

Lezzetini tahmin etmeme gerek yok , hemen hemen benim yaptığımla aynı ve tabii ki enfes .

Ellerinize sağlık...Başarılar.

mmm harika görünüyor valla tebrik ederim arzumcuğum
İçli köfteye bayılırım zaten. Bu değişik tarifi de denemek isterim.
KK nın hamarat hatunları döktürmüş
Başarılar diliyorum...

yaa bu kadın herşeye yetişiyo, gıcık oluyom arzum heee::))) yaa ben tuvalete gidemiyorum 15 günde 1 hastalanıp 1 hafta yatıyorum yaaaa((((

mmm harika görünüyor valla tebrik ederim arzumcuğum
İçli köfteye bayılırım zaten. Bu değişik tarifi de denemek isterim.
KK nın hamarat hatunları döktürmüş
Başarılar diliyorum...

Teşekkür ederim Drita cıgım.. Mutlaka yap,çok lezzetli oluyor vallahi Oylamayada bekleriz

yaa bu kadın herşeye yetişiyo, gıcık oluyom arzum heee::))) yaa ben tuvalete gidemiyorum 15 günde 1 hastalanıp 1 hafta yatıyorum yaaaa((((

:))) Kız niye gicik oluyorsun Aşkolsun,aman biryerlerimi kaşiyim hemen

Bende çok hastalanırım kış gelince ama bu kış şeytan kulağına kurşun iyi geçirdim Bol vitamin destegi ve paylaştığım içli köfteyi yemeni tavsiye ederim Sevgiler,öpüyorum çok

bende zaman zaman icli köfte yaparim. Ama bu tarifeyi de deniyecegim. Ellerine saglik canim

şaka kıııızzz:) severim ben hamaratları, ama gidip dışarda yemek daha keyifli bee:::))) şöle peşinden kebaplar yanımızdada bi büyük::)))

canıııımmm eine sağıkk canım çekti yaaaa ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…