Mezeler - Ordövrler İÇLİ KÖFTE..(Banvit Kıyma İle)

ellerine sağlık , yarışmada başarılar :=)

merak ettim yarın deneyeceğim
en son ki, içli köfte deneyımınden sonra
bu iyi olur heralde

dayanamadım şimdi denıyorum
hamur ve iç harcını hazırladım, hamur harcının soğumasını beklıyorum

ellerine emeğine sağlık canım, çok güzel görünüyorlar o kadar da lezzetlidirler....
sofra bezine iyice sarıp bekletiyotuz ne demek canım?

Teşekkür ederim canım
Bulgur ile irmigi süt ile pişiriyoruzya..Hani demlenmesi için bir örtüye sarıp bekletiyoruzki iyice kıvamını alsın (Pilav gibi)

Yok yok, zaten eğer ben bile buna yeltenmeye karar vermişsem, sayenizde bu işi kotarabileceğimizi düşünüyorum...

Tekrar teşekkürler ve hem size hem de fotoğrafçımıza... Başarılar

Çok teşekkür ederim Size cesaret verebildiysem ne mutlu bana

Yarım kilo lıyma fazla olmaz bence.Çünkü kavrulunca azalıyor,yada yagsız kıyma ile yapacaksın ama yagsız kıymaylada çok lezzetli olmaz Yarım yaglı kıyma ile daha lezzetli olur İçerisindede başka malzemede yok hani fazlalaştırsın..

Canım ben sürekli yaparım bunu ama hiç parçalanmadı.İçerisindeki patates,yumurta ve un onun kıvamını gayet iyi yapıyor.Hepsini bir kapta buluşturunca iyice yoguruyorsun zaten.Birde malzemeler piştigi için yani bulgur ve irmil iyice şiştigi için kuru kalmıyor Kıvam gayet iyi,korkma..
İçerisinde salça olursa eger bence kızartırken o salça yanabilir.Biraz fazla kızartırsanda fazla yanan salça kötü bir tat bırakabilir..Hamurda bulunan yumurta kırmızı olmasını saglıyor zaten..İŞte sonuç ortada,kızarmış hali gayet kırmızı
Eger dahada kırmızı hatta kırmızıdan ziyade koyu bir renk olmasını istersen kısırlık bulgurun sarı olanından degil kahverengi olanındanda kullanabilirsin

ben bu tarifi çok iyi bilirim ama patatesle yapilani bilmiyordum ellerine saglik basarilar..

Ben hiç bilmiyordum içli köfte yapımını,hiçte cesaret edememiştim açıkcası bu tarifi izleyene kadar..Ama bir cesaretle mutfaga girmiştim ve sonuç ilk denememe ragmen süper olmuştu
Patates hamurun kıvamını daha bir tutuyor bence..Bir zararı yok,senin bildigin tarife görede yaparsan eger bir patatesi haşla,ez ve ekle..Bak daha güzel bir kıvam elde edeceksin

bende senden cesaret aldım zaten

Ay canım bak o parmağını unutmuştum nasıl biraz düzelme var mı?Tekrar geçmişler olsun fazlada zorlama daha çok açıtma kıymetli canını.:)

Biraz düzelme var canım,ama ancak doktora gidince görebiliyorum durumunu İnşallah düzelecek,sagol canımın içi Zorlamam tabiki,hiç zorlarmıyım,güzelligime gölge düşürürmüyüm hiç

ellerine sağlık , yarışmada başarılar :=)

merak ettim yarın deneyeceğim
en son ki, içli köfte deneyımınden sonra
bu iyi olur heralde
Çoookk teşekkür ederim Mutlaka çok güzel olacaktır,eminim ben
dayanamadım şimdi denıyorum
hamur ve iç harcını hazırladım, hamur harcının soğumasını beklıyorum
Maşallah size,aynı benim gibisiniz..Kafaya birşey taktımmı bende yarını bekleyemem yaparım hemen
işte eserim, şekilleri idare edin Eki Görüntüle 620790
Çok güzel olmuş canım benim Umarım lezzetide harikadır :13:
bende senden cesaret aldım zaten

Size cesaret verebildiysem ve böyle güzel,başarılı bir sonuç aldıysanız ne mutlu bana Afiyet olsun canım Daha nice güzel tariflerde buluşmak dilegiyle

Çok mutlu olurum canım Sonucu görmek isteriz ama

Tabi ki cnm. Evde süt yokmuş ilkin tarifine göre yaptım cnm
Tarifindeki süt ve patatese bayıldım yarışma bitmeden deneyeceğim inş cnm eklerim buraya

harika bir şey oldu :) tarifini çok begendım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…