ellerine emeğine sağlık canım, çok güzel görünüyorlar o kadar da lezzetlidirler....
sofra bezine iyice sarıp bekletiyotuz ne demek canım?
Yok yok, zaten eğer ben bile buna yeltenmeye karar vermişsem, sayenizde bu işi kotarabileceğimizi düşünüyorum...
Tekrar teşekkürler ve hem size hem de fotoğrafçımıza... Başarılar
ayyyy,içli köfte sayısı ikiye çıktı
ne yapacaz biz allahım
ellerine sağlık
Ellerine sağlık yarışmada başarılar:)
ayy gaza getirme kız beni ama yarım kilo kıymayla çok olmuyor mu yarı ölçüyle kaç tane çıkar mesela
ayy yapabilir miyim kiii
ilk_'in tarifini de merak ediyorum seninkinide
parçalanmaz dimi kızarırken falan
bir de onlar nasıl beyaz iken kırmızı oluyor salça da yok içinde
ben bu tarifi çok iyi bilirim ama patatesle yapilani bilmiyordum ellerine saglik basarilar..
Ellerine sağlık.. Gerçekten çok emek vermişsiniz başarılar dilerim...
Ben hiç bilmiyordum içli köfte yapımını,hiçte cesaret edememiştim açıkcası bu tarifi izleyene kadar..Ama bir cesaretle mutfaga girmiştim ve sonuç ilk denememe ragmen süper olmuştu
Patates hamurun kıvamını daha bir tutuyor bence..Bir zararı yok,senin bildigin tarife görede yaparsan eger bir patatesi haşla,ez ve ekle..Bak daha güzel bir kıvam elde edeceksin
Ay canım bak o parmağını unutmuştum nasıl biraz düzelme var mı?Tekrar geçmişler olsun fazlada zorlama daha çok açıtma kıymetli canını.:)
Çoookk teşekkür ederimellerine sağlık , yarışmada başarılar :=)
merak ettim yarın deneyeceğim
en son ki, içli köfte deneyımınden sonra
bu iyi olur heralde
Maşallah size,aynı benim gibisiniz..Kafaya birşey taktımmı bende yarını bekleyemem yaparım hemendayanamadım şimdi denıyorum
hamur ve iç harcını hazırladım, hamur harcının soğumasını beklıyorum
bende senden cesaret aldım zaten
eLLERİNE SAĞLIK CNM GÜZEL YEMEK
Ben de deneyeceğim birazdannn
Çok mutlu olurum canımSonucu görmek isteriz ama
Çoookk teşekkür ederimMutlaka çok güzel olacaktır,eminim ben
Maşallah size,aynı benim gibisiniz..Kafaya birşey taktımmı bende yarını bekleyemem yaparım hemen
Çok güzel olmuş canım benim Umarım lezzetide harikadır :13:
Size cesaret verebildiysem ve böyle güzel,başarılı bir sonuç aldıysanız ne mutlu banaAfiyet olsun canım Daha nice güzel tariflerde buluşmak dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?