- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.861
- 598
- 32
Ilk gece damadın annesi gelinle damadın arasında yatıyormuş ki o evlilikten doğacak çocuklar babanesine benzesin diye
Birden okuyunca derin nefes aldım hahaha. Ya bizde adet yok yani nasıl desem herkes kafasına göre takılıyor bizde. Gelinlerimiz hep farklı ülkelerden. Kuzenlerim gayet uluslararası çalışıyor hahsjsjsj. Düğünleri normal, adetsiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Erkek arkadaşım da yadırgamayım diye söylemiş olabilir belki. Yani biliyor bizim durumları ama söylemiyor bana bir şey.
Elaziglilar ciddi anlamda tutucu insanlar. Sehir olarak guzel bi yer. Insanlari caliskan ve comertler. Ama gerisi beni rahatsiz ediyor ne yalan soylim. Elazigli dediler mi bi dururum yaniYani o tutuculuklari beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Halam Elazig gelini. Ayda yilda bir gelir ziyarete. Inan gidene kadr anlattiklariyla beni şoktan şoka sokar
Gitse de rahatlasak diyorum
![]()
Ay yok be erkek arkadaşımın annesiyle babası çok minnoş insanlar hiç de tutucu değiller. Babası (izlediysen) Avrupa Yakası'ndaki Bülent Onaran'ın daha sessiz versiyonu gibi öyle söyleyeyim