- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
İstanbul.
Evet zannediyorum bunları kast etti. Çok teşekkür ederim kuşum benim.
Evet ailesinde bir sorun yok zaten. Büyükler bekler dedi.
Kuşum mezhep olaylarına çok girip tartışma çıkarmayalım konum kapanmasın :/ Diğer arkadaşlar da din, mezhep falan sormasınlar benim için onların bir önemi yok. Herkesin inancı kendine.
Saygım var da yani işte ne kadar saygı mesela kimisi işte bacak bacak üstüne attırmaz kimisi şunu yapsın bunu yapsın der bilemedim. Saygı da kültürden kültüre değişiyor. Karşılamasınlar o önemli değil ben onların yaptığı hiçbir şeyin altında kalmak istemem. Tek evlenen o değil ki, benim de katkım olmalı yapılanlara.
Yok ki bizde öyle şeyler. Ayrıca isteyemem :/
Ben de aynı fikirdeyim sizinle galiba onu kastetti. Ya ben düğün sonrasını kastettiğini sanmıyorum açıkçası. Çünkü zaten burada ailesiyle bile yaşamıyor; abisi evli o kız da rahat yani gördüğüm kadarıyla. Sadece ilk tanıştığımızda beni arayıp "Annemi (kayınvalidesi) ara" falan demişti. Gidip erkek arkadaşıma sordum öyle şeylere gerek yok kendisi bile annemi çok aramaz falan deyince o kızla mesafeyi korumaya ve dediklerini ciddiye almamaya karar vermiştim. O yüzden ona sormuyorum yanlış yönlendirebilir diye.
Hahahhaha ay çok eğlenceli anlatmışsınız ilahi. Erkek arkadaşımda Elazığ şivesi yok, tartışırken de görmedim ama çok güldüm yazdıklarınıza. :)
Kime sorayım? :/
Ben direk oyle dusundum baska uye ile karistirmiyorsam bir yabanci uyruk durumu vardi galiba sizde ona dayanarak hani siz belki cok bilmezsiniz garipsersiniz orf adet (olagan siradan seyler icin) demistir en guzeli kendine sor olmasi gerekenleri az cok biliyoruz asinayizda yorenize ait baska birsey varsa soyle mahcup olmayalim sonra dersin baskasina sormamak akillica bir ise cok kisi yorum yapinca karisiyor