- 3 Şubat 2018
- 25.521
- 109.915
- 598
Demişimdir. Erkeklere kinim var. Öyle kadınlara da var. Ama ben hiç eşimi beraber paylaşalım diyen kadın görmemiştim.
Hem de kimin konusuna biliyor musun? Matrujun konusuna. Kadın garibim kocası komşunun kardeşini hamile bırakmış perişanken “aslaaa boşanma, o**** sevindirme, hepsi yapıyor” diye kadını daha da kahretmişti.
Newjfnfkfk yahu sen kocam aldatsa boşamam hepsi aldatıyor or*** kadınları sevindirmem demiyor muydun? Eee sen de paylaşıyordun? Karşına senin gibisi çıktı o da seni sevindirmiyor ve paylaşıyor işte.Demişimdir. Erkeklere kinim var. Öyle kadınlara da var. Ama ben hiç eşimi beraber paylaşalım diyen kadın görmemiştim.
O zaman karma diyorum. Ya da ilahi adalet?Hem de kimin konusuna biliyor musun? Matrujun konusuna. Kadın garibim kocası komşunun kardeşini hamile bırakmış perişanken “aslaaa boşanma, o**** sevindirme, hepsi yapıyor” diye kadını daha da kahretmişti.
Bi taraf haklanmış öbür taraf b.klanmış. Evli bir adamın metresi olmak için mi boşanıyorsun, bu evlilik kötüye gittiği için mi? Senin için karısını boşar sanıyorsan büyük yanılıyorsun. Adamın niyeti yok.Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Ay ben
Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
Abooooowwwwwwwwwwww kereeeeeeeeee abooowwwww anammmmmSizin zamanında aldatılan bir kadına “erkeğin elinin kiri, hiçbiri tek eşli değil , o**** kocanı yar etme, hangi erkek yapmıyor ki? O**** kadını sevindirme” yazdığınızı çooook iyi hatırlıyorum. İnşallah kadın kocasını size yar etmez
Şekerim yalnız burdaki mağdur sen değilsin. Diğer kadın. Senin ağzınla kadın kocasını o*** yar etmemek için nikahını bırakmıyor. Kapiş? Bak bakalım bir düşün burda sen ne oluyorsun?Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
Bazıları hiç akillanmazMerhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
İstemsizce güldüm sağolun :))))Tuhaf konuları olan konu sahibi hoş geldin sen de...
Metres olacaksan az zengin adam bulsaydın keşke, değerdi hiç yoktan.Sensiz nefes alamıyorum dedi. Başka vaad yok. Maddi zorluk çekicem üstelik. Ben de sevdim. Yalanım yok...
Hanımefendi biz de baba sevgisi şefkat görmedik de ne bileyim cahillik doneminizmis diyelim .Ben baba sevgisi görmedim. Şevkat gösterdi hep. Çok iyi ve beni hiç üzmeyecek sandım.
Eşinizi naptınız ? Peki ya kız kardeşinizi ?İstemsizce güldüm sağolun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?