İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demişimdir. Erkeklere kinim var. Öyle kadınlara da var. Ama ben hiç eşimi beraber paylaşalım diyen kadın görmemiştim.
Newjfnfkfk yahu sen kocam aldatsa boşamam hepsi aldatıyor or*** kadınları sevindirmem demiyor muydun? Eee sen de paylaşıyordun? Karşına senin gibisi çıktı o da seni sevindirmiyor ve paylaşıyor işte.

O zaman karma diyorum. Ya da ilahi adalet?
Aha bakın kadın boşamam, ne halt ederseniz edin demiş. Aynı duruma düşmüş oldu.

Bi taraf haklanmış öbür taraf b.klanmış. Evli bir adamın metresi olmak için mi boşanıyorsun, bu evlilik kötüye gittiği için mi? Senin için karısını boşar sanıyorsan büyük yanılıyorsun. Adamın niyeti yok.

3 çocuğuna babalık yapmayan adam sana sevgi verir mi? Doyuma ulaşınca sanada elveda diyip çekip gidicektir... Bu adam seni kullanır çeker gider benden söylemesi...

18 yaşında yapılana hata denir, cahillik denir, çocukluk denir, kandirilmislik denir...
36 yaşında yapılana kendi düşen ağlamaz denir, bile bile lades denir.

Siz 18 yıl boyunca 18 yaşınızda yaptığınız hatanın cezasını çekmişsiniz. O hatanın bedelini gencliginizle ödemişsiniz. Şimdi boşanıp kendi hayatınızı yaşamak varken daha beter bir çukura düşmeye çalışıyorsunuz. 18 yaşındaki haliniz daha akıllıymış ki metreslik yapmamış.
Bundan sonra hata yapmama dirayeti versin Allah.

Abooooowwwwwwwwwwww kereeeeeeeeee abooowwwww anammmmm

Şekerim yalnız burdaki mağdur sen değilsin. Diğer kadın. Senin ağzınla kadın kocasını o*** yar etmemek için nikahını bırakmıyor. Kapiş? Bak bakalım bir düşün burda sen ne oluyorsun?

Bazıları hiç akillanmaz

18 yaşında neredeyse 60 yaşındaki adamla evlenip kendinize yazık etmişsiniz zaten.Su an da da diyeceğim eğer mutsuz sa boşansın karşınızdaki bey sizin yaptığınız gibi.Diger türlü görüşmeyin.

Ben baba sevgisi görmedim. Şevkat gösterdi hep. Çok iyi ve beni hiç üzmeyecek sandım.
Hanımefendi biz de baba sevgisi şefkat görmedik de ne bileyim cahillik doneminizmis diyelim .
Şimdi de sizi.hic bırakmayacak sanıyorsunuz hata yapıyorsunuz 3 çocuklu adamla ne yapacaksınız yapmayın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…