İçinden çıkamadığım ve beni tüketen olaylar...

Kolay kolay bu yorumu yapmıyorum ama boşanmanız en iyisi gibi sanki. Sonraki yıllarda bir çocuk daha olabilir ailenizin de desteğiyle çocuğunuzu her şekilde büyütebilirsiniz.

Merhaba 6 yıllık evliyim 5 yaşındaysa bir kızım var .. benimde içinden çıkamadıgım eşime asla kendimi anlatamadığım bir evlilik hayatım var 6 Yil artık zehir oldu.Daha evliliğimin ilk zamanlarında aile problemleri başladı eşim ve abisi aynı zamanda evlendi ailesi düğündür eşyadır her yardımı abisine yaptı vizede siz bekleyin dediler seviyoruz kendimiz yaparız dedik kendimiz yaptık düğünümüzü sorunda etmedim.benim bir arabam vardı evlilik öncesinde aldığım eşime verdim sattı yeniledik takılarımı verdim borçları kapattık tam saf salak bir tipmişim o dönem düşününce..neyse ailesi beni istemedi sevmedi takılmadım ama nişanlılığımdan beri eltim ile devamlı kıyaslandım onun devamlı iyi olduğu vurgulandı benimse kötü yanlarım ..hamile kaldım mutlu olunmadı çünkü önce eltim hamile kalmalıydı sonra neyse o hamile kaldı rahatladı herkes ..o dönemde kv o üşütünce görmüştür senden önce hamile kalmıştır vs saçma sapan laflar etti..Birgül bebek isimleri konuşurken mervelerle anlaşamam demiştim kv eltim basıp gülerek ozaman kızının adını Merve koy gibi bir laf etti böyle saçma sapan laflar ..birde devamlı bnm beceriksiz olduğum vurgulanırdı kv sarma verirdi sarabilcen mi diye sorardı mesela ..yani düşünüp yazsam destan çalacak türden ben laf sokup cevap verebilen biri değilim eşime anlatmaya çalıştım sürekli şiddetli kavgalar etti..hatta eltim laf ediyorum diye sinirlendi çoğu zaman.abimin ailesi hakkında böyle konuşamazsın vs vs .. Neyse bu örnekler uzar gider çocuklarda kıyaslandı çocuğumda koy etli olmadı anlayacağınız işin özü şu ben yaşadığım zorbalıkları eşimede anlatamıyorum çünkü oda beni fesat biri olarak tanımlıyor .Bişi desem hemen bana böğürüyor kavga cıkartıp uzatıyor ve bu kavgalar fazla olmaya başladı..en son eşime eltim için hani o ehliyet alıyordu bir dönem alamadı herhalde sesi çıkmadı dedim sen kadını aşağılıuprsun diye rezil rüsva etti ve her kavgada asla alttan almaz s…git ananın evine git ya da aileme gerizekalılar vs tarzı laflar iki Yil önce babam vefat etti babana dua ederdim artık etmiycem dedi bende patladım cevap verdim bu sefer madem bu kadar kötüydü boşansaydın diyip geçiyor asla gönül alma özür dileme alttan alma yok yani bunun gibi tonlarca örnek verebilirim..Boşanma yoluna girmiş özellikle çocuğu olan arkadaşlarım nasıl yol izliyorsunuz nereden başlanıyor ..cesaret almak istiyorum artık sineye çekemiyorum..

öncelikle geçmiş olsun ve çocuğunuza da kendinize de daha fazla bu eziyeti yaşatmayın nolur. psikolojik destek alın ve boşanın kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…