içimin yağları eridi ama

Yani evet bu onların aile yapısı olabilir ama siz farklı olun koyun tavrınızı. İnsan gibi çocuk sevmeyi bilmeyen adamları ne demeye evinize doldurup bir de sofraya oturtuyorsunuz ki? Kim ne düşünürse düşünsün yani,siz siz olmaktan çıkmışsınız böyle. Görüşmeyin almayın evinize. Hiç değilse gelinimizin bir duruşu var desinler.

eğer öyle yapsaydım aileyi bölerdim ama şaka bir yana belki eşim böyle yanımda olmazdı, vallahi istemesem de yapmam gerekti. çünkü bi problem olunca annesi babasına babası eşime eşim bana yüklendi bunca zamandır. artık darladı beni bu döngü. kendimce bişeyleri yumuşakça değiştirip işlemek istedim eşime. önemli olan buydu benim için. her hafta dua ediyorum bişey çıksın da görüşmeyelim diye. ruhum çekiliyor inanın.

iyi mi dediniz kötü mü dediniz anlayamadım
Yani kimse yanlış anlamasn ama ameller niyetlere göre değişir görümcen sapik veya sübyancı olmayacağına göre fazla sevgiden ağzından öpmüş evet doğru değil ama tamamen 0 art niyet ve burnundan gelmiş özür beklemek falan çok yanlış ya . Cidden ben görümcen olsaydım birdaha ne o eve gelir nede bebeği severdim .

Ben senin görümcen olsam değil çocuğunu dudağından öpmek bir daha kucağıma dahi almazdım .
Dudağından öptüğü için tepki göstermekte haksız mı?
Tepki de göstermemiç ayrıca. Sadece öpmeyin demiş. Ama aldığı karşılık abimin çocuğu sanane minvalinde olmuş
Ömür boyu görüştürmese yeridir
Görümce haketmiş

bir sebepten dolayı kayınpederim uzun süre evimize gelmedi. doğum yapalı iki gün olmuş telefon açtım eşim için x çok üzülüyor baba gelsen ne olur diyorum ağlıyorum. bu adam da göründüğü kadar masum değil bana diyo ki ev benim evim istediğim zaman gelirim. taşdevri insanları daha medeni. anneannemin bi lafı var bka basma üstüne sıçrar diye. kenarından geçmeye çalışıyorum eşim ve kendi çekirdek ailemin selameti için. çevreme ve çok uzun yıllardır görüştüğüm arkadaşlarıma bahsediyorum bazen, şaşırıyorlar nasıl tepkisiz kaldın oha buna da mı sustun çok sabırlıymışsın sen bugüne kadar nasıl farketmedik diyorlar. oysa öyle değilim onlar da biliyor ama işte..

bana sen kimsin sana mı sorucam nasıl seveceğimi demesi size göre normal yani, belki de sapık ve sübyancı nerde bilicez hem

Kayınpeder gelmedi diye mi ağladınız anlamadım

Başka öpecek bulamiyor musun da çocuğu dudağindan öpuyorsun senin ağzınla onun ağzı birmi valla bu cahil kafalara zorla sokacağız bunu baskasının bebeğini öpmiceksiniz git kendin doğur öp cok istiyorsan

Kayınpeder gelmedi diye mi ağladınız anlamadım
lohusayım her şeye ağlıyorum adam bi inat tutturmuş gidiyo, eşim de babasının gelmemesine çok üzülüyordu haklı olarak, arada kalmışlıklara da ağladım galiba orada bilmiyorum zaten tuhaf bişey lohusalık insan neye ağlayacağını şaşırıyo

insan kendi doğurunca koklamaya bile kıyamıyo valla

Eğer bir defa daha hakaret edersen seni şikayet ederim gereken her yere gereken duyuruda bulunurum . !

Üç çocuğum var. Ne dudaktan öptüm ne de öptürdüm. Öpeni de hoş karşılamam. İlla sapık olmasına gerek yok.

Çocuklar olmazları aile içinde öğrenir. Bugün halası yarın teyzesi derken ya gerçekten kötü niyetli birisi öptüğünde de normal karşılarsa.

Seninde konunu biliyoruz hanımefendi gorumcenle ilgili açtığın
Bzde gorumcen olsak senin evine gelmezdik mesela bidaha

Bebeği ağzından öpen o lüzumsuza az bile yapmışsınız. Cahil cüheyla olan çocuklara dokunmasın bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…