İçimi tam anlamıyla dökebildiğim kimse yok

Yardımcı olur mu acaba, sonucta kardesidir, onu korur sekılde davranabilir

İlla ki abisini korur da konu sahibi suçlayıcı konuşmaz yapıcı davranırsa o da abisine bi ayar verebilir. Hani yengem çok üzülüyor kendine çeki düzen ver gibi. Sonuçta o da abisinin evliliği mutlu olsun ister.

Annenize çok üzüldüm. Ve ayrıca kendinizi yok sayıyor gibi hissetmenize daha çok üzüldüm. Zaten adam eve doğru dürüst gelmiyor idare ediyorsunuz. Gibi duruyor ama görmek bile delirtebilir. Adamdan hıncınızı alamamışsınız ki. Rahatlayamamışsınız. Sadece kendinizi daha fazla düşünün artık.

Ben herşeyi anlattığım insan bile beni yargılayınca anlatmayı bıraktım. Ki sadece ona anlatırdım. Kağıda yazıyorum sonra yırtıyorum. Rahatlatıypr biraz.

Eşimle olan sorunlarımızdan söz ediyorum. Özel hayatımızda hiçbir problem yaşamadık şu ana kadar

Annenize çok üzüldüm. Ve ayrıca kendinizi yok sayıyor gibi hissetmenize daha çok üzüldüm. Zaten adam eve doğru dürüst gelmiyor idare ediyorsunuz. Gibi duruyo

Acımı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Evet eşimi hayatımın odak noktasında bu kadar koyduğum için incitmişim kendimide fark etmeden. Yelkenleri çabuk indiren tarafım yufka yürekli cinsinden işte. Kendimi daha fazla düşünüp değer verebilirsem biraz daha denge sağlanacak gibi.

Keşke herkes yargılamadan, karşısındakinin acısını dinleyip ,olayları çıkmaza değil de çözüm için bir yol önerse sadece. Sizi çok iyi anlayabiliyorum . Allah'ım gönüllerimize ferahlık versin inşallah

Annenize çok üzüldüm. Ve ayrıca kendinizi yok sayıyor gibi hissetmenize daha çok üzüldüm. Zaten adam eve doğru dürüst gelmiyor idare ediyorsunuz. Gibi duruyo

Acımı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Evet eşimi hayatımın odak noktasında bu kadar koyduğum için incitmişim kendimide fark etmeden. Yelkenleri çabuk indiren tarafım yufka yürekli cinsinden işte. Kendimi daha fazla düşünüp değer verebilirsem biraz daha denge sağlanacak gibi.

Keşke herkes yargılamadan, karşısındakinin acısını dinleyip ,olayları çıkmaza değil de çözüm için bir yol önerse sadece. Sizi çok iyi anlayabiliyorum . Allah'ım gönüllerimize ferahlık versin inşallah
Onun iç dünyasına tanıklık ettiği için kardeşini aşırı suçlamadan ,benimde söylediklerime kulak vererek bir ortak çözüm bulma çabasına girebilir. Ya da benim bilmediğim ama onun bildiği bir şeyleri paylaşarak ışık olabilir banada

Benim de içimi özgürce açacağım insan yok sayılır.
O nedenle yürüyüş yaparken dışımdan düşünürüm.
Anlatırım ağaca taşa gökyüzüne.
İçinizde tutmayın, yeryüzü en güzel dost.
Evet insana kesinlikle candan bir kaç dost lazım, bu konuda hemfikiriz.
Ama olmayınca da içerde düğümlenmesin, suya anlatın aksın gitsin, havaya anlatın, dağılsın uçsun..

Güzel , naif bir yöntem
Arındırmalı yüreği karanlıklardan , uzaklaştırmalı işe yaramazlıklardan zihni..
Fırsatını bulunca denemeye çalışacam.
Teşekkür ediyorum güzel yorumuz için

Sanal ortamda yazıp içinizi dönebilirsiniz
Reelde ben de artık kimseye güvenmiyorum

yazdıklarınızı okudum ve size tavsiyem kesinlikle çalışmanız. yanlış anlamadıysam bir mesleğiniz varmış ve atanmayı bekliyorsunuz inşallah en kısa zamanda atanırsınız. atamanız olmazsa bile özel sektör de çalışmayı deneyebilirsiniz evet ilk etapta zorlanırsınız ama kesinlikle kendinize gelirsiniz. Bana göre bir kadın mutlaka kendi ayakları üzerinde durabilmeli çünkü kadın evde çalışmadığı zaman erkekler kendini bir şey sanıyor büyükleniyor kendi kendine kibirleniyor vs. çok gördüm çevremde. dışarıda çalışıyorlar eve para getiriyorlar diye kadınlara türlü türlü eziyet eden onları hizmetçi olarak gören bile var maalesef. kendi paranızı kazanın derim bu sayede hem yeni bir çevre edinmiş olursunuz hem kafanızı dağıtacak bir ortam olur. inanın evdeki problemler iş yerine geldiği zaman kafanızdan uçup gidiyor işinize odaklanmış oluyorsunuz. iş yerinde güzel arkadaşlıklar kuruyorsunuz ( inşallah size de iyi insanlar denk gelir ). yani uzun lafın kısası çalışmak güzel her anlamda. haa bir de şu erkekleri çok fazla gözümüzde büyüttüğümüzden böyle oluyor. onsuz yaşayamam vs. gibi düşünüp davranınca nasılsa bi yere gitmez diye düşünüp her istediğini yapma özgürlüğü hissediyorlar. buna izin vermeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…