neden bana degısık gelıyor.
fakat sunu ayıralım bana mesela cocugum yuk gelmıyor yanı onun ıcın fedakarlık yaptıgımı soylemem bu sebebten degıl. gocunmam bundan .
benım henuz 1 tane cocugum var ne bılım en kotu zamanlarımda hep onunla tesellı buluyorum cunku cok kucuk hatta 6-7 aylıkken bıle yemek yerken elıne bulastırdıgım seyın tadına bakmak ıcın ılk defa agzına goturdugunda parmagını aglayacak kadar hala o duyguyu devam ettırıyorum.
sız babanızı kaybetmıssınız sanırım bırazda kucuk yasta olmus acaba duygularınızımı kontrol eıdyorsunuz yanı kendınızı korumak adına.
ben hala dustugunde veya ıgne vuruldugunda onu yalandan tesellı edemıyorum bende oturup onunla aglıyorum.
ama sızın durumunuzla konu sahıbının durumunu aynı bulmuyorum kesınlıkle cok farklı
Yok babanı kaybetmedim kurtuldu o
Olay da geçen sene idi örnek olsun diye yazdım uçlarda duygularım yok manasında
Dün ben yazışmayı bırakınca oğlum ile trenden indik otobüse bindik yanınıza da genç nir anne oturdu
Kucağında 1 yaşlarında oğlu vardı uyuyordu kadın uyuyan bebeği öpüp çekiştirdi kucağına bastırdı kokladı mıncıkladı vs vs sonunda uyuyan çocuğu uykusunda rahatsız ede ede uyandırdı
Sonra da ah yavrum nidaları ile sevdi otobüste
Benim kastettiğim bu abartılı duygular
Hani elini ağzına soktu ağladım vs diyorsunuz ya bu bana göre çok uç bir davranış ama bana göre öyle belki de çoğunluk böyledir
Oğlum 11 aylık yürüdü biz bunu doktora bile özellikle söylemedik çooook önemli gelmemişti çevremde görüyorum çocuk yürüdü diye anneler. Mutluluktan uçuyor vs yani rutin benim için özel bir duygu yaratmıyor