- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Canim cok haklisin dediklerini yapmam pozitif olmaliyim iyi dusunursek iyi seyler cagiririz bunun farkindayim umarim bunu faaliyete de dokerim sorun bende pkos rahatsizligim var kimyasallarim progesteron yetersizliginden yani pkodan dolayi buyuklerim ise rahimagzi yetmezligi dogustan gelen birsey bir sonraki gebelikte 12. Haftamda rahimagzim dikilecek doguma kadar bem tokoloiz bem dinlenme seklinde gececek yani yine hamile kalsam tutunasa saglikli da olsa rahimagzi problemiyle yuzyuzeyiz sukurler olsun ki esimde bi problem yok ben de de pihti yada mutasyon ya da kromozom bozukligu yok insalllah yuzumuz guler rabbim hayirlisini versin icimi dokunce ortaya bi rahatladim ama bissuru dua aldim illaki biri kabul olurnasılda kötü şeyler yaşamıssın rabbim sabır versin öncelikleama sunu unutma her sıkıntının ardında bir ferahlık vardır Allah sizi güzel bir şekilde muhakkak mükafatlandırır. öncelikle bu ruh halinden sıyrıl hersey senn istemenle olur. beynini ruhunu temizle canım. sen ruhuna enerji vermezsen pozitif olmazsan bundan sonraki denemelerindede budamı olmıcak buda olmaz olmicak bunuda kaybedicem diye beynine sinyaller yollarsın o bebekte olmaz. hep olumlu düsün ve en iyisi neyse onu yapın. en iyi doktora gidin ne gerekiyosa onu deneyin. rabbim hayırlı evlat nasip etsin. bişe sorucam sorun sendenmi kaynaklanıyor eşinin spermlerinde sorun yok dimi. genetik bi rahatsızlık
Caniiimm neler yazamissin oyle oncelikle bi icini ferahlat calizmaya odaklan ben egitim fak. Mezunuyum ogretmenim fenciyim atanmam bircok bolumden zordu atansigimda bekardim ama sorunlarim vardi ailevi sikintilar vardi inan cnm burnumda calistim atanmam gerekiyordu tefriciye okudum zihnim acilsin diye ceviz yedim limon yedim 2.5 yilin sonunda basardimben kamu mezunuyum sen ne bitirdin canım bana akıl versene2012 de 79 aldım 2014 de 68 düştü evlendim çalışamadıdm kaynanamgil geldi 4 ay kaldı oturduğum evde yangın çıktı alt katımda dumandan uyumuşuz zor kalktık iki kişi öldü yine alt komşudan birinin eşi intihar etti öldü benim psikoloji sapıttı sonra eşi ölen yaşlı kadın bana kafayı taktı evin önünde bağırdı çağırdı sonra ordan taşındık...2014 sınavında da tarhi soruları çok ayrıntılı ve müftedata da çok uygun değildi gözüm korkuyor şimdi başaramam diye 28 şubatta kaynanamgil gidecek işte şimdi yine yanımdalar seneye gelmeyecekler ders çalaışacağım diye ama kendime güvenim kalmadı
tabii canım herkes sana dua ediyordur ben de dün akşam eşime anlattım o bile dua etti Kur'an-ı Kerimi türkçe mealini okuyorum bir de Kuran öğreniyorum sana dua edeceğim inşaallah operasyon geçirdikten sonra dinlen canım annen nasıl sağlıklı mı kayınvaliden nasıl? biraz sana yardımcı olurlarsa çok iyi olur hele de güleryüzlülerse yeme de yanında yatCanim cok haklisin dediklerini yapmam pozitif olmaliyim iyi dusunursek iyi seyler cagiririz bunun farkindayim umarim bunu faaliyete de dokerim sorun bende pkos rahatsizligim var kimyasallarim progesteron yetersizliginden yani pkodan dolayi buyuklerim ise rahimagzi yetmezligi dogustan gelen birsey bir sonraki gebelikte 12. Haftamda rahimagzim dikilecek doguma kadar bem tokoloiz bem dinlenme seklinde gececek yani yine hamile kalsam tutunasa saglikli da olsa rahimagzi problemiyle yuzyuzeyiz sukurler olsun ki esimde bi problem yok ben de de pihti yada mutasyon ya da kromozom bozukligu yok insalllah yuzumuz guler rabbim hayirlisini versin icimi dokunce ortaya bi rahatladim ama bissuru dua aldim illaki biri kabul olur
salat-ı tefriciye şu 4444 kez okunanı mı okudun canım yoksa başka mı? canım bazen kendimi saf gibi hissediyorum kitaplarım şuan oturma odasının yemek masasının üzerinde küçük odada kv kp oturduğundan kitaplarımı falan oraya yığdım onlar gidince küçük odayı çalışma odam haline getireceğim..Caniiimm neler yazamissin oyle oncelikle bi icini ferahlat calizmaya odaklan ben egitim fak. Mezunuyum ogretmenim fenciyim atanmam bircok bolumden zordu atansigimda bekardim ama sorunlarim vardi ailevi sikintilar vardi inan cnm burnumda calistim atanmam gerekiyordu tefriciye okudum zihnim acilsin diye ceviz yedim limon yedim 2.5 yilin sonunda basardim
Sana yardim olacaksa tarih cog. Turkce anayasa ezberle matematikte yardimci olurum sana ozelden yazisiriz cozemediklerini anlatimli cozerim sana
Mukemmel bir motivasyon kaynagin var canim oncelikle bu olumsuz berseyi kendi menfaatine cevir sozelleri hallet anlama kapasiten muhtemelen dusmustur ama calistikca eskisinden iyi olursun cnm bunu garanti ederim sanasalat-ı tefriciye şu 4444 kez okunanı mı okudun canım yoksa başka mı? canım bazen kendimi saf gibi hissediyorum kitaplarım şuan oturma odasının yemek masasının üzerinde küçük odada kv kp oturduğundan kitaplarımı falan oraya yığdım onlar gidince küçük odayı çalışma odam haline getireceğim..
büyük görümcem artık atanamazsın kabul et nasibinde yok dedi kalabalık içinde hep aynı şeyleri konuşuyorsun dedi istanbula küçük görümcemin yanına sünnet yaptığı için gitmiştik ben orda misafirdim yani beni milletin içinde küçük dşürmeye çalıştı orda beni el savundu neden dedi nasibi ALLAH bilir dedi sonra sustu benden hakkını helal et dedi ağladım sinirimden eşim dışardan geldi bana bir boşet kalem almış süslü kalemler falan olanlardan haberi yok ders çalışacaksın ya kalemleri seviyorsun ya görünce aldım senin için diyince büyük baş görümceye kapak oldu..
küçük görümce de akmasa da damlar diyor sen atanınca benden menfat bekliyorlar kendi borçlarımı bitirdim de size yardım kaldıhehehe
yetim kardeşime anneme yardım ederim dedim içimden kaynana da neredeyse işte 900 tllik bir iş bul da çalış diyecek eşim de dedi ben eşimi öyle ıvır zıvır yerde çalıştırmam memur olursa başka otursun evinin hanımlığını yapsın diyince lafı merdaneli çamaşır makinesi gibi çevirdi he canım falan dedi
şimdi hep olumsuz olumsuz olunca da canım konuşmaları 2014 de de hiç başarılı olamayınca gerçi çalışamadım o da var da korktum iyice yaş 30 anlama kapasitem de azalmış olabilir yani diyorum kendi kendime.. ama matematikleri sana özelden sorarım gerçekten de iyi olur bana bir atanırsam var ya hayırlısıyla bunların hepsi bana tere yağ yakarlar
Allah razi olsun cnm grrcekten iyiki yazmisim cevremdekiler bilir durumumu ama kimseye sikayet etmem icimde birikmis doktum hepsini rahatladim biraz kafayi da en kisa zamanda toplamaliyimiyi ki yazmissin buraya,birimizden birinin duasi kabul olur insaallahta ,saglikla cocugunu kucagina alirsin.O haberlerinide okuruz burdan.Cani gönülden dua ediyorum sana,icini ferah tut ,olur insaallah cocugun,icime mi dogdu ne.Sakin ümitsizlige kapilma,neden ben deme,biliyorum cok zor seyler yasamissin,ama sonunda alirsin mükafatini.Eski yasadiklarini düsünüp kendini üzme, kafa olarak rahat oldugun anda oluyor mucizeler.Tam bittim diyorsun,yeni kapi aciliyor.Önce dinlen ve kendini rahatlat ,sevdigin seyleri yap, dua et, sonra inan gerisi kendiliginden gelecek.Dualarim seninle.
4444 kereyi 3 gündemi okudun canım sınavı kazanmak için niyet ettin demi canım özelden de sordum da sana limon ne için anlamadım pek kaynanamgil gitsin de ben de okuyayım yaEwet cnm o dua tefriciye okudum onu tek basima 3 gunde okudum sanirim kabul oldu duam