içimi dökmem lazım.....

belkilerle yaşanmaz onalrı düşünmeyin şimdi,üzmeyin kendinizi.geleceğe odaklanın,İnşallah bebeğimi kucağıma aldım diye başlayan bir konunuzu da okuruz.Allah büyük,mükafatınızı verecektir.

ewe kapatıcam da yapamaıyorum haftanın 5 gunu okuldayım cocukları gorunce mutlu oluyorum bıraz

sizin için bir yandan çok üzüldüm, ne kadar çok evlat acısı yaşamışsınız.
ve çok mutlu oldum. ne kadar güçlü bir kadınsınız. eminim bu gücünüz ve azminiz sizi bebeğinize kavuşturacaktır. lütfen kendinize biraz zaman tanıyın, kendinizi dinleyin ama söylediğiniz güzel şeyleri dinleyin. güzel ve sıcak bir banyo yapın, güzel bir müzik dinleyin, güzel bir kahve için. kendinizi şımartın çünkü hak ediyorsunuz.
çok özlediğiniz bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza almanızı dilerim.

ah ne güzel dedınız inşallah o başlığı da bir gün açarım normalde şikayet eden bırı degılım ama bugun artık tastıgımı ve paylaşmam gerektiğini hissettim

Hadi yaa doktora gittinmi canim
gittim canım yumurtam gelişmeden kaybolmuş pkosun etkılerı ıste

bunları yapacagım sıcak bır banyo ıyı gelecektır inşallah kavusuruz bız de bebegımıze çok sağolun

Allah sabırlar versin iki kere yolun yarısna kadar gelmişken kaybetmişsin ne büyük acıdır.

atlatıp yeniden bebek sahibi olursun inşallah.

30 lu haftalara gelseydi yaşatılabilirdi allahın izniyle doktor çok önemli tabi.

Okudum içini buraya yazarak dökmen de iyi olmuş bazen insan hiç tanımadığına yüzünü görmediğine bilmediğine okunsa da okunmasa da yazmak istiyor...
Acılar sevinçler mutluluklar hüzünler kıraplar acılar ağlayışlar ve tebessümler vs bu dünyada hepsi bizim için canım..Evlatların için çok üzüldüm Rabbim mekanlarını cennet ve sana şefaatçi yapsın onları Mevlam Büyüktür...
Bedenin de ruhun da yorgun düşmüş kendini bitkin hissetmen ve çevrene mesafe koyman normal ama bunu uzun bir zamana yayarsan kuru bir dal gibi kalırsın hayatını kaçırırsın kalan neşen de sevincin de sana ve eşine yetmez olur aranızdaki sevgi ve bağlılığın gücü de azalır. Eşine sarıl ona da içindekiler anlat samimiyetine ve arkadaşlığına güvendiğin birkaç kişiyle görüş tam kendine gelene dek..Yazdıklarından isyan eder gibi bir şey görmedim bu hala umutlarının yemyeşil olduğunu gösterir . Vermek de almak da O'NUNDUR. Duanı et içinden geldiği gibi ellerini açtığında ALLAH'A da içini dök...
İnşaallah hayırlısıyla Allah (c.c) sana hayırlı sağlıklı sıhatli akıllı anne babasına düşkün bir evlat nasip eder. Güzellikleri de
sıkıntıları da beraber yaşar beraber atlatırsın..Rabbim bir alırsa karşılığını kat kat verir sınavın acılı geçmiş canım ama sevincin de çok tatlı olacaktır ben inanıyorum sen de inan...
Kendini kafeste hissetme yardım almak istemiyorsan da alma ama kendinden yardımı da esirgetme insanın en byük yardımcısı ÖNCE ALLAH sonra kendisidir. Kendine küsme çevrenden soğuk duyma acılar konuşuldukça hafifler ..

canimmm benimmm. Rabbim sana bol sagliklı bol huzurlu günler nasip etsin. sadece biraz zamana ihtiyacın var. biraz dinlenmelisin. içinde bulunduğun durum tabikide çok üzücü..Rabbim sabırlar versin. öncelikle lütfen ama lütfen kendine iyi bak iyi besle. eşinle ufak ufak gezmelere çık. yapabiliyorsan ufak bir tatil yap. kendini motive etmelisin. Yaşadıkların takdiri İlahi.. En iyisini en dogrusu Allah bilir. Şimdi sana düşün görevler var. kendine saglikli bakmalısın.vitaminli besinler al. eşinide kendinide ihmal etme. üzüntüye sokma kendini. herşey mutluluktan geçer. herşey yoluna girecek lütfen güçlü ol ve biraz zaman birak.

Oyle dememek lazim hemen canm benm ya. Allahtan umit kesilirmiymis hic.
Kocaniz nasl duruyor bu olaylarin karsisinda?
Nasil davraniyor size?

tesekkur edıyorum yorumun ıcın canım burada benım gıbı acı kayıpları olan çok var ama keske hıc olmasa cevremde cok fazla yok en ufak bısey dedıgın zaman hayırlısı boyleymıs sus onune bak zamanı var ya da farklı ımalar yanı gebeyken cınsellık mı yasıyosun bak tehşıkeıymıs dıyenler falan fılan anlayısı dar ınsanlar senın sıkıntını paylasacagına kat kat arttırıyor ne kadar egıtımlı de olsa hıssıyatı genıs degılse senı anlamıyor

Oyle dememek lazim hemen canm benm ya. Allahtan umit kesilirmiymis hic.
Kocaniz nasl duruyor bu olaylarin karsisinda?
Nasil davraniyor size?
kötu davrandıgı zamanlar olmadı degıl ama genelde bana hep hayırşısı olsun ıllakı olur uzulme der hep ağlamama ızın vermez bu konuda hassas yanı ama baba olma hakkını elınden almıyorumdur ınsallah

ewet bende bıraz zamana bırakacagım bıraz fazla kılom var tedavılerden gebelıklerden kalma evlendıgımde 38 beden dım 44 oldum bunları bı duzelteyım bıraz kılo vereyım kendımı ıyı hıssederım yaza kadar havalar ısınır mutlulugumuzu da arttırır ınsallah yaza kadar toparlarım

Canim benim yaa uzuldum allah sifasini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…