içimi dökmem lazım.....

kötu davrandıgı zamanlar olmadı degıl ama genelde bana hep hayırşısı olsun ıllakı olur uzulme der hep ağlamama ızın vermez bu konuda hassas yanı ama baba olma hakkını elınden almıyorumdur ınsallah

Bu konudaki tutumu olumluysa guzel bi haber bu.
Zor bi durum.
Ama imkansiz degil.
Helede bu sebepten ayrilacak kadr degil.
Birbirinizi seviyorsunz bu yetmezmi burya kadr?
Geriside Allaha kalms, kenetlenin ve en icten sekilde hayirlisi olmasina dua edin.
Allahim size ve tum cocuk bekleyenlere saglikli, vatana millete hayirli bi evlat nasip etsin.
aklima geldikce elimden geldigi kadr sizin icin ve tum cocuk isteyenler icin dua edicem her namazdan sonra.

tesekkur edıyorum yorumun ıcın canım burada benım gıbı acı kayıpları olan çok var ama keske hıc olmasa cevremde cok fazla yok en ufak bısey dedıgın zaman hayırlısı boyleymıs sus onune bak zamanı var ya da farklı ımalar yanı gebeyken cınsellık mı yasıyosun bak tehşıkeıymıs dıyenler falan fılan anlayısı dar ınsanlar senın sıkıntını paylasacagına kat kat arttırıyor ne kadar egıtımlı de olsa hıssıyatı genıs degılse senı anlamıyor
Öyle canım eşeklik baki eğitimle geçmiyor sen canını sıkma hiç içini açacağın kişiler yoksa burda kadınlar olarak anne olarak anne adayı olarak birbirimize moral veririz eşine sıkı sıkı sarıl ona daha çok bağlan o onu daha çok mutlu edecek seni de ben üzüntülerimde eşime daha çok ilgi gösteririm ki üzüntümüzü çabuk atlatalım diye...Sen annesin zaten canım evlatların bu dünyada olmasa da cennetteler buna üzülürken sevin de manevi olarak onlar en güzel yerdeler sonsuzlukta onlara acı yok..Lakin bu dünyada da evinin neşesi gülüşü olacak evlatlar hepimiz istiyoruz yaşlandığımızda ellerimizin üzerine elini koyup anne nasılsın diyecek evlatlar sen içini ferah tut canım ben de anne olmak isteyen bir kadın olarak bunu senin için de kendim içinde canı gönülden söylüyorum inşaallah yakın zamanda sağlığın da yerine gelir ve sağlıklı bir hamilelikten sonra ömür boyu yanında olacak hayırlı sağlıklı bir evladın olur eşinle sen de beraberinde...duanı asla bırakma gözyaşları günahlarını temizleyen bir süpürge ve duanı ışıldatan bir hediyedir....Bir kez tebessüm edersen gerisi gelir :KK66:

ewet bende bıraz zamana bırakacagım bıraz fazla kılom var tedavılerden gebelıklerden kalma evlendıgımde 38 beden dım 44 oldum bunları bı duzelteyım bıraz kılo vereyım kendımı ıyı hıssederım yaza kadar havalar ısınır mutlulugumuzu da arttırır ınsallah yaza kadar toparlarım

evet işte bu canım. önce sen.sen iyi olunca eşinde iyi olacak.

çok üzüldüm canım boyle olması daha da zor bebekde hıcbır problem olmadıgı halde kybetmek de zor Allah yardımcın olsun senın benım darda olan herkesın
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun şu an uyku problemim var psikiyatrik tedavi oluyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

çok uzun oldu özür dilerim okuyanlardan Allah razı olsun. sadece ıcımı dokmem gerekıyordu bu kadar..konuyu da gebelık bolumune açmam gerekıyordu sanırım ama başlıklara uyduramadım editörler tasınması gerekıyorsa tasır zaten

merhaba

forumda çok eski bır üye değilim tanıyanlar vardır durumumu bilenler de vardır.

4 yıllık evliyim. Eşimle tanıştığımızda aşık olduk nişanlandık evlendik. bu surec 8 ay sürdü tanısıp evlenmemiz. daha nişanlılık döneminde bile cocuk sahibi olmak istediğimizi konusuyorduk. nitekım dugunden sonra da hiç korunmadık. 6 ay çocuğumuz olmadı dra gıttık pkos oldugum ıcın doğrudan tedavıye başladık. ıkıncı ayımda hamıle kaldım ama sadece 5 gun yasadım bebeği düştü. tekrar denedik yine hamıle kaldım. bu sefer de düşük tehlikesi oldu 10 gun kanamam oldu yattım falan fılan derken düşmedi. 16 haftalık olduk 29 ağustos 2012 saat 16 sularında yemek yaparken bır anda suyum geldı apar topar acile gittik dr çocuktan umudunuzu kesin dedi. ertesi gun kalbı durdu 30 ağustosta yani .... doğum gerçekleşti gittik gömdük.

okul basladı aradan ıkı ay gectı yenıden denemelere basladık kendılıgınden olmadı tabı tedavı olduk 3 ay olmadı engeller cıktı kist falan oldu 2 ay ara verdıkyıne basladık 2. ayımda hamıle oldugumu öğrendım hiçbir sorun yasamadık gebelık surecınde 17. haftaya geldıgımızde kasık ağrısı sıkayetıyle dra gıttım ve rahım ağzının 17 mm yedustugunu öğrendık normalde en az 40 mm olmalıdır. acil serklaj yapıldı bu surecte heyet raporu alıp evde yattım 6 hafta sonra 23. haftada bebeğimiz doğmaya karar verdi ve doğdu tabiki yasaması mumkun degıldı zıra dogumdan bır kaç saat once kalbı durmustu zaten 31 ekim 2013 de dogum gerceklestı gömduk geldık

bır yıl ara verdım ve 2014 eylul ayında tekrar tedavıye basladım 5 kasımda hamıle oldugumu öğrendım 8 kasımda düşürdüm

adetım bıtınce dra gıttım temızlenmıs oldugumu parca falan olmadıgını soyledı yıne tedavı olduk ama yumurta gelısmedı ıkı ay adet olmadım sonra adet oldum kıst oldu bır ay da bu yuzden bekledım perıyodun ortasında ara kanama basladı 15 gun surdu yenıden adet olmamı 20 gun gecıktırdı sonunda 5 subatta adet oldum bın hevesle doktora gıttım hormon degerlerı mukemmel rahım ıcı çok ıyı pkos olan yumurtalıklar normale donmuss hersey super tamam bebek gelıyor dıye umutlanırken yine husran hıcbır gelısım yok

dunden berıdır moralım çok diplerde kendımı bır kafeste hıssedıyorum nereye gıdersem ne yaparsam yapayım benı hapseden bır kafes depresyonun otesınde ruh saglıgım cıddı anlamda bozulacak yardım almam gerekıyor ama bunu gercekten ıstemıyorum cunku faydalı olabılecegını dusunmuyorum ınanmadıktan sonra da tedavının ya da telkının bır ıse yaramayacagını dusunuyorum tatıle gıtsem ısı bıraksam ne yaparsam yapayım ıcımdekı sıkıntı dınmıyor

şükremem gereken çok sey var bırcogundan ıyı durumdayım belkı ama bu kayıplar benım kişiliğimi bıle degıstırdı onceden çok neselı cevresı çok genıs bır ınsandım etrfıma gulucukler dagıtırdım ama şimdi bı kenarda oturupboş bır yere takılıyorum konusmak ıstemıyorum yalnız kalmak ıstıyorum bu yuzden bazen esımı bıryerlere gondrmeye çalışıyorum evıme mısafır çağırmıyorum çağıranlara gıtmıyorum

ne olucam ben boyle ısyan etmıyorum kesınlıkle umidimi de kesmıyorum ama bu halde olmaktan da kurtulamıyorum

Allah sana sabır ve dayanma gücü versin canım, bebeklerin de cennette şefaatçi olsunlar inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Hepimizin bir imtihanı var seninki de buymuş demek ki :KK43:

Öyle canım eşeklik baki eğitimle geçmiyor sen canını sıkma hiç içini açacağın kişiler yoksa burda kadınlar olarak anne olarak anne adayı olarak birbirimize moral veririz eşine sıkı sıkı sarıl ona daha çok bağlan o onu daha çok mutlu edecek seni de ben üzüntülerimde eşime daha çok ilgi gösteririm ki üzüntümüzü çabuk atlatalım diye...Sen annesin zaten canım evlatların bu dünyada olmasa da cennetteler buna üzülürken sevin de manevi olarak onlar en güzel yerdeler sonsuzlukta onlara acı yok..Lakin bu dünyada da evinin neşesi gülüşü olacak evlatlar hepimiz istiyoruz yaşlandığımızda ellerimizin üzerine elini koyup anne nasılsın diyecek evlatlar sen içini ferah tut canım ben de anne olmak isteyen bir kadın olarak bunu senin için de kendim içinde canı gönülden söylüyorum inşaallah yakın zamanda sağlığın da yerine gelir ve sağlıklı bir hamilelikten sonra ömür boyu yanında olacak hayırlı sağlıklı bir evladın olur eşinle sen de beraberinde...duanı asla bırakma gözyaşları günahlarını temizleyen bir süpürge ve duanı ışıldatan bir hediyedir....Bir kez tebessüm edersen gerisi gelir :KK66:
:) cok sagol canim dilerim rabbim sana da tez zamanda hayirli evlat evlatlar nasibetsin esinle mutlu huzurlu olursun insallah kalbi guzel birine benziyorsun sinavlarin kolay olsun cnm tesekkur ederim

Ahh bebegim yaa... Hayirlisi olsun en yakin zamanda saglikli bebis olsun insallah :KK43:
Amin cnm insallah saglikli olsun hayirli olsun zaten
Bu konudaki tutumu olumluysa guzel bi haber bu.
Zor bi durum.
Ama imkansiz degil.
Helede bu sebepten ayrilacak kadr degil.
Birbirinizi seviyorsunz bu yetmezmi burya kadr?
Geriside Allaha kalms, kenetlenin ve en icten sekilde hayirlisi olmasina dua edin.
Allahim size ve tum cocuk bekleyenlere saglikli, vatana millete hayirli bi evlat nasip etsin.
aklima geldikce elimden geldigi kadr sizin icin ve tum cocuk isteyenler icin dua edicem her namazdan sonra.
Allah razi olsun cnm cok sagol bu birbirimizi seviyoruz arada saka yollu soyluyorum olur mu oyle sey diyo ama ciddi ciddi hic soylemedim tabiki zor ama ugrasmaya deger
evet işte bu canım. önce sen.sen iyi olunca eşinde iyi olacak.
Insallah cnm o da bazen benim gibi susup oturuyor evimize nese lazim sanki
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun şu an uyku problemim var psikiyatrik tedavi oluyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Cok gecmisler olsun cnm kendini toplamaya calis rabbim sana da hayirli guzel evlatlar versin

Allah sana sabır ve dayanma gücü versin canım, bebeklerin de cennette şefaatçi olsunlar inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Hepimizin bir imtihanı var seninki de buymuş demek ki :KK43:
ewet sinavimiz buymus atlayicaz ama insallah senin yumuslar bebis olur

:) cok sagol canim dilerim rabbim sana da tez zamanda hayirli evlat evlatlar nasibetsin esinle mutlu huzurlu olursun insallah kalbi guzel birine benziyorsun sinavlarin kolay olsun cnm tesekkur ederim
saol canım hayırlısıyla evladım olmasını ben de çok istiyorum bir de bu kadar okudum çalışmak çok istiyorum eşime yardımcı olurum evlatlarımız daha iyi şartlarda yaşar borçlarımız biter düğün borçlarımız var biraz ALLAH senin de yüzünü güldürür inşaallah bak sana bir hikaye yollayacağım oku...

Allah'ın Emaneti

Hz.Ümm-i Süleym, gayet temiz ahlak sahibi bir hatun idi. Çocuğu vefat ettiği zaman, sabır ve metanetle bizzat kendisi yıkadı ve kendisi kefenledi ve bir tarafa bırakıp, komşularına dönerek:

- Babasına haber vermeyin.

Hz. Ebu Talha orada bulunmamaktaydı. Akşam eve döndüğünde, çocuğu sordu, hanımı:

- Gördüğünden şimdi çok iyidir, der.

Sonra yemek yediler, oturdular, birlikte oldular. Bir müddet sonra Hz.Ümm-i Süleym, beyine gayet metanetle şöyle der:

- Ebu Talha, ödünç alınmış bir şeyi geri vermek icap eder mi etmez mi?

- Söylediğin bu söz nasıl bir söz, elbette ki ödünç alınan şey geri verilmeli.

- O halde, Hak Teala da sana emanetten vermiş bulunduğu çocuğu aldı.

Ebu Talha bu sözü duyunca :

- Biz Allah için halk edilmiş bulunuyoruz ve hep onun tarafına döneceğiz, der ve şükreder.

Sabah olunca gidip Resulullah'a (s.a.v.) anlatır. Resulullah (s.a.v.):

- Ya Rabbi bunun daha iyi bir karşılığını Ebu Talha'ya ver, diye dua eder.

Nitekim, dokuz ay dokuz gün sonra Abdullah diye bir çocukları olur. Çocuk, Peygamberimizin himayelerinde büyürler, İslam Tarihinde önmeli bir şahsiyet olur.

saol canım hayırlısıyla evladım olmasını ben de çok istiyorum bir de bu kadar okudum çalışmak çok istiyorum eşime yardımcı olurum evlatlarımız daha iyi şartlarda yaşar borçlarımız biter düğün borçlarımız var biraz ALLAH senin de yüzünü güldürür inşaallah bak sana bir hikaye yollayacağım oku...

Allah'ın Emaneti

Hz.Ümm-i Süleym, gayet temiz ahlak sahibi bir hatun idi. Çocuğu vefat ettiği zaman, sabır ve metanetle bizzat kendisi yıkadı ve kendisi kefenledi ve bir tarafa bırakıp, komşularına dönerek:

- Babasına haber vermeyin.

Hz. Ebu Talha orada bulunmamaktaydı. Akşam eve döndüğünde, çocuğu sordu, hanımı:

- Gördüğünden şimdi çok iyidir, der.

Sonra yemek yediler, oturdular, birlikte oldular. Bir müddet sonra Hz.Ümm-i Süleym, beyine gayet metanetle şöyle der:

- Ebu Talha, ödünç alınmış bir şeyi geri vermek icap eder mi etmez mi?

- Söylediğin bu söz nasıl bir söz, elbette ki ödünç alınan şey geri verilmeli.

- O halde, Hak Teala da sana emanetten vermiş bulunduğu çocuğu aldı.

Ebu Talha bu sözü duyunca :

- Biz Allah için halk edilmiş bulunuyoruz ve hep onun tarafına döneceğiz, der ve şükreder.

Sabah olunca gidip Resulullah'a (s.a.v.) anlatır. Resulullah (s.a.v.):

- Ya Rabbi bunun daha iyi bir karşılığını Ebu Talha'ya ver, diye dua eder.

Nitekim, dokuz ay dokuz gün sonra Abdullah diye bir çocukları olur. Çocuk, Peygamberimizin himayelerinde büyürler, İslam Tarihinde önmeli bir şahsiyet olur.
Cok guzel bir menkibe canim 23 haftalik bebegimin adi talha olacakti ruyamda gormustum ismini gayet isabetli bir alinti yaptin cnm ewet bende metanetli olmaliyim istediklerimiz emanet bize kendi bedenimiz canimiz bile emanet bize degil ki cocuk
Is konusunda bende cok igrastim atanmak icin cnm Allah yardimcin olsun

Cok guzel bir menkibe canim 23 haftalik bebegimin adi talha olacakti ruyamda gormustum ismini gayet isabetli bir alinti yaptin cnm ewet bende metanetli olmaliyim istediklerimiz emanet bize kendi bedenimiz canimiz bile emanet bize degil ki cocuk
Is konusunda bende cok igrastim atanmak icin cnm Allah yardimcin olsun
Talha ismini ben de çok beğenirim ama eşimle hayal kurduğumuzda erkek olursa Ömer Furkan olsun diye düşünüyoruz kız olursa da kendi kendime Elif Hüma düşünüyorum iki isim koymak sünnet ya iki isimli olsun istiyorum özlü hikayeler konuma hikaye bakarken tam denk geldi sana da yollayayım dedim...
canım sen atanabildin mi ya profilinde tokat yazıyor oralı mısın ben tokatlıyım

Talha ismini ben de çok beğenirim ama eşimle hayal kurduğumuzda erkek olursa Ömer Furkan olsun diye düşünüyoruz kız olursa da kendi kendime Elif Hüma düşünüyorum iki isim koymak sünnet ya iki isimli olsun istiyorum özlü hikayeler konuma hikaye bakarken tam denk geldi sana da yollayayım dedim...
canım sen atanabildin mi ya profilinde tokat yazıyor oralı mısın ben tokatlıyım
Gelin geldim tokata aslen rizeliyim cnm neresindensin tokatin tokatta mi yasiyorsun

Allah sabır versin canım, acı kayıplar yaşamışsın
Kendin başa çıkmak zorunda değilsin terapiye git istersen, gebelik olursa da anksiyete içinde olursun yoksa.
Allah en kısa zamanda sağlıklı bir doğumla hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.

Allah sabır versin canım, acı kayıplar yaşamışsın
Kendin başa çıkmak zorunda değilsin terapiye git istersen, gebelik olursa da anksiyete içinde olursun yoksa.
Allah en kısa zamanda sağlıklı bir doğumla hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.
Aminn cnm buraya yazdim rahatladim biraz insanin icine atiyor ama demekki kapasitemiz var bi yerde tasiyo

tokata giderken almus biliyorum ama hiç gitmedim sen atamayla da uğraştım demişsin atanabildin mi canım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
Canim 2008 de mezun oldum 2.5 yil kpss ile ugrastim 2010 aralik ayinda 92yle atandim onden once ilk 61 ikincide 81. 3.de 86 aldim atanamdim o puanlarla

Canim 2008 de mezun oldum 2.5 yil kpss ile ugrastim 2010 aralik ayinda 92yle atandim onden once ilk 61 ikincide 81. 3.de 86 aldim atanamdim o puanlarla
ben kamu mezunuyum sen ne bitirdin canım bana akıl versene :KK43: 2012 de 79 aldım 2014 de 68 düştü evlendim çalışamadıdm kaynanamgil geldi 4 ay kaldı oturduğum evde yangın çıktı alt katımda dumandan uyumuşuz zor kalktık iki kişi öldü yine alt komşudan birinin eşi intihar etti öldü benim psikoloji sapıttı sonra eşi ölen yaşlı kadın bana kafayı taktı evin önünde bağırdı çağırdı sonra ordan taşındık...2014 sınavında da tarhi soruları çok ayrıntılı ve müftedata da çok uygun değildi gözüm korkuyor şimdi başaramam diye 28 şubatta kaynanamgil gidecek işte şimdi yine yanımdalar seneye gelmeyecekler ders çalaışacağım diye ama kendime güvenim kalmadı:KK43:

nasılda kötü şeyler yaşamıssın rabbim sabır versin öncelikle:KK43: ama sunu unutma her sıkıntının ardında bir ferahlık vardır Allah sizi güzel bir şekilde muhakkak mükafatlandırır. öncelikle bu ruh halinden sıyrıl hersey senn istemenle olur. beynini ruhunu temizle canım. sen ruhuna enerji vermezsen pozitif olmazsan bundan sonraki denemelerindede budamı olmıcak buda olmaz olmicak bunuda kaybedicem diye beynine sinyaller yollarsın o bebekte olmaz. hep olumlu düsün ve en iyisi neyse onu yapın. en iyi doktora gidin ne gerekiyosa onu deneyin. rabbim hayırlı evlat nasip etsin. bişe sorucam sorun sendenmi kaynaklanıyor eşinin spermlerinde sorun yok dimi. genetik bi rahatsızlık

X