- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
bence de çok gucluyum ama henuz sıyırmadım pes de etmedım hala umudum var devam edıcem belkı bı mola ama vazgecmeyecegım ama gucum tukenıyor farkındayım az kaldıallah binlerce kere sabır versin.
ben sizin yerinizde olsam çoktan denemeyi bırakmıştım ya yine yaşarsam korkusuyla.
siz öyle yapmamışsınız belli ki güçlü bir kadınsınız.
evladınız çok şanslı olacak....
tam da eşimle konusmayı dusunuyordum içimi okudunuz benım cocuk sahıbı olmam cok zor acaba onu ozgur bıraksam barı onun baba olma sansını elınden almasam daha gec olmadan dıye dusunuyorum ama onu cok sevıyorum vazgecememElbet sizin kucaginizada bi evlat nasip eder o yuce Allah.
Dua edin, imtihanin bu sizjn, isyan etmeyin.
Kocanizdan kopmayin bu olanlardan dolayi.
Sukredin, cok sukredin.
Kocanoz okudugma gore size destek sagliyor.
ewet konustuk senınle çok zor katlanması ama bı sekılde öldürmeyen acı daha da guclendırıyor pko zaten baslı basına dusuk rıskını arttırıyor dılerım rabbımdn bırgun bız de gulerızAh canim yaaabende çok yeni düşük yaptim,ayni sekilde pkom var. Seni anliyorum ama sen benden daha çok yasamissin bu aciyi. RabbiM sağlıklı bir sekilde dogum yapip bebeğine kavusmani nasip eder inşallah...
Ben 1 dusukle darmadağın oldum,maşallah sanabence de çok gucluyum ama henuz sıyırmadım pes de etmedım hala umudum var devam edıcem belkı bı mola ama vazgecmeyecegım ama gucum tukenıyor farkındayım az kaldı
ben 4. de uzulmedım bıle artık sıradan bırsey gıbı oldu zaten bırseylere uzulup sevınemıyorum artık cogu zaman tiye almaya calısıyorum bakıyorum bazen ınsanlar kucucuk seylerın hesaplarına dusmus çok garıp gelıyo bılıyomusun sankı ınsanlar bı oyun oynuyo ben de onları ızlıyorum hayat boyle akıoBen 1 dusukle darmadağın oldum,maşallah sanaAllahim yüzümüze baksin,ne diyelim
Ay kiyamamben 4. de uzulmedım bıle artık sıradan bırsey gıbı oldu zaten bırseylere uzulup sevınemıyorum artık cogu zaman tiye almaya calısıyorum bakıyorum bazen ınsanlar kucucuk seylerın hesaplarına dusmus çok garıp gelıyo bılıyomusun sankı ınsanlar bı oyun oynuyo ben de onları ızlıyorum hayat boyle akıo
çok üzüldüm canım boyle olması daha da zor bebekde hıcbır problem olmadıgı halde kybetmek de zor Allah yardımcın olsun senın benım darda olan herkesınCanım ya Kıyamambenim gebeliğimde bebek için sıkıntı yoktu ama kronik rahatsızlığıma zarar verdiği için aldılar bebeğimi ilk gebeliğimdi
bır ara ben de yazdım ama hep hamıle arkadaslar var orda aralarında yalnız hıssettım ewet zaten ıkıncı buyuk dogum drun kabahatınden oldu ben soyledıgım halde hıcbırseyden suphelenmedı ama asıl kabahat bızde bırsey bılmedıgını anladık ama degıstırmedık dru takdırı ılahı demekkı aklımız baglandı dru degıstırseydık belkı daha ılerıkı haftalara gıdebılırdıne zor sınavlardan geçmişsiniz,geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum.aslnda 4 aylık bebeğinizi kaybettiğinizde doktorunuz rahim ağzı yetmezliği konusunda sizi bilgilendirip sonraki hamileliğinizde ona göre tedbir almalıydı.
umutsuzluğa kapılmayın lütfen,hamile kalabilmeniz bile çok güzel bir şey.rahim ağzı yetmezliği ile ilgili bir topik var orada arkadaşlar yazışıyor,bilgi paylaşıyor bende bir ara yazardım orada.size iyi gelebilir bir bakın isterseniz.
cok sagol canım benım bu ay da yumurta gelısmedı ne heveslıydık bılıyorsunCanim benim yaa neler cekmissin sen böyle de icine sindirmiasin okurken gozlerim doldu. Bunlar birer imtihan uzulme nolur. Rabbim insallah en yakin zamanda hhayisli saglikli evlatlar nasip etain sana insallah. Sana ve isteyen ddileyen herkese hayirlisiyla nasip etwin. Dualarimdasin bitanem