salat-ı tefriciye şu 4444 kez okunanı mı okudun canım yoksa başka mı? canım bazen kendimi saf gibi hissediyorum kitaplarım şuan oturma odasının yemek masasının üzerinde küçük odada kv kp oturduğundan kitaplarımı falan oraya yığdım onlar gidince küçük odayı çalışma odam haline getireceğim..
büyük görümcem artık atanamazsın kabul et nasibinde yok dedi kalabalık içinde hep aynı şeyleri konuşuyorsun dedi istanbula küçük görümcemin yanına sünnet yaptığı için gitmiştik ben orda misafirdim yani beni milletin içinde küçük dşürmeye çalıştı orda beni el savundu neden dedi nasibi ALLAH bilir dedi sonra sustu benden hakkını helal et dedi ağladım sinirimden eşim dışardan geldi bana bir boşet kalem almış süslü kalemler falan olanlardan haberi yok ders çalışacaksın ya kalemleri seviyorsun ya görünce aldım senin için diyince büyük baş görümceye kapak oldu..
küçük görümce de akmasa da damlar diyor sen atanınca benden menfat bekliyorlar kendi borçlarımı bitirdim de size yardım kaldı
hehehe
yetim kardeşime anneme yardım ederim dedim içimden kaynana da neredeyse işte 900 tllik bir iş bul da çalış diyecek eşim de dedi ben eşimi öyle ıvır zıvır yerde çalıştırmam memur olursa başka otursun evinin hanımlığını yapsın diyince lafı merdaneli çamaşır makinesi gibi çevirdi he canım falan dedi
şimdi hep olumsuz olumsuz olunca da canım konuşmaları 2014 de de hiç başarılı olamayınca gerçi çalışamadım o da var da korktum iyice yaş 30 anlama kapasitem de azalmış olabilir yani diyorum kendi kendime.. ama matematikleri sana özelden sorarım gerçekten de iyi olur bana bir atanırsam var ya hayırlısıyla bunların hepsi bana tere yağ yakarlar