Kesinlikle hak veriyorum ama Hiçbirinin kılık kıyafeti kötü değildi sadece çocuk kot pantolon ile gelmişti ve çiçek gwtirmemislerdi ben bunlara takıldımama canım bilezikleri getirmeyi unutmamışlar mesela?
kendileri söz kesmekten bahsedip bu kılıkta gelmeleri de ayrı bi acayiplik sanki.
Duygularım, çocuğun tipi fena değil oluru varSenin duygular ne alemde? Bir de seyi merak ettim ailesi nerde yasiyor?
3ncu kez soruyorum, insaAlllah bu kez cevap alirimAilemin yorumu onlarda çocuğun kılığına takıldı, hatta abim kumaş pantolon gömlek falan gitmişti "yahu kot pantolon ile gelmiş sanki bakkaldan 2 tane ekmek almaya gidiyor , ben bile kılık kıyafetimi düzelttim güne uygun giydim" dedi haklı olarak. Mesela ilk defa tanışmaya gidilen eve çiçek götürülür bunlar çiçek getirmedişaşırdım bilmiyorum
Kesinlikle acele etmemek lazımCok cok iyi taniman lazim. Gidip yerinde gormen lazim. Madem uzaksiniz iyice sorusturman lazim. Yasayan sensin elbette ama ben disardan bakan biri olarak garip gordum.
Hizli geldi cogu seyi. Samimiyeti, isi resmiyete dokme istekleri.
Allah yardimcin olsun. En hayirli kararlari verirsin insallah. Hiic acele etme...
Müthiş bir elektrik almıyorum, zaten bu yaştan sonra bende elektrikte kalmamıştır3ncu kez soruyorum, insaAlllah bu kez cevap alirim
Elektrik aldin mi, hoslandin mi??
Ne alakasi var ki? Ayrica yaşın oyle buyuk degil ki, normal.. Karsidaki kisiye bagli, yani birbirinize bi duygu akışınız varsa duyarsin o heyecani, "benden gecti artik" mantigiyla bakma sakın, kendini de biseylere kesinlikle mecbur hissetme..Müthiş bir elektrik almıyorum, zaten bu yaştan sonra bende elektrikte kalmamıştır
Siz gençsiniz daha.Bence büyütüyosunuz yaş konusunuMüthiş bir elektrik almıyorum, zaten bu yaştan sonra bende elektrikte kalmamıştır
Müthiş bir elektrik almıyorum, zaten bu yaştan sonra bende elektrikte kalmamıştır
Ayyy cicegi birak benim kuzenime yurt disindan gorucu gelen bir aile gazete kagidina sarili petibor biskuvi getirmisti ya onu hatirladim bir an.
Siz ne zaman gideceksiniz onlara ela?hiç güleceğim yoktu
Daha orası belli değilSiz ne zaman gideceksiniz onlara ela?
bazı gurbetçiler burayı baya yokluk bölgesi sanıyorAyyy cicegi birak benim kuzenime yurt disindan gorucu gelen bir aile gazete kagidina sarili petibor biskuvi getirmisti ya onu hatirladim bir an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?