Yalanı düzeltebilirim gibi geliyorBence ilk yapman gereken şey söylediğin o minik yalanın doğrusunu söylediğin alan minikte olsa ilişkinin temelinde yalan olmamalı bence. Hem benim de annem babamdan bir yaş büyük ama daha genç duruyor gayet. Ve şık bir elbise giy buz mavisi ya da pudra pembesi gibi pastel renkler çok hoş olur bence :))
Yok canım ailemle yaşıyorum, zaten aile ortamında olacak tanışma. Bayram da kek olur mu kiAilenizden ayri yasiyorsunuz sanirim is sebebiyle
Acilen bir bakima girmeniz lazim,sac bas kas biyik agda vs. duz siyah bir elbiseniz vardir onu giyin. Ikram olarak da bir kek bir kahve yeterli.
Bacım seksen beş doğumlusun liseli kızlar gibisin valla :)) neyse dont panic belki de görünce etkileşim olmayacak bile sende .. kendin ol yeter, tek tavsiyem, sevgiler ..Kızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınızortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum ) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız
Kahve ile beraber getireceginiz bir islak kek gayet hos olur. Cok cok ikram hazirlayip da "allah rizasi icin beni alin" demenize gerek yokYok canım ailemle yaşıyorum, zaten aile ortamında olacak tanışma. Bayram da kek olur mu ki
84lu 85liler zaten genç ki, siz erken girmissiniz yaş kompleksine : ) saclar da genetiktir diye dusunuyorum, cunku dedigim gibi, yaslar gercekten buyuk değil.. Neyse..Kızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınızortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum ) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız
UmarımMesajlaşmakla yüzyüze görüşmek farklı bence.umarım hayalkırıklığı yaşamazsınız
Abartılı makyaj kıyafetten uzak durum
Kahve çikolata bayramlık tatĺı yeter sanırım
Ayyyy çok teşekkür ederimBacım seksen beş doğumlusun liseli kızlar gibisin valla :)) neyse dont panic belki de görünce etkileşim olmayacak bile sende .. kendin ol yeter, tek tavsiyem, sevgiler ..
Yok canım öyle fazla ikrama gerek yok tabiki, inan bende aile ortamındansa beraber bir yerde buluşmayı tercih ederdim, hatta öyle olacağını sanmıştım düne kadar, bayramda görüşücez falan diye konuşuyordu çocuk ben ne bileyim ki bize gelecekler, dün annesi aradı bayramda oglumda gelecek kabul ederseniz size gelmek istiyoruz demiş annemde kabul etmiş, neyse bakalım nolacakKahve ile beraber getireceginiz bir islak kek gayet hos olur. Cok cok ikram hazirlayip da "allah rizasi icin beni alin" demenize gerek yok
Cok ustlerine dusmeyin derim. Bence aile tanismasindan once disarida birkac gorusme yapsaydiniz basbasa daha iyi olurdu cunku. Boyle olmamis. Belki hoslanmayacaksiniz, anlamsiz yere tanismis olacaksiniz gorucu usulu
Teşekkür ederim84lu 85liler zaten genç ki, siz erken girmissiniz yaş kompleksine : ) saclar da genetiktir diye dusunuyorum, cunku dedigim gibi, yaslar gercekten buyuk değil.. Neyse..
Saç cilt vs bakimini yaptirin bi an once, ozellikle kendinizi iyi hissetmek icin..
Giyim tarzinizi bilmiyorum ama ben "gomlek elbise" tarzi hem sade hem şık hem de bayrama uygun bisey tercih ederdim, bu ara cok moda, uzun uzun : )
Bayramda tatli, börek çörek, çay ikram edilir, yemege gelmiyorlardir herhalde ilk gunden..
Bir de yuzyuze gelip tanimadan sevgili moduna girmeyin derim, yuzyuze olan elektrik cok farklidir, hayalkırıklığı olmasin sonra, simdilik mesafe candir..
Allah hakkinizda hayirlisini versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?