- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
-
- Konu Sahibi unutmabenicicegi
Hiç renk vermedim zaten birşey yok gibi devam ettim kahvemi içtim kitabımı okudumsıkılmış gibi bir hissiyat uynadırdı bende.
eğer çok ilgileniyorsanız ilginizi çekin, o lafı da ona yedirin bir şey yokmuş gibi devam etmesin. gönül almayı bilsin. bir şey yokmuş gibi davranmayın, trip atmayın ama umursamayan neşeli halde kendi kendinize takılın
Öyle yapacağım dedim zaten siz erkekler azıcık sevgi görünce g...nüz kalkıyor ama buz gibi soğumayi da bilirim ben dedimBi süre ilginizi kesin
Bu açıklamalara dahi girmeyinÖyle yapacağım dedim zaten siz erkekler azıcık sevgi görünce g...nüz kalkıyor ama biz gibi soğumayi da bilirim ben dedim
ay uyku serserimi çok mantıksız yazmışım, bir şey yokmuş gibi derken yani adamı umursamayan, gidip sarılıp aşkım canım demeyin anlamındasıkılmış gibi bir hissiyat uynadırdı bende.
eğer çok ilgileniyorsanız ilginizi çekin, o lafı da ona yedirin bir şey yokmuş gibi devam etmesin. gönül almayı bilsin. bir şey yokmuş gibi davranmayın, trip atmayın ama umursamayan neşeli halde kendi kendinize takılın
Bende anlam veremedim kıskanmami olay çıkarmami vs bekledi de ben tepkisiz şekilde evlenseydin o zaman deyince mı bozuldu bilmiyorumay uyku serserimi çok mantıksız yazmışım, bir şey yokmuş gibi derken yani adamı umursamayan, gidip sarılıp aşkım canım demeyin anlamındazaten siz de o şekilde davranmışsınız.
diğer arkadaşa katılıyorum açıklama dahi yapmayın ama çok sert yorum yapmak da istemiyorum, yani bir insanın ağzına her gelen lafı kullanmaması gerektiğini bilmesi gerekir. eşiniz bunu bilmiyor, belki aranızda daha önce buna benzer diyologlar geçti ve eşiniz söylediği sözlerin sorumluluğunu almadı/kimse de aldırmadı o yüzden bu kadar rahat konuşuyor .
çok manasız bir bir çıkışma olmuş eşiniz tarafından, gerçekten sevgiyi dozunda vermek gerek bunlara
Bende sana üzülüyorum sevmediğin biriyle aynı yatağa girmek aynı sofrada oturmak aynı hayatı yaşamak zor olmalı neden bunu kendine yapıyorsun dedimmanipülasyon altındasınız. tartışmanın verdiği bir anlık yorgunlukla sizi sevmediğini itiraf etmiş. sonrada seviyorum gösteremiyorum diye R yapmış. gerçekten seven bir insanın yapacağı hareket değil bu.
Allah bilir ya hangi lafima vs takılıp yaptı bunu kendi sinirlenince yada cani yanınca kıskanınca vs böyle şeyler yapıyordu ama sevmedim dememişti hiçmanipülasyon altındasınız. tartışmanın verdiği bir anlık yorgunlukla sizi sevmediğini itiraf etmiş. sonrada seviyorum gösteremiyorum diye R yapmış. gerçekten seven bir insanın yapacağı hareket değil bu.
Bende sana üzülüyorum sevmediğin biriyle aynı yatağa girmek aynı sofrada oturmak aynı hayatı yaşamak zor olmalı neden bunu kendine yapıyorsun dedim
Bir tuhaf oldu .rengi yüzü falan değişti
Sevmediğin biriyle ömrünü çürütmek zorunda değilsin dedim sonradan böyle davranamaya başladı yok seviyorum vs
Allah bilir ya hangi lafima vs takılıp yaptı bunu kendi sinirlenince yada cani yanınca kıskanınca vs böyle şeyler yapıyordu ama sevmedim dememişti hiç
Beni az çok.tanidi aşkından ölsem de bittiyse ipler kopar bende ağlarım sızlsrim acıdan ölürüm ama dönmem
Düşünüyorum dünden beri telefonunda WhatsApp bile yoktu benimle iken açtık sosyal medyasi yokmuhtemelen bazı mecburiyetleri var ve bunu inanın o istemediği sürece öğrenemezsiniz. izahı olmayan şeylerin mizahı olur derler ya. gerçekten seven insanla dalga geçiyorlar. böyle böyle oyalıyorlar. çelişki mi var şüphe mi var bir türlü düzelmeyen sorunlar mı var kafa karışıklığımı var eğer varsa bunlar büyük işaretlerdir gözünüzü açma vaktiniz gelmiş. konduramadığınız neler var etraflıca bir düşünüp iç sesinize kulak verin onu en iyi siz tanıyorsunuz.
Düşünüyorum dünden beri telefonunda WhatsApp bile yoktu benimle iken açtık sosyal medyasi yok
Tuşlu telefon kullanıyordu 4 yıl önce telefonu bozulunca ikinci el akıllı telefon aldik
Evden işe işten eve arada ablasına abisine gider yeğenleri var yaşıt yada yakın yaş onlar ile görüşür o kadar
Asgari ücretle çalışan aldığı ile geçinmeye çalışan 22 yıldır aynı iş yerinde çalışmış biri
Yok çalışmıyorum ev hanımıyımmecburiyeti maddi olanaksızlığı olabilir mi? sizin maddi gücünüz ne durumda çalışıyor musunuz?
Boşansa daha rahat etmez mi maddi olarak bilmiyorum da kafam karışıkmecburiyeti maddi olanaksızlığı olabilir mi? sizin maddi gücünüz ne durumda çalışıyor musunuz?
İlk eşi aldatmış ve öncesinde de çok zor bir evlilikleri olmuş acaba bana tam olarak bağlanmak vs istemiyor mu bilemiyorummuhtemelen bazı mecburiyetleri var ve bunu inanın o istemediği sürece öğrenemezsiniz. izahı olmayan şeylerin mizahı olur derler ya. gerçekten seven insanla dalga geçiyorlar. böyle böyle oyalıyorlar. çelişki mi var şüphe mi var bir türlü düzelmeyen sorunlar mı var kafa karışıklığımı var eğer varsa bunlar büyük işaretlerdir gözünüzü açma vaktiniz gelmiş. konduramadığınız neler var etraflıca bir düşünüp iç sesinize kulak verin onu en iyi siz tanıyorsunuz.
Yok çalışmıyorum ev hanımıyım
Eşim 5 yıl falan bekar yaşamış isteseydim hiç evlenmezdim gayet halimden memnundum görünce vuruldum evlendim dedi bir kere bir aile oturmasında neden hemen evlendin diyen soran birine
Bence ya sıkıldı ya da başka birşey oldu sinirini çıkarmak istedi