içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu adamın beni hiç sevmediğinin de farkındayım bu arada. ara ara geçmişe dönüp beni hiç sevmemiş diye kendime söylüyorum merak etmeyin. evet bu benim zoruma gidiyor sebebi de 2008 den bu yana 16 sene geçmiş ve ben gençliğimi harcadım belki karier olarak daha iyi yerlere de gelebilirdim. benim kararlarımın sonucu elbette bütün bunlar.

Evet bu adam birgün gelip seni öldüredebilir. Uğraşma şununla sal artık . Pislikle ugrasinca pislik bulaşır . Nafakasını yatırsin defolsun gitsin

ben kızıma bütün sevgimi veriyorum evet.
sevgi konusunda hiçbir eksiği olduğunu düşünmüyorum umarım yanılmıyorumdur.
haklısın iletişim kurmasa da olur ama yarın öbür gün babası ona annen bizi görüştürmedi demesi için bir fırsat vermiş olurum çünkü kızın büyüdüğünde yüzüne bakmayacak diyor şimdiden. nasıl bir insan olduğunu biliyorum neler söyleyebileceğini de tahmin ediyorum. evet benim de yanlışlarım var. ama ben sevmiyorum inanın sevgi değil bu pişmanlık. birçok şeyin pişmanlığını yaşıyorum son zamanlarda. eskiden böyle birşeyim yoktu son zamanlarda birşeyler duyuyorum bir sğrğ pişmanlık duygusu yaşıyorum neden bu kadar şans verdim, neden hayatımın en güzel yıllarını harcadım. neden ona bir çocuk verdim bunlar beni yiyip bitiriyor. ve içimi dökmezsem içimde patlayacak ben duygularımı bastıran bir insanım dahada içimde büyüsün istemiyorum.

Sıraladığınız tüm yalanları burda tek konuda toplamışsınız böylece söylediklerinizi unutmayacaksınız gibi :)

Eski eşiniz maymun iştahlı boktan herifin teki, sadece sana yaptığı kötü şeylere odaklan ve onu hayatından çıkar.

çıkardım hayatımdan artık bana ne ulaşabilir ne gelebilir uzaklaştırma kararı aldırıcam en yakın zamanda.
Çok isabetli bir karar belki oda artık bir şeylerin farkına varır. Bazısı elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor siz önünüze bakın oda ne hali varsa görsün.

Şu kısım bana o kadar saçma geldi ki. Adı üzerinde sevgili , çekirdek ailem ne alakaBen de aklınızın eski eşinizde olduğunu ve onun ilgisini çekmek istediğinizi düşünüyorum. Bırakın artık gideni. Bazen sevsen de vazgeçmek gerekir. Sizin bakış açınıza göre eski eşinizin aklı sizde,o yüzden sizinle uğraşmaya çalışıyor. Erkekler düz varlıklardır. Aklı sizde olsa bosanip başkasıyla evlenemezdi.Dükkana gelip hakaret etme kısmında sizin açınızdan anlatmadığınız eksikler olduğunu düşünüyorum. Ben çoğu konunuzu taraflı anlattığınızı düşünüyorum . Profesyonel birinden yardım alın bence. Buraya iç dökmek bakış açınızı değiştirmiyor.

evleniyordum ben, yani evleneceğime emin gibi birşeydim ama olmadı yolları ayırdık. evet atmamam gerekiyordu ama bunu eski eşim görsün diye atmadım o süreçte o beni engellemişti instagramdan. ama geceleri engeli açıp açıp bakıyormuş meğer onu fark ettim bir gece.yakaladığımda da ben engelledim.
benim eski eşimde inanın aklım yok bu başka birşey. ben çoğu şeyin pişmanlığını yaşıyorum.

İtalya'ya yerleştikten sonra, Türkiye'ye ve yerlerde sizi tekmeleyen adama dönmüş çocuk yapmışsınız. Bazı konuları büyük şaşkınlıkla okuyorum.
yani sanırım kadın bulgar vatandaşı filan

ve evlenince de burada vatandaşlığa başvurmamış, üzerime hat alamıyorum dediğine göre -bu ilginç aslında 5 sene evli kalınca alabilirdi vatandaşlık diye biliyordum.

italyaya yerleştim dediği gidip 3 aya kadar kalabilir çünkü şengen (bizim yeşil pasaportlu biri de gidip 3 aya kadar kalabilir italyanın bi kasabasında bu yerleşmek demek değil)
ama orada çalışması vs. lazım nasıl geçinecek?
başka bir ülkeye gidip orada çalışmaktan dil öğrenmektense tr'ye kurulu düzenini bildiği yere geri gelmiş...

ha o zamanlar çocuğu yokmuş bi sürü bulgar kadının yaptığı gibi bir avrupa ülkesinde 3er çalışabilirdi ama o da başka bir macera olurdu

tamamen senaryo bu kadını tanımıyorum yazdıklarından çıkan bu.

hayır avrupa birliği vatandaşıyım.
diğer hiçbirşeye cevap vermiycem malesef. devam ederseniz de engellerim.

he şuna da cevap vereyim 5 sene sonunda vatandaşlık alınıyor evet, evraklarımı 1 senelik evli olduğumda verdim, 5 inci senede başvuru yapmadan da boşandık.

mahkeme kararınız ile icra dairesine giderek icra takibi başlatılması gerekir bu durumda. yani bu durumda sizin dediğiniz gibi "icra davası" söz konusu değildir. yanlışsam beni de aydınlatın.
ama bu durumda tek yanlış söyleyen ben değilim belli ki.

avukatım başlattı işte. ben çok uzak diye gitmedim. dükkanı bırakıp gidemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…