- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
-
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
kullanmıcaksan ayak numaramız olursa bana yolla :):)
Bu yıl military modeller çok tutuldu bence hoş:)merhabalar:) büyük bir dert değil ama cidden içime dert oldu yalnız alışverişe gidince hep böyle oluyor. kışlık çizmem, böyle çok yağmurda karda giyilen o su geçirmez botlarımdan da var. uzun zamandır ara boy pantolon altına giyebileceğim hantal olmayan bir bot arıyordum bugün vitrinde gördüm hakiki deriymiş tek numara kaldığı için 130 liradan 50 liraya düşmüş beğendim fiyatta çok uygun olunca bu botu aldım. Erkek arkadaşım gördü çok beğendi, annem, kardeşim falanda beğendi ama babam bir kaç mana buldu, birde bi arkadaşım gördü hımm iyimiş gibi geçiştirici bir yorumda bulundu aklıma takıldı(biri yeni aldığım birşeye bir mana bulunca hevesim kırılıyorda) birde sizlere sorayım dedim güzel mi yoksa günü geçmeden değiştireyim mi ?
Eki Görüntüle 881047
tam benım istediğim bot bu yaaa nerden aldın acaba ?
Sen begendiysen neden dert ediyorsun?
Gule gule giy ben beğendim. ..
Bence harikaymış ya sakın değiştirme böyle bir botu bu fiyata buldun bide içine dert mi ediyosun ben çook beğendim :)
sen beğendiysen diğerlerinin beğenmesi neden önemli ki
açıkcası beğenerek aldığım hiçbişeyi gidipte arkadaşıma babama güzel mi diye sormam
zevkler ve renkler tartışılmaz demişler
benim içime sinmişse olay bitmiştir
kahverengi kıyafetlerinizde sık kullandığınız bir renkse bence değiştirmeyin, ben beğendim valla çok güzel
Derdini görünce imrendim. Gençlik ne güzel şey yaa! Güle güle giy.
merhabalar:) büyük bir dert değil ama cidden içime dert oldu yalnız alışverişe gidince hep böyle oluyor. kışlık çizmem, böyle çok yağmurda karda giyilen o su geçirmez botlarımdan da var. uzun zamandır ara boy pantolon altına giyebileceğim hantal olmayan bir bot arıyordum bugün vitrinde gördüm hakiki deriymiş tek numara kaldığı için 130 liradan 50 liraya düşmüş beğendim fiyatta çok uygun olunca bu botu aldım. Erkek arkadaşım gördü çok beğendi, annem, kardeşim falanda beğendi ama babam bir kaç mana buldu, birde bi arkadaşım gördü hımm iyimiş gibi geçiştirici bir yorumda bulundu aklıma takıldı(biri yeni aldığım birşeye bir mana bulunca hevesim kırılıyorda) birde sizlere sorayım dedim güzel mi yoksa günü geçmeden değiştireyim mi ?
Eki Görüntüle 881047