içime dert oldu değiştireyim mi kalsın mı? (resimli)

Ben biraz klasikçiyimdir modeli beğendim hemde çok sağlam kaliteli bir şeye benziyor.Güle güle kullan

Bu yıl military modeller çok tutuldu bence hoş:)

hakiki deri olup da 50 lira olması bile başlı başına almak için bi sebep valla
ben de beğendim böyle modelleri de seviyorum zaten güle güle kullan

sen beğendiysen diğerlerinin beğenmesi neden önemli ki

açıkcası beğenerek aldığım hiçbişeyi gidipte arkadaşıma babama güzel mi diye sormam

zevkler ve renkler tartışılmaz demişler

benim içime sinmişse olay bitmiştir

Bence harikaymış ya sakın değiştirme böyle bir botu bu fiyata buldun bide içine dert mi ediyosun ben çook beğendim :)

aslında gidipte nasıl diye sormadım arkadaşımla bir kafede denk geldik elimde poşeti görünce bakmak istedi

babam konusuda evde gördü öyle yorum yaptı ama tabi ki genelde birşey alınca yakınlarıma (aileme) nasıl güzel dimi gibi sorarım

yinede kötüde yorum alsam takılmamam lazım bunu farkındayım sonuçta benim seçimim ama buda bir huy işte istemesemde etkileniyorum

kahverengi kıyafetlerinizde sık kullandığınız bir renkse bence değiştirmeyin, ben beğendim valla çok güzel

Derdini görünce imrendim. Gençlik ne güzel şey yaa! Güle güle giy.

aslında keşke tek derdim böyle olsa yaşım genç ama benimde dert olarak bir kaç sağlık problemim var ve beni baya etkiliyor dertsiz insanda yoktur herhalde ama sağlık bambaşka ama napalım Allah bu günümüzü aratmasın yine hayat devam ediyor...

Son düzenleme:
Benim tarzım değil ama madem sen beğendin boşver başkasının ne dediğini keyfine bak

çok guzel gerçekten eger deri ise çok daha güzel.her şeyle olur.kimselere aldırma sen bize sor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…