- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
güzel bence giy işte ne güzel ucuza almışsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anlamayın da siz her aldığınız şeyleri herkese gösterir misiniz. bu kadar önemliyse alırken yanında mutlaka biri olsun
merhabalar:) büyük bir dert değil ama cidden içime dert oldu yalnız alışverişe gidince hep böyle oluyor. kışlık çizmem, böyle çok yağmurda karda giyilen o su geçirmez botlarımdan da var. uzun zamandır ara boy pantolon altına giyebileceğim hantal olmayan bir bot arıyordum bugün vitrinde gördüm hakiki deriymiş tek numara kaldığı için 130 liradan 50 liraya düşmüş beğendim fiyatta çok uygun olunca bu botu aldım. Erkek arkadaşım gördü çok beğendi, annem, kardeşim falanda beğendi ama babam bir kaç mana buldu, birde bi arkadaşım gördü hımm iyimiş gibi geçiştirici bir yorumda bulundu aklıma takıldı(biri yeni aldığım birşeye bir mana bulunca hevesim kırılıyorda) birde sizlere sorayım dedim güzel mi yoksa günü geçmeden değiştireyim mi ?
Eki Görüntüle 881047
yooo bence cok hos..
skınny Jean altına cok güzel olur..
kı bence bu kıs bu ara boy botlar daha fazla revaçta..
bende aldım bı dene
Eki Görüntüle 881674
ama hayalim bu bot
bence gayet güzel,hem herşeyi herkese beğendiremezsin
çok da uygun fiyata almışsın,hiç değiştirme,güle güle giy,ayağında paralansın,ben çok beğendimm
ayağında nasıl duruyo bilmiyorum ama ben beğendim.. sezonuna rağmen fiyatı falanda çok iyi güle güle kullan
Bayılırım böyle şeyleree :) Genelde salaş giyinirim ama çok beğendim siz de beğendiyseniz sorun yok. deri ceketle tayt beya dar pantolonla kombinleyebilirsiniz gayet spor bir havası olur