içime dert oldu değiştireyim mi kalsın mı? (resimli)

yanlış anlamayın da siz her aldığınız şeyleri herkese gösterir misiniz. bu kadar önemliyse alırken yanında mutlaka biri olsun

yanlış anlamayın da siz her aldığınız şeyleri herkese gösterir misiniz. bu kadar önemliyse alırken yanında mutlaka biri olsun

yok yanlış anlamamda her aldığımı herkese özellikle bakın ne aldım iyi mi diye göstermem tabikide. arkadaşım kafede denk geldi elimde poşeti görünce bakmak istedi, ama ailemle aynı evde yaşıyoruz yani aldığım şeyi görürler tabi ki

yooo bence cok hos..
skınny Jean altına cok güzel olur..
kı bence bu kıs bu ara boy botlar daha fazla revaçta..
bende aldım bı dene

ama hayalim bu bot

Son düzenleme:
Gayet hoş... benim aldığım hiçbişeyi ailem beğenmez. Fazla spor ve erkeksi sade bulurlar. Herkes topuklu şıkır şıkır giyinmek zorunda değil ki...tarzınız sporsa çok uygun bir ayakkabı fiyatı da uygun ayrıca, daha ne istenir ki:)

tarzını bilmiyorum ama ben beğendim gayet hoş :)) bir de sen beğenmişsin almışsın garip bişeyide yok çok fazla başkalarının yorumuna bakma bişey diyen olursa benim zevkim de ben bayılarak aldım de kestir at derim :))

Topuklu falan istemediğinize göre bu gayet güzel duruyor hem rahatta olur renk zaten güzel :) Güle güle giyin

Vallahi kotun altina super olur. Okula giderken, sokaga cikarken hem hos, hem rahat. Ben ebgendim, gule gule giy.

bence gayet güzel,hem herşeyi herkese beğendiremezsin
çok da uygun fiyata almışsın,hiç değiştirme,güle güle giy,ayağında paralansın,ben çok beğendimm

ayağında nasıl duruyo bilmiyorum ama ben beğendim.. sezonuna rağmen fiyatı falanda çok iyi güle güle kullan

Bayılırım böyle şeyleree :) Genelde salaş giyinirim ama çok beğendim siz de beğendiyseniz sorun yok. deri ceketle tayt beya dar pantolonla kombinleyebilirsiniz gayet spor bir havası olur

Açıkçası ben beğenmedim, çünkü tarzım değil. Ama sen giyeceksin, önemli olan senin beğenmen, senin tarzının bu olduğunu düşünmen bence.
Benim 1 i hariç tüm botlarım,çizmelerim topuklu. Eğer topuksuz olacaksa maskülen, böyle sert hatları olan bot çizme seviyorum. Kovboy tarzı gibi de olabilir vs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…