- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
-
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
merhabalar:) büyük bir dert değil ama cidden içime dert oldu yalnız alışverişe gidince hep böyle oluyor. kışlık çizmem, böyle çok yağmurda karda giyilen o su geçirmez botlarımdan da var. uzun zamandır ara boy pantolon altına giyebileceğim hantal olmayan bir bot arıyordum bugün vitrinde gördüm hakiki deriymiş tek numara kaldığı için 130 liradan 50 liraya düşmüş beğendim fiyatta çok uygun olunca bu botu aldım. Erkek arkadaşım gördü çok beğendi, annem, kardeşim falanda beğendi ama babam bir kaç mana buldu, birde bi arkadaşım gördü hımm iyimiş gibi geçiştirici bir yorumda bulundu aklıma takıldı(biri yeni aldığım birşeye bir mana bulunca hevesim kırılıyorda) birde sizlere sorayım dedim güzel mi yoksa günü geçmeden değiştireyim mi ?
Eki Görüntüle 881047
50 tl bot almışsın daha ne sen beğendiysen sorun yok :) güle güle kullan benım tarzım hoşuma gitti
Merhaba, canım hayırlı olsun. Botun çok şık ayağında paralansın. Spor giyimde harika durur. Kotla ve üzerine bu renk deri kısa ceketle enfes olacaktır. Diğer kısa montlarla da hoş olur ama deri mont daha etkili olur. Ben beğendim. Valla fiyatı çok uygun ben de bir bot aldım topuklu deri 110 TL verdim. Bundan olsa şuan bende alırım. Botum olduğu halde düşün. Hiç kimseyi takma ilk önce sen beğendiysen ve aynada baktığında kendine yakıştırdıysan gerisi boş... Ayağını yormuyor ve rahatsan o senindir... Mutlu mutlu giy o eskisin senin güzel gönlün eskimesin.
cnm bence daha kadınsı bişey al çok klasik bir model okadar farklı tarzlar var.
değiştirmen daha ii olur.
zaten içine yatsaydı sormazdın bence icine yatanı al
şimdiden hayırlı olsun
beğenmiştim ama hevesim kırıldı giydim evin içinde aynaya bakıp duruyorumaslında bu sene bu tarzlar çok moda zaten ama birde sizlere sorayım dedim belki olumlu yorumlar alırsam içime siner
Üstüne bir 10 lira daha koyup daha farklı bir çizme de alabilirsin..
Bu model biraz klasik gibi..
Ama beğenip almışsınız, içinize sinen bir şeyler olmuş ki almışsınız..
Güle güle kullanın..
merhabalar:) büyük bir dert değil ama cidden içime dert oldu yalnız alışverişe gidince hep böyle oluyor. kışlık çizmem, böyle çok yağmurda karda giyilen o su geçirmez botlarımdan da var. uzun zamandır ara boy pantolon altına giyebileceğim hantal olmayan bir bot arıyordum bugün vitrinde gördüm hakiki deriymiş tek numara kaldığı için 130 liradan 50 liraya düşmüş beğendim fiyatta çok uygun olunca bu botu aldım. Erkek arkadaşım gördü çok beğendi, annem, kardeşim falanda beğendi ama babam bir kaç mana buldu, birde bi arkadaşım gördü hımm iyimiş gibi geçiştirici bir yorumda bulundu aklıma takıldı(biri yeni aldığım birşeye bir mana bulunca hevesim kırılıyorda) birde sizlere sorayım dedim güzel mi yoksa günü geçmeden değiştireyim mi ?
Eki Görüntüle 881047
kullanmıcaksan ayak numaramız olursa bana yolla :):)
bence o fiyata normalde bu sezonda deri bulamazsın çook ii bi fiyata almışınn vee çokta ii yapmışın çok hohooşş bence ayagındada güzel durduysa sıkıntı yok bakma kmseyee
fiyat konusunda haklısın canım ya çok uygun :) pantolon altında çok iyi durdu uygun çantayla falan daha da güzel oldu sanırım içime siniyor artık
e bi zahmet sinsin bende çok kadınsıyı sevmem hep spor takılırım kotla filan süper olur waaalaa
bende biraz topuklu istiyom düz tabanım çok wardaa biraz daha böle afilli olsn diyom amaa bakmadm dahaa
tamam canım
topuklu olarak çok model var ya mutlaka bulursun
daha bakmadıım sevgilimm gelsnde onla bakarımm artıkınn canım