içime dert oldu değiştireyim mi kalsın mı? (resimli)

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
merhabalar:) büyük bir dert değil ama cidden içime dert oldu yalnız alışverişe gidince hep böyle oluyor. kışlık çizmem, böyle çok yağmurda karda giyilen o su geçirmez botlarımdan da var. uzun zamandır ara boy pantolon altına giyebileceğim hantal olmayan bir bot arıyordum bugün vitrinde gördüm hakiki deriymiş tek numara kaldığı için 130 liradan 50 liraya düşmüş beğendim fiyatta çok uygun olunca bu botu aldım. Erkek arkadaşım gördü çok beğendi, annem, kardeşim falanda beğendi ama babam bir kaç mana buldu, birde bi arkadaşım gördü hımm iyimiş gibi geçiştirici bir yorumda bulundu aklıma takıldı(biri yeni aldığım birşeye bir mana bulunca hevesim kırılıyorda) birde sizlere sorayım dedim güzel mi yoksa günü geçmeden değiştireyim mi ?

Son düzenleme:
50 tl bot almışsın daha ne sen beğendiysen sorun yok :) güle güle kullan benım tarzım hoşuma gitti

Son düzenleme:

Merhaba, canım hayırlı olsun. Botun çok şık ayağında paralansın. Spor giyimde harika durur. Kotla ve üzerine bu renk deri kısa ceketle enfes olacaktır. Diğer kısa montlarla da hoş olur ama deri mont daha etkili olur. Ben beğendim. Valla fiyatı çok uygun ben de bir bot aldım topuklu deri 110 TL verdim. Bundan olsa şuan bende alırım. Botum olduğu halde düşün. Hiç kimseyi takma ilk önce sen beğendiysen ve aynada baktığında kendine yakıştırdıysan gerisi boş... Ayağını yormuyor ve rahatsan o senindir... Mutlu mutlu giy o eskisin senin güzel gönlün eskimesin.

50 tl bot almışsın daha ne sen beğendiysen sorun yok :) güle güle kullan benım tarzım hoşuma gitti

beğenmiştim ama hevesim kırıldı giydim evin içinde aynaya bakıp duruyorum aslında bu sene bu tarzlar çok moda zaten ama birde sizlere sorayım dedim belki olumlu yorumlar alırsam içime siner

ayyy ne kadar güzel bir yorum yapmışsınız çok teşekkür ederim evet deri çeketle çok güzel olur diye bende düşündüm, bunun yanında soğuk havalarda kaşe kabanlada giyerim diye düşündüm :)

cnm bence daha kadınsı bişey al çok klasik bir model okadar farklı tarzlar var.
değiştirmen daha ii olur.
zaten içine yatsaydı sormazdın bence icine yatanı al

şimdiden hayırlı olsun

yaşım gereği olsa gerek benim tercih etmeyecegim bi bot. sanki daha olgun bayanlara daha çok yakışacagını düşünüyorum. deri ceketle falan güzel kombin olur. aslında daha güzel modeller bulabilirsiniz ama onlarında fiyatı sıkıntı olmazsa sizin için yinede daha güzel şeyler bulabilirsiniz bence. iyi günlerde kullanın

Son düzenleme:
Üstüne bir 10 lira daha koyup daha farklı bir çizme de alabilirsin..

Bu model biraz klasik gibi..

Ama beğenip almışsınız, içinize sinen bir şeyler olmuş ki almışsınız..
Güle güle kullanın..

cnm bence daha kadınsı bişey al çok klasik bir model okadar farklı tarzlar var.
değiştirmen daha ii olur.
zaten içine yatsaydı sormazdın bence icine yatanı al

şimdiden hayırlı olsun

canım ben genelde kadınsı şeyleri pek sevmiyorum ya özellikle spor ve düz tabanlı aradım ama içime yatma kısmı evet aldığım yorumla karasız kaldım :)

çizmem var canım yeni aldım özellikle bu boy bir bot arıyordum teşekkür ederim :)

bence o fiyata normalde bu sezonda deri bulamazsın çook ii bi fiyata almışınn vee çokta ii yapmışın çok hohooşş bence ayagındada güzel durduysa sıkıntı yok bakma kmseyee

bence o fiyata normalde bu sezonda deri bulamazsın çook ii bi fiyata almışınn vee çokta ii yapmışın çok hohooşş bence ayagındada güzel durduysa sıkıntı yok bakma kmseyee

fiyat konusunda haklısın canım ya çok uygun :) pantolon altında çok iyi durdu uygun çantayla falan daha da güzel oldu sanırım içime siniyor artık

fiyat konusunda haklısın canım ya çok uygun :) pantolon altında çok iyi durdu uygun çantayla falan daha da güzel oldu sanırım içime siniyor artık

e bi zahmet sinsin bende çok kadınsıyı sevmem hep spor takılırım kotla filan süper olur waaalaa
bende biraz topuklu istiyom düz tabanım çok wardaa biraz daha böle afilli olsn diyom amaa bakmadm dahaa

e bi zahmet sinsin bende çok kadınsıyı sevmem hep spor takılırım kotla filan süper olur waaalaa
bende biraz topuklu istiyom düz tabanım çok wardaa biraz daha böle afilli olsn diyom amaa bakmadm dahaa

tamam canım

topuklu olarak çok model var ya mutlaka bulursun

bence değiştirmene gerek yok.zaten uygun bir fiyata almışsın hemde rahat bir ayakkabıya benziyor.güle güle giy.modayı takip edersek ohoooo daha çok işimiz var biz bayanların.hergün yeni,farklı şeyler çıkıyor.kendi içine sindiyse beğendiysen kimseyi dinleme derim ben.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…