İçimden gelmiyor yakın olmak

Doğru söylüyorsunuz çocuklarda hakettiğini yaşar mesela demi

Hapınızı içmeyi unuttuğunuzda prezervatif kullanarak korunabilirsiniz. Ama mesele sizin artık eşinizin size yaklaşmasını istememeniz. Madem ki boşanamam diyorsunuz o zaman eşinizi karşınıza alıp konuşacaksınız. Siz kaçtıkça kıymete binmişsiniz, şuan koz sizde aslında. Son konuşmaları eşinizin hala bir şeylerin düzeltebilme ihtimali olduğunu gösteriyor. Siz istemeden sizinle birlikte olması da çok üzücü, yukarıda arkadaşların dediği gibi resmen tecavüz etmiş, mutlaka konuşmalısınız kisisel temizliğine dikkat etmesi gerektiğini ondan uzaklaşıp soğuduğunuzu söyleyin.

Prezervatif konusunda eşime güvenmiyorum ereksıyon olamama erken bosalma gibi sorunları var kaçan kovalanır değil bununkisi beni zor durumda bırakmak insan regl döneminde niye yaklasır ki

Prezervatif konusunda eşime güvenmiyorum ereksıyon olamama erken bosalma gibi sorunları var kaçan kovalanır değil bununkisi beni zor durumda bırakmak insan regl döneminde niye yaklasır ki
Eşiniz pek iyi niyetli değil o zaman. Çocuklarınızın kreşe verilebilecek yaşa gelmesini beklemeyi deneyin, onları kreşe verip bir işe falan girseniz belki biraz birikim yapabilirsiniz. Bu adamla hayat zor geçer, Allah yardımcınız olsun.

Amin Allah razı olsun

Bence bi psikolg gitsin tamm insan esini arzulayabilir ozleyebilir sevmek ister sevilmek ister ama herseyin bi zamani vardir tek tarafli olacak birsey degil heleki alalade olacak hic degil sana cok buyuk terbiyeszlik yapmis insam 5dklik zevki icin kac yillik esini kirarmi hamile oldugunuzu biliyo sizden cok onun dusunmesi lazim sizi Allah akil fikir versin ne diyimm cok canini skirsa defol git ortalikta cok bu isi yapan de ne gicik adamlar varyha

Ya bu öküzü güdeceksin yada o diyardan gideceksin.gitmiyorsanda şikayet etmiceksin..
Bi insan bişeyi gerçekten isterse çözüm bulur.
Gerisi hep bahanedir.

Çok üzüldüm size , yaşadıklarınıza... Temizlik , anlayış çok önemli insanı soğutan ve yakınlaştıran şeyler bunlar. Muhtemelen sizin eşinizde zorlaşınca seviyor ne zaman olmayacağını bilse daha çok cazip geliyor

Normal gelmiyor bana arkadaşların dediği gibi tecavuze uğrar gibi hissediyorum

Normal gelmiyor bana arkadaşların dediği gibi tecavuze uğrar gibi hissediyorum
Zorla olduğu için öyle hissetmeniz çok normal mesela benim eşimde zorda kalınca olmasını daha çok ister onun heyecanı oluyor ama bu benim istediğim zamanda oluyor zorla yaptığını bilmem 2 senelik evliyiz hamdolsun hiç böyle şeye rastlamadım kendimi yerinize koyunca çok kötü hissettim mecazi duygusu bile iğrenç

Zorda kalınca heyecan başka birşey bu adamın kı bambaşka ya regl doneminde nasıl yaklasıyor anlamıyorum

Zorda kalınca heyecan başka birşey bu adamın kı bambaşka ya regl doneminde nasıl yaklasıyor anlamıyorum
Midesiz işte belki de ilk evlilik gecenizi hatırlıyordur ne yazık ki kan manyakları da var biliyorsunuz bir yerde okumuştum adet zamanı yaklaşan erkekler bekarete önem verip aynı duyguyu yaşıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…