- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Benim bir suçum varmış gibi bu zihniyette ki insanlara az bile yazan olmuşta o yüzden yazdım yaşamaya hakkımız yok bizimNiye öyle diyorsunuz ne var ki zihniyetinizde yapmayin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bir suçum varmış gibi bu zihniyette ki insanlara az bile yazan olmuşta o yüzden yazdım yaşamaya hakkımız yok bizimNiye öyle diyorsunuz ne var ki zihniyetinizde yapmayin nolur
Insanlar bazi seyleri yasamadan anlayamaz, uzaktan her şey kolay görünür. Takmayın, kimse kötü olun istemez kiBenim bir suçum varmış gibi bu zihniyette ki insanlara az bile yazan olmuşta o yüzden yazdım yaşamaya hakkımız yok bizim
Eger bosanmamayi dusunuyorsaniz konusmaniz, duzelmesini istemeniz şart. Yoksa zindan olur hayat sizeİyi yonleride var aslında ama içimden gelmiyor bu evlilik iyi olsun eşim düzelsin istemiyorum sıfır beklenti ev arkadaşı hayatına o kadar alıştım ki
Dediğiniz gibi yaşayan anlamaz benim de hayatım farklı olabilirdi ama olmadıInsanlar bazi seyleri yasamadan anlayamaz, uzaktan her şey kolay görünür. Takmayın, kimse kötü olun istemez ki
HaklısınızEger bosanmamayi dusunuyorsaniz konusmaniz, duzelmesini istemeniz şart. Yoksa zindan olur hayat size
Bir ruh hastasıda babam var boşanırsam bırakmaz beni
Benim gibi zihniyetde olanlar nefes bile almayı hak etmiyor değil mi en iyisi öldürsünler yok olup gidelim bu hayatta
Rahat bırakmaz eve hapseder herseyıme karışırBırakmaz beni derken ne yapar anlamadım?
Evet yurt dışında orda geçim çok zor cocuklarımı yanıma alamam
Bu yaşadığını da suratına vurmayı unutma. Seven adam böyle yapmaz de.Hele hamıleyken enfeksıyondan dolayı elimi degemezdım agrı yapardı bende kötü olmayım diye kabul edip arkamı dönüp ağladım oda işini halletti uyudu
Peki evliliğin kotu gittiği yıllar boyunca boşanma ihtimaline karşı ne gibi önlemler aldınız?
Azerbaycan da gelişmemiş ülke iş yok cocuklarıma bakamam oradahangi ülkede bilmiyorum da çocukların hayatı kurtulur. keşke gidebilsen.
Güzel soru pek önlem aldım söylenemez ama eşimde düzelme var eskisi kadar değil bu defada ben istemiyorumPeki evliliğin kotu gittiği yıllar boyunca boşanma ihtimaline karşı ne gibi önlemler aldınız?
Aslında zoruma giden normalde iki ay üç ay yanıma yaklasmayan birisi benim hapı unuttuğumu bilip söz vermesine rağmen birşeyler talep etmesiBoşanamıyorsan içinde bulunduğun ortamı güzelleştirmek, durumu iyileştirmek adına bir çaban olmalı ama.
Boşanamam ama artık iyi olalım da istemiyorum sıfır beklenti çözüm değil.
Eminim kişisel bakım sorunu yaşamak çok zordur.
Anlıyorum.
Başlangıçta heveslerinin içine etmiş eşin çok kırılmışsın onu da anlıyorum.
Yine de eşinin son sözleri güzel, belki hatasının farkında elinden tutmanı bekliyor.
Ama düzelemeyecek noktaya geldiysen boşanıp önüne bakacaksın.
Boşanmaya niyetin yoksa da kurtarılabilirliği üzerine yoğunlaşacaksın.
Kendin için her şeyden evvel..