İçimden gelmiyor yakın olmak

Benim gibi zihniyetde olanlar nefes bile almayı hak etmiyor değil mi en iyisi öldürsünler yok olup gidelim bu hayatta

Bazılarının kalemi çok ağır bakmayın siz onlara.
Arkadaş günlük mobbing stresini boşaltmak için fırsat kolluyordur sizin konunuza denk gelmiştir..

Peki evliliğin kotu gittiği yıllar boyunca boşanma ihtimaline karşı ne gibi önlemler aldınız?

Boşanamıyorsan içinde bulunduğun ortamı güzelleştirmek, durumu iyileştirmek adına bir çaban olmalı ama.
Boşanamam ama artık iyi olalım da istemiyorum sıfır beklenti çözüm değil.

Eminim kişisel bakım sorunu yaşamak çok zordur.
Anlıyorum.
Başlangıçta heveslerinin içine etmiş eşin çok kırılmışsın onu da anlıyorum.
Yine de eşinin son sözleri güzel, belki hatasının farkında elinden tutmanı bekliyor.

Ama düzelemeyecek noktaya geldiysen boşanıp önüne bakacaksın.
Boşanmaya niyetin yoksa da kurtarılabilirliği üzerine yoğunlaşacaksın.
Kendin için her şeyden evvel..

Yazdığınız her cümleye çok üzüldüm.Tecavüze maruz kaldığınızın farkında mısınız?Siz istemeden,iki çocuğunuzun babası da olsa bu tecavüz oluyor maalesef

Kendinize saygınız yok ne yazık ki. Acilen psikolojik olarak yardım almalısınız. Başka bir üye de yazmış rızanız dışında olan her cinsel ilişki evli bile olsanız tecavüzdür! Buna rağmen hala boşanamam derseniz de kusura bakmayın acı konuşacağım herkes hakkettiğini yaşar...

Hele hamıleyken enfeksıyondan dolayı elimi degemezdım agrı yapardı bende kötü olmayım diye kabul edip arkamı dönüp ağladım oda işini halletti uyudu
Bu yaşadığını da suratına vurmayı unutma. Seven adam böyle yapmaz de.

Kaçan kovalanır misali sen kovalamışsın o kaçmış, şimdi sen kaçıyorsun o kovalıyor. Madem boşanmayı düşünmüyorsun evlilik terapisine ikna et.

Peki evliliğin kotu gittiği yıllar boyunca boşanma ihtimaline karşı ne gibi önlemler aldınız?

İkinci çocuğu yaptı Seneler önce bir çocukla nereye sığarım diyordu, ikinci çocuğu yaptığını öğrenince şoke oldum. Samire kusura bakma ama öyle...

Aslında zoruma giden normalde iki ay üç ay yanıma yaklasmayan birisi benim hapı unuttuğumu bilip söz vermesine rağmen birşeyler talep etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…