- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Evet ona rağmen ısrar etti ben bahane ediyorum ona göre o yüzden istemediğim için izin vermiyormuşumHamileyken enfeksiyonum var demenize rağmen mi ısrar etti... Pes yani insan olamamış mahlukat...
İnanki içim kan ağlıyor bende istemezdim böyle hayatYoo çoğumuzun cevabı neden "boşan" olsun ki, siz çekmeye gönüllü olduktan sonra.
Son yazdıklarınızı yeni gördüm doğru haklısınız az bileYoo çoğumuzun cevabı neden "boşan" olsun ki, siz çekmeye gönüllü olduktan sonra.
Mesela benim cevabım; kusura bakmayın ama sizlerin zihniyetinde ki insanlar için başınıza gelenler az bile.
Bir ruh hastasıda babam var boşanırsam bırakmaz beniYine ruh hastası bir koca ve cesaretim yok diyen bir kadın. Her şeyi geçtim banyo yapmayan adamın elini bile sıkmam ben. Siz bu kokarcaya nasıl dayanıyorsunuz?
Annem boşandı ama babam hala aynı annemin uzerınde aynı baskıyı kuruyor turkıye ye gelmesin öldürürüm gibisinden kardeşim de evlendıkuzum annen hala çekmeye niyetli mi ?
kardeşinin tayininin çıktığı ile gidecektiniz hani?
Bide eşim kendisini öyle iyi gösteriyor ki ağzı var dili yok bana çok aşık her dediğimi yapan maaşını elime veren süper bir adammış gibi herkes oyle sanıyorkuzum annen hala çekmeye niyetli mi ?
kardeşinin tayininin çıktığı ile gidecektiniz hani?
Annem boşandı ama babam hala aynı annemin uzerınde aynı baskıyı kuruyor turkıye ye gelmesin öldürürüm gibisinden kardeşim de evlendı
Niye öyle diyorsunuzBenim gibi zihniyetde olanlar nefes bile almayı hak etmiyor değil mi en iyisi öldürsünler yok olup gidelim bu hayatta
Evet yurt dışında orda geçim çok zor cocuklarımı yanıma alamamannen yurtdışında mı?
senin yanına gitme ihtimalin yok mu?
boşansan gitsen?
iş bulursun annen çocuklara bakar.
Kızım beş oğlum bir buçuk yaşında ailem arkamda değil keşke hiç ailem olmasaydı da herşeye engeller gelinlikle girdin kefeninle çıkarsın dusuncesındelerÇocuklarınız kac yaşındalar? Aileniz arkanızda mi? Anne babanız sağ mi?
Hay Allah yaaaKızım beş oğlum bir buçuk yaşında ailem arkamda değil keşke hiç ailem olmasaydı da herşeye engeller gelinlikle girdin kefeninle çıkarsın dusuncesındeler
İyi yonleride var aslında ama içimden gelmiyor bu evlilik iyi olsun eşim düzelsin istemiyorum sıfır beklenti ev arkadaşı hayatına o kadar alıştım kiHay Allah yaaaşiddet aldatma yok sanırım. Ben boşan demiycem çünkü anlayabiliyorum küçük çocukla arkanda ailen olmadan zor olacağını. Kaç yıllık evlisin? Konuşsan sakin bi şekilde, anlatsan anlar mi eşin? Kendini düzeltme yoluna gider mi?
Cocuklar kres yasina gelene sabretsen, bu esnada kendine iyi bir iş bulsan. Geliştirsen. Calissan mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?